maanantai 28. heinäkuuta 2014

Asuntomessujen valaistusta


Huh, olipas meillä vaan loistava viikonloppu! Joka vuotiset kesäjuhlat saatiin kunnialla päätökseen ja saimme viettää ihanan viikonlopun ystävien kanssa. Jos vain onnistuin jotain kuvia teille juhlista räpsimään, niin lupaan hieman vilauttaa teille meidän menoa.

Mutta nyt palaan taas asuntomessujen loisteeseen. Sieltä kun tuli kuvia napsittua ihan kiitettävästi (sellaset yli 600 kuvaa :D), niin kokosin tällä kertaa yhteen messuilta bongattuja kauniita valaisimia. Osan jätin vielä tuleviin postauksiin, jottei tämä pursuaisi aivan liian pitkäksi.

Itse kiinnitin huomiota betonivalaisimiin, erilaisiin diy- ja kierrätysvalaisimiin sekä upeisiin design-valaisimiin. Mukavaa oli huomata myös, että messuilla oli selkeästi osassa panostettu ja osassa pihistetty eli monella tapaa voi saada upean kokonaisuuden omaankin kotiin.
































Mitäs piditte? Minusta tuolta sai tosi paljon kivoja ideoita omaankin kotiin.

Itse ihastuin todella paljon tuohon timantti-valaisimeen. Pikaisella googletuksella oletan valaisimen olevan Tvåfota Designin Döden valaisin.


Tällä viikolla pitäisi taas saada muuttoa valmisteltua eteenpäin. Paljon on tehtävää, mutta onneksi vielä on jonkin verran aikaa. Tänään sain ihanan kummipojan meille hoitoon töiden jälkeen. Käytiin lasten kanssa puistoilemassa ja meidän seuraan liittyi vielä muutama muukin lapsi. Isommat leikkivät jo omia leikkejään, niin sain hyvin seurattua meidän pienintä ja kummipojua. Heillä kun on ikäeroa sellaiset viisi kuukautta. Leikkikin alkoi jo sujua hyvin yhteen ja tuntuivat nauttivan toistensa seurasta. 


Lämpimissä tunnelmissa toivotan kaikille oikein mukavaa viikkoa! 


20 kommenttia:

  1. Ihanaa messuilua :-) olen tosi iloinen kun jaatte tunnelmia :-)
    Tosi kivoja valaisimia, muutama ehdoton omakin suosikki :-) betoni mm. Iskee :-) sitä tässä hyvällä ja huonolla tuurilla tehty :-D

    Mukavaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et näitä kuvia jaksaa vielä katsella. Mukava näihin on itsekin palata.vaikla myöhemminkin. Betoni iskee minuunkin tosi paljon ja jotain kivaa oonkin jo meille kehitellyt. Ptäää yrittää kuvata niitä :)

      Oikein ihanaa viikkoa! ♡

      Poista
  2. ihania valaisimia. valaisinkuume senkun kasvaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu valaisimet vievän minutkin mennessään! Niin ihania!

      Poista
  3. Hyviä poimintoja, tykkäsin useasta. Eniten mieleeni oli tuon mustavalkoisen keittiön riippuvalaisimet (mustat ulkoa, kultainen (?) sisältä), tiedätkö merkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi joo olla musta päältä ja kultainen sisältä. Kaunis ja näyttävä valaisin. Merkkiä en harmi kyllä nyt osaa sanoa :/

      Poista
  4. Messuilla oli kyllä paljon tosi kauniita valaisimia! Ihania olet kyllä tähän postaukseen poiminut♥ Mäkin tykkäilen kovasti betonivalaisimista ja tuo Tvåfota Designin timanttivalaisin on tosiaankin upea (esim. Domdomista löytyy):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania valaisimia siellä tuntui kyllä olevan. Harmi ettei kaikista tullut nappastua kuvaa :) (ehkä parempi niin :) ) Betonivalaisimet eniten minunkin mieleen, mutta tuo timanttivalaisin on niin kaunis. Kristiina taiskin aiemmin kirjotella tuosta valaisimesta, että niitä löytyy Domdomista.

      Poista
  5. Kauniita valaisinlöytöjä! Itse en päässyt messuilemaan, joten on tosi kiva saada näitä ihania valittuja paloja eri blogeista. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun muutkin pääsee näin nauttimaan messujen tarjonnasta. Mulla oli sama niiden loma-asuntomessujen kanssa :) Kiitos tästä kommentista :)

      Poista
  6. Voi, odotan jo innolla, että pääsen ensi viikolla messuille. Tulen työn puolesta, joten aikaa on tosi rajallisesti ja täytyy etukäteen valikoida kohteita. Ihania valaisimia olet löytänyt. Tuo sukkataulu on kyllä tosi symppis. Missä kohteessa se oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään kuvista osasin oikein bongata niin asunto oli kohde numero 32, Lapplin Duo. Siellä oli kyllä useampi kohde, jotka olivat hieman pettymyksiä, koska niitä ei oltu juurikaan sisustettu. Onneksi suurin osa kuitenkin oli tehty tosi upeasti. Kiva kun töiden puolesta pääset messuja kurkkimaan :)

      Poista
  7. Kivoja kuvia ja nuo betonilamput <3 <3 <3 Ja tietenkin tuo LP kummittelee tuolla ;)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Betonilamput on niin kauniita! Ihastuin heti kun ne näin <3 Tiesin, että huomaat tuon LP:n :)

      Poista
  8. Ihania valaisimia, erityisesti pidän noista betonisista, timantista ja artekeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja suosikkeja tuntuu sullakin olevan :)

      Poista
  9. Mie jotenkin ihastuin tuoton ensimmäisen kuvan puulamppuhässäkkään. Tosi hauska idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin kiva idea! Niin hauska. Minusta tuo lamppukin on tosi kiva. Varmaan vanhan lampun kehikko :)

      Poista
  10. Kiva nähdä valaisimia. Muutenkin ihanaa, että postaat kuvia messuilta, kun meiltä jää tällä kerralla käynti väliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mukava kuulla, että näitä postauksia odotellaan :) Lupaan näitä vielä jatkossakin laittaa :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...