keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Uusi hylly olohuoneeseen ja kukkarakkautta


Kaipasin olohuoneeseen jotain kivaa hyllyä, joka rikkoisi vaaleaa ilmettä ja yhdistäisi ruokailutilan mustat tuolit sopimaan kokonaisuuteen. Mies kävi onnekseni yksi päivä Ikeassa mutkan ja toi sieltä tullessaan meille mustan Vittsjö-sarjan hyllyn. Hylly on mielestäni todella kaunis ja sopiikin monenlaiseen käyttöön erinomaisesti. En siis yhtään ihmettele, että moni on ihastunut sarjan tuotteisiin.Viime viikolla kävin piipahtamassa kukkakaupassa ja mukaani lähti yksinkertaisen kaunis kimppu, jossa on eukalyptuksen oksia ja jaloleinikkejä. Tämä kimppu on ilahduttanut meitä jo viikon verran ja sen verran ihastunut olen, että luulen hakevani vastaavanlaisen useamminkin.


Olohuoneen malli on ajoittain tuottanut harmaita hiuksia, koska huonekalujen järjestyksen muuttaminen tuntuu hankalalta. Pitkä tyhjä seinusta kaipasi jotain juttua ja olen kyllä erittäin tyytyväinen Vittsjö -hyllyyn. Tosin kaipaan sen viereen toista samanlaista, jolloin kokonaisuus olisi vieläkin parempi.


Heti näiden kuvien ottamisen jälkeen innostuin laittamaan olohuoneeseen toisen maton, joka sai jäädä tilaan. Pitääkin laittaa siitä pian teille kuvia. Nyt tila alkaa hiljalleen näyttämään enemmän meidän näköiseltä ja valmiimmalta.


Ihanaa viikon jatkoa!

9 kommenttia:

 1. Tuo Vittsjö on aivan ihana, olen monesti harmitellut ettei meiltä löydy sille paikkaa. :D Muutenkin näyttää todella kauniilta ja raikkaalta. Jaloleinikit ovat <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva hylly! Mua kaduttaa kun menin aikoinaan myymään saman sarjan olkkarin pöydän. Olen kaivannut sitä takaisin niin monta kertaa!

  VastaaPoista
 3. Hylly näyttää kuin tilaan suunnitellulta, eli mielestäni todella hyvä valinta. Ja, tuo kimppu on todella kaunis. Taidan hakea vastaavan meille pääsiäiseksi! Teillä on kyllä kaunis olouone! <3

  VastaaPoista
 4. Tuo matala versio on myös niin kaunis! <3 Meillä ollut se isompi useamman vuoden ( juuri postaus tulossa! ) ja olen niin tyytyväinen siihen!

  Jaloleinikit on niin suosikkeja täälläkin, harmi kun niiden aika on niin lyhyt ja ei meinaa enää saada. Niin ihania kun ovatkin :-)

  VastaaPoista
 5. Hylly sopii kyllä täydellisesti tuohon. Mie en ehkä laittais toista perään, tullee kaikki liian jonoon. Ainakin näin kuvassa näyttää hyvältä. Tuoli sopii kivasti minusta tuohon, vähän rikkoo linjaa. Matto näytti oikein kivalta instassa :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää ! Mieki olen ostanu jo monet kerrat tuomosen kimpun, ne on jotenki niin freesi pari yhdessä.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Hylly ja kimppu hyllyn päällä on kuin nenä päässä. Päivin kanssa olen samaa mieltä, kahdesa tulee jo jono... Tuoli rikkoo kivasti sitä jonoa. Ihanan valoisaa teillä<3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Todella hienon säväyksen teille tuo tuo hylly! Ihan nappiin!

  VastaaPoista
 9. Tosi kivasti käy teille.
  Ihanaa pääsiäistä koko perheelle.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...