lauantai 17. tammikuuta 2015

Uutta eteisessä


Kylläpäs on ollut kiirettä! Huh, koko viikon olen juossut töissä, lasten harrastuksissa ja sitten omia asioita hoitamassa. Olisin tarvinnut ehdottomasti lisätunteja päiviin, mutta onneksi olen saanut kaikki tarvittavat jutut tehtyä. Ja niin kuin aina sanon, ne mitä en ole ehtinyt tekemään, teen myöhemmin. Monen monta kivaa juttua on ollut blogiin liittyen, joista osan voin paljastaa teille vasta myöhemmin. Kuitenkin kivoja juttuja on tulossa ja kotiinkin olen saanut uusia ihanuuksia, joista olen niin innoissani. Huomenna annan kameran laulaa, jotta voin taas ensi viikolla jatkaa tätä minun perinteeksi tullutta yöbloggailua. Tätä tämä perheenäidin harrastus on :)


Olen saanut viimein laitettua eteiseen tämän ihanan sammutuspeiton suojakotelon. Suunnittelin tilaavani tämän taitavalta Jutalta Projekti Verkaranta -blogista, mutta miten kävikään. Olin niin onnekas, että voitin suojan arvonnasta. Ei voi kyllä tyylikkäämpää suojaa sammutuspeitolle enää olla, tai en ole kyllä itse nähnyt. Jutta on itse suunnitellut suojakoten ja se on tehty annettujen määräysten mukaan, jotta suoja todella on toimiva oikeissa sammutustilanteissa. 


Kuvasin vasta tänne blogin puolelle pientä sähkökaapin tuunausta, joka on osoittautunut todella toimivaksi. Pieni muutos vaikutti heti koko eteisen ilmeeseen. 


Kokeilin miltä näyttäisi jos toisin tuolin käytävälle. Jotenkin kaipaan jotain tuolia tähän tilaan, jotta voisin helpommin pukea ja riisua pienimmän. Tuolin pitäminen tuossa ei ole kyllä pahakaan idea, koska tuossa takana on vain vaatehuone.


Pakko oli ottaa vielä matto pois lattialta ja katsoa miltä eteinen näyttää pelkällä kuramatolla. Aika kiva kyllä. Voisin helposti pitää ilmeen tuollaisen, mutta käytännöllisuus on kaukana. Lattiassa näkyy aivan kaikki, joten matto on välttämätön.


Innostuin muuten tästä eteisen ilmeen muuttamisesta ja kävin hakemassa tilaan uuden maton. Vielä en ole kokeillut miltä matto näyttää lattiassa, mutta palautan sen jo se ei olekaan hyvä. Muuten pidän tuon hyvän alelöydön mielelläni itselläni.


Mukavaa viikonlopun jatkoa!


Laura

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja rauhallinen eteinen!! Tykkään <3

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis suojakotelo! Ja koko eteinen. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ideoita, sinä se osaat! Ja tuo peitteen olen minäkin suunnitellut hankkivani, on se kyllä niin hieno! Niin nätti, että sopisi meidän keittiöönkin vaikka puulieden lähelle kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 4. Ihania suunnitelmia siellä! Täällä on ollut jo kauan etsinnässä eteiseen uusi matto, joka olisi käytännöllinen ja kaunis ja vielä hyvin hyvin ohut, että oven saisi auki ;) Toistaiseksi olen mennyt Ikean matoilla, mutta ne keräävät sisäänsä kaiken ja se ei ole kivaa se. Oikein mukavaa sunnuntaita sinne!! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvännäköinen suojakotelo ja koko eteinen :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kotelo. Ja näyttää tosiaan kivalta ilman tuota toista mattoa, mutta käytännöllisyys ennen kaikkea. Yksi vaihtoehto voisi olla myös ostaa vähän pitempi pätkä tuota "kuramattoa"..

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä hyvältä tuo Jutan suojakotelo. Sopii teille siis niiiin hyvin:)

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää! Tuo suojakotelo on kyllä kiva, kelpais itsellekkin! Täällä on vielä tuulikaapin projekti kesken, täytyy jossain vaiheessa mennä maali kaupoille. ;)

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtava tuo kotelo, tosi kaunis. Ja tyylikäs on koko eteinen.

  VastaaPoista
 10. Tosi tyylikäs kotelo! Sopii tuohon hienosti :)

  VastaaPoista
 11. Tuo on tosi tyylikäs :) onnea voitosta :)

  VastaaPoista
 12. Voi hitsit sulla kävi hyvä mäihä!! Good things happen to good people ♥ Iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis kotelo! <3 Kävipä sulla hyvä tuuri, kun onnistuit voittamaan sen :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...