keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Keittiön piristäjät


Rakastan yksityiskohtia, pieniä arjen piristäjiä, joista tulee jo katsellessakin hyvä mieli. Erityistä plussaa on se, että nämä kauniit esineet ja tuotteet ovat oikeasti hyviä. Ei niistä siis ihan vain ulkonäön takia tarvitse tykätä. Päätin napata kuvia meidän keittiön piristäjistä ja samalla myös minun suosikeista.


Keittiön ehdottomat suosikit ovat musta5101 -tuotteet eli käsitiskiaine, tiskiharja, Mayn metallikori sekä Saana ja Olli -tiskirätti. Tähän listaan voin lisätä myös itse virkatut tiskirätit sekä musta5101 -tiskirätin. Mayn koreja voisin ottaa meille enemmänkin esim. lehdille tai pesuhuoneeseen pesuaineille. 


Yksi suosikkini on myös ihan tavallinen Ikean pumppupullo, johon olen laittanut Dymolla tekstin kylkeen. Nyt tämä pullo on jäänyt vähän taka-alalle, mutta se yleensä sisältää milloin mitäkin kästiskiainetta.


Design Lettersin mukit mustilla kansilla kuuluu ehdottomasti meidän keittiöön. Purkit sisältävät tällä hetkellä lasten xylitolipastilleja. 


Meillä myös herkutellaan erilaisilla kahveilla, sekä kokeillaan uusia tee-makuja. Uutuuna sain kokeiluun Turun Kahvi Paahtimon Kenyalaista Kamwangi Coop -kahvia, jota en ole vielä ehtinyt maistamaan. Olen vasta hiljattain alkanut juomaan kahvia, mutta edelleen taidan juoda vain makukahveja, suurella määrällä maitovaahtoa ja sokeria. Mutta opettelun tiellä ollaan.


Haaveilen, että saisin joskus laittaa tällaisia kivoja yksityiskohtia keittiöön, jonka olen saanut itse suunnitella. Se toteutuuko haaveeni koskaan jää nähtäväksi, mutta onneksi keittiön kuin keittiön voi loihtia kivemmaksi pienillä yksityiskohdilla.


Onko teillä jotain arjen piristäjiä kotona, joiden avulla arki tuntuu kivemmalta?


Laura

8 kommenttia:

 1. Musta-sarja kaunistaa myös meidän mökkikeittiötä.
  Tuohon käsitiskiaineen ihanaan tuoksuun jää niin koukkuun,
  että ei muuta enää huolikaan.

  Energiaa viikkoosi Laura!

  VastaaPoista
 2. Mustavalkoisuus on sisustuksessa kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita arjen käyttöesineitä :D Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Erittäin kauniita yksityiskohtia ja mä edelleen kuolaan tuota MAYN koria!!

  VastaaPoista
 5. Ihania ihania <3 Mayn iso kori täälläkin hyväksi todettu <3

  VastaaPoista
 6. Onpas kivoja piristyksiä ☆☆

  VastaaPoista
 7. Kivoja pieniä piristyksiä postaus täynnä. Käytännölliset ja kauniit esineet on kyllä keittiön pelastus. Meillä ainakaan ei keittiön tasoille hirveästi mitään turhaa mahdu.

  VastaaPoista
 8. Ihania arjen piristyksiä! Täälläkin haavelistalta löytyy nuo korit ja musta tuotteet. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...