lauantai 19. heinäkuuta 2014

Bambu -alunen


Postailin juuri Pentikiltä ostamastani peilistä, jonka ostin lahjakortilla. Peilin oston jälkeen lahjakorttiin jäi vielä hieman rahaa käytettäväksi ja mietin mitä sillä vielä keksisin. Minulle tarjottiin servettejä, mutta jokin vähän pysyvämpi esine oli mielessä. Näin uuden Nature -sarjan ja siitä pyöreän alusen. Se oli vaan pakko saada, vaikka minulla ei ole hajuakaan mihin tuota käytetään. Ilmeisesti lautasena tai tarjoilualusena. Sellaiseen rooliin se meilläkin varmaan asettuu.
Pakko oli kokeilla alusta minulle tyypilliseen tapaan usealla eri tavalla.


Tämä olisi varmaan kiva myös erilaisten juustojen tarjoilulautasena.


Nature alunen on valmistettu bambukuidusta, joka on ympäristöystävällinen luonnonmateriaali. Tämän voi pestä pesukoneessa alhaisella lämpötilalla, tuote on lisäksi biohajoava.


Saa siis nähdä minkälainen tämä on käytössä ja onko niin kiva kuin ajattelin. Jos jollakin on kokemuksia Nature -sarjan tuotteista, kuulisin niistä mielelläni.


Rentouttavaa lauantaita ja terkkuja asuntomessuilta!


10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia olet ottanut Laura! Ihanaa weekendiä teille <3

  VastaaPoista
 2. Hieno :-) ja varmasti löytää paikkansa ja tarkoituksensa :-) juustoille kuulostaa mm. Hyvältä :-)

  VastaaPoista
 3. Joskus vain käy niin, että jokin esine vetää puoleensa;) Ja tuolle löytyy varmasti oma käyttötarkoituksensa, ehkä useampikin. Kaunis esine.

  VastaaPoista
 4. Ihana alunen ja varmasti monikäyttöinen! Onpa kauniita nuo peltirasiat, mitä ne sisältävät? Herkullisia jo ulkoapäinkin!

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniin värin olet valinnut, tykkään. <3 Ja jos ei mitään erityistä käyttöä löydy, tuohan on kaunis nuin keittiön välitilaa vasten pystyssäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli tulla vielä lisäkommaa heittämään, kun tajusin että tämä sama alunen löytyy myös minun kattauspostauksen kuvista! Etsi ja löydä! ;)

   Poista
 6. Ihana tämäkin, varmasti löytyy sille käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Onpas kiva! Tykkään muutenkin bambusta...Hollannissa asuessani meillä oli monta tarjoiluastiaa ja lautasta jotka olivat tehty puristetusta bambun lehdistä..Tilasin niitä juuri pari kappaletta ,mutta ne ovat siinä paketissa mikä koskaan ei tullutkaan minulle...Missä Tine K kassi ym..
  Muistat varmaan kun siitä kerroin..
  Ihanaa lauantaita teille <3

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno! Tykkään niin väristä, muodosta kuin materiaalistakin. Käyttäisin varmaan itse tarjoilussa, esim. leiville tai juustoille :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...