lauantai 25. toukokuuta 2013

Ristiäiset ja tuliaisia

Sain vihdoin ja viimein vaihdettua jouluisen ovikoristeen (hieman myöhässä :) ) Syynä viivyttelylle oli se etten oikein löytänyt mieleistä ovikoristetta. Muistin sitten, että minullahan on yksi peruskranssi kotona valmiina. Tarvittiin vain hieman tuunausta. Vähällä pääsin kun olin jo tyytyväinen lopputulokseen. Uusi ovikoriste toivottaa nyt vieraat paremmin tervetulleeksi kuin edeltäjänsä. 
Meillä vietettiinkin vasta kuopuksen ristiäisiä ja saimme talon täyteen ihania vieraita. Pojan kummit toivat myös meille tuliaisia. Tämä hauska sudenkorento löysi paikkansa meidän autotallin seinältä. Naapurit kyselivät heti mistä tämä hauska kaveri on meille ilmestynyt. Lapset saivat suloiset ötökkäpurkit. Niihin on nyt sitten äidin kauhuksi kerätty hämähäkkejä ja muita ötöjä. Kannessa on ilmareiät sekä kätevät suurennuslasit joilla pääsee tutkimaan ötöjä lähemmin. Ainoa sääntö on ettei purkkeja tuoda sisälle jos niiden sisällä asustelee jokin elävä otus. Tämä äiti kun pelkää erityisesti hämähäkkejä. Mutta lahja oli loistava, koska näin lapset saavat kätevästi tietoa erilaisista lajeista, eivätkä opi pelkäämään niitä.
Tässä vähän kuvia myös juhlapöydästä ja upeista kukka-asetelmista.

Kranssi oli kastemaljan ympärillä ja sen verran nätti, että päätin kuivattaa sen muistoksi. Nyt saadaan nauttia asetelmasta hieman kauemmin :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...