maanantai 17. huhtikuuta 2017

Väriä kiitos!


Me ollaan tänä vuonna vietetty pääsiäistä ihan vain kotosalla. Osaksi töiden merkeissä, osaksi vain lekotellen. Lauantaina saimme enemmänkin vieraita kylään, ensin sukulaisia ja tämän jälkeen vielä isomman poppoon miehen pelikavereita. Minun oli pakko tarttua samalla kameraan ja tallentaa nämä saamamme upean keltaiset tulppaanit, jotka toivat mukavasti pääsiäisen tunnelmaa meille. En ole nimittäin ehtinyt laittamaan meille lainkaan pääsiäistä. Suklaamunat ja muutama pajunoksa ovat toimineet ainoina koristeina, niistäkin toiset ovat kumman nopeasti kadonneet.Olen pyrkinyt viime aikoina lisäämään veden juontia, koska pystyn helposti olemaan pidemmänkin ajan juomatta mitään. Olen nyt päivittäin laittanut ainakin yhden kannullisen vettä pöydälle ja maustanut sitä aina jollain hedelmällä. Tällä kertaa laitoin veden sekaan pilkottuja klementiinejä, joista tuli kivasti makua veteen. Samalla sain pöytää kaipaamaani väriä.


Toivottavasti teillä on ollut myös rentouttava pääsiäinen!

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat tulppaanit <3
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Mä en olekaan klementiiniä testannut veden joukkoon, täytyy kokeilla, mun lemppari on sitruunavesi. :) Mukavaa toista pääsiäispäivää!

  VastaaPoista
 3. Keltainen on piristävä väri, kaunis kimppu ja maljakko!

  VastaaPoista
 4. Mie olen tosi surkea juomaan vettä. Pitäis kannu laittaa esille, että tulis enemmän juotua. Yleensä silloin juon vettä enemmän kun pää kipeänä. Lapsille kyllä toitotan, että muistakaa juoda vettä...mutta ite :(

  VastaaPoista
 5. Itsellä on myös sama vika,että ei tule juotua vettä.Se näkyy esim.ihossa ja ääni menee painoksiin.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!