sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Olohuonetta ja juhlintaa
Meillä oli tänään meidän esikoisen ja kuopuksen syntymäpäiväjuhlat. Päivä oli todellakin vauhtia täynnä ja talo oli koko päivän täynnä vieraita. Tällaisen päivän jälkeen tekee mieli käpertyä hetkeksi sohvan nurkkaan huokaisemaan enimmät väsymykset jaloista. Juhlahumussa kuvaaminen jäi vähemmälle ja keskityin oleelliseen eli seurusteluun. Ihan kiva näinkin välillä.

Olohuoneessa ei ole juurikaan tapahtunut muutoksia, vaikka edelleen haaveilen uudesta matosta. Olen huomannut ensimmäistä kertaa vuosiin miettiväni mattoa ruokapöydän alle. Lasten kasvaessa ruokaa ei enää tipu lattialle solkenaan, vaikka välillä tuntuu, että imurilla on jatkuvasti töitä. Voisinko siis laittaa sohvan läheisyyteen ja ruokapöydän alle erilaiset matot? Vai olisiko parempi hankkia samanlaiset matot molempiin paikkoihin? Matot tulisivat kuitenkin olemaan hyvin lähekkäin toisiaan. En ainakaan osaa nähdä nykyisen maton kaveriksi erilaista mattoa. Toki nykyinen on aivan liian pieni ja jotenkin liian tumma kevääksi ja kesäksi. Kaipaan yksinkertaista, ehkä yksiväristä ja reilumman kokoista mattoa.


Mukavaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihanan valoisaa teillä! Kyllä matot voivat olla erilaisetkin ja koota olkkarin ja ruokailutilan tavallaan omiksi kokonaisuuksiksi. Täällä myös käynyt pari kertaa mielessä, että pitäisikö testata entistä olkkarin mattoa ruokapöydän alle... :)

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisuus jaksaa kyllä ihastuttaa <3 pitkän talven jälkeen olen kyllä niin nauttinut. Noin ajattelinkin, että matot voisivat olla erilaiset, toki ne tulee olemaan aika lähekkäin. Saa siis nähdä koska uskallan kokeilla taas mattoa ruokapöydän alle.

   Poista
 2. Teilläpä on avara olkkari! Upeaa, kun noin paljon on tilaa! Ihanaa viikon alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olohuoneessa on kyllä tosi kivasti tilaa. Vaikka huone ei ole järin korkea, se silti tuntuu avaralta.

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 3. Mun mielestä vois olla erilaisetkin matot vierekkäin.
  Me laitettiin kans keittiön pöydän alle matto, kun tuntuu, että murut kulkeutuu pitkin kämppää. Murua siis on ihan älyttömästi, mutta jotenkin pysyy tossa matolla paremmin paikoillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, uskallan siis kokeilla tätä vaihtoehtoa, vaikka matot tulevatkin olemaan todella lähekkäin toisiaan. Meillä on myös murua todella paljon pöydän alla... ennen koira ystävällisesti imuroi kaiken mennessään, mutta nyt hän on viettänyt eläkepäiviä vanhempieni luona ja on meillä harvemmin, joten murut ovat jääneet ikävästi pyörimään joka paikkaan vaikka kuinka usein imuroisi.

   Poista
 4. Niin muistissa ne lasten kemut kun olivat pienempiä...melkein tajut hangella istahdettiin sohvalle juhlien jälkeen :) Parhaina vuosina juhlittiin kolme päivää putkeen...

  Mattovalinnat on joskus sitten vaikeita. Mulla on kolmas matto kokeilussa olkkariin, eikä tämäkään ole ihan kymppi. Mulla olisi sulle yksi mattoehdotus...laitan faksia tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenjuhlat ovat kyllä juurikin tuollaiset kuin sanoit. Varsinkin kun joutuu pitämään kaikkien lasten synttärit samoihin aikoihin.

   Se sun matto olis ollut kyllä todella hyvä meille... meiltä vain löytyy jo se alakerrasta :D Toivottavasti teille löytyy uusi mieluisempi vaihtoehto :)

   Poista
 5. Moikka! Mun huomioni kiinnittyi ekaksi just tuohon tummaan mattoon, kaunis! Mutta ymmärrän kyllä, jos haaveilet kesäksi jostain vaaleasta. Avara ja seesteinen tunnelma näissä kuvissa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka <3 Joo tykkään kovasti myös tuosta tummasta matosta, se toki on tilaan vähän liian pieni, mutta muuten oikein kiva. Kesäksi haaveilen tosiaan vaaleammasta ja ehdinkin jo kiikuttaa tilalle toisesta huoneesta isomman ja vaaleamman maton.

   Poista
 6. Mun mielestä tuo matto on juuri ihana! :) Mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Matto on kyllä tosi ihana, kaipaan vain vaihtelua. Voi olla, että laitan sen takaisin olohuoneeseen taas syksyllä. Matto taitaa olla Askosta ostettu. Itse tosin ostin sen edullisesti nettikirpparilta :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!