tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kiekko seinälle

Makuuhuoneesta on tullut yksi kotimme lempipaikoista. Voin suoraan sanoa, että rakastan huoneen sävymaailmaa. Seinän väri vaihtelee hyvin paljon eri valossa ja kuvatessa väri vielä muuttaa sävyään. Silti joka kerta totean seinän olen täydellinen. 

Seinälle on ripustettu ystäviltämme joululahjaksi saatu kaunis juliste, joka kaipaa vielä kaveria tai kavereita rinnalleen. Lisäksi kaipasin seinälle kelloa, joten Kiekko oli siihen hommaan täydellinen. Kiekko edustaa hyvin skandinaavista muotoilua, jota yksinkertaisesta vain rakastan. Muutenkin tykkään todella paljon Muoto2 -tuotteista.

Olen nyt pariin kertaan veivannut yöpöytiä ja tällä kertaa kokeilussa oli jälleen meidän ruokapöydän tuoli. Tuolihaaveita minulla tuntuu olevan liuta ja yhtiä kaunokaisia odottelenkin meille saapuvaksi. Ne ei tosin tule makuuhuoneeseen vaan jonnekin aivan muualle.


<38 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertainen ja kaunis kello ja koko huone. Pääsisipä itse edes puoleen tavaramäärän hillitsemisessä ja tuo seinä on ihan täydellisen värinen. Se korostaa jokaista yksinkertaista esinettä<3 Tykkään. Voin kuvitella että tuolla tulee tosi levollinen uni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Itse on kovasti yrittänyt karsia tavaramäärää ja vieläkin meiltä löytyy paljon turhaa tavaraa joilla me ei tehdä enää mitään.

   Tuo seinän sävy on kyllä tosi ihana, tykkään siitä kovasti. Muuten meillä on paljon valkoisia seiniä ja tämän myötä tekisi mieli heiluttaa maalisutia muuallakin :)

   Poista
 2. En yhtään ihmettele, että huone on mieluinen. Tuo värimaailma on jotenkin sellainen, että jo sitä katsellessa tulee hyvä ja rauhallinen mieli. Kyllä tuolla kelpaa nukkua :) Ihanaa naistenpäivää sinne ihanalle naiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti sanoit <3 Me ollaan kyllä nukuttu huoneessa tosi hyvin, toki odotan kovasti tilan valmistumista muiltakin osin.

   Poista
 3. On kyllä rauhoittava tunnelma teidän makkarissa. Ihanan vähäeleinen on myös kello. <3
  Mikähän ihanuus siellä on saapumassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Tuo kello on minustakin niin hieno juurikin kaikessa yksinkertaisuudessa. Luulen, että tulet tykkäämään minun tuolihankinnoista :)

   Poista
 4. Tykkään myös noista väreistä!Harmaa ja valkoinen ovat ajattomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Harmaa ja valkoinen kuuluvat kyllä minun ehdottomiin lempisävyihin.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!