maanantai 27. maaliskuuta 2017

Valokylpy


Taas piipahdetaan makuuhuoneen puolella. Jotenkin vain jaksan ihastella huoneen seinän sävyä ja sitä miten huone vaihtaa väriä valosta riippuen. Tällä hetkellä päivänvaloa riittää jo pitkälle iltaan ja se selkeästi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti omaan vointiini. Työpäivän aikana en välttämättä ehdi juurikaan käymään ulkona ja välillä olen ikkunattomissakin tiloissa, joten mikä on mahtavampaa kuin lähteä kotiin päivän päätteeksi nauttimaan auringonpaisteesta ja kaikesta sen tuomasta valosta. Ihan loistavaa!



Tämä kevät tuntuu olevan todella kiireinen, koska olen ottanut oman työn lisäksi "pienen" lisätyön, joka on antanut minulle jo nyt erityisen paljon. Koko ajan opin uutta ja pääsen testaamaan omia rajojani. Tämä toki rajoittaa aikaa täältä, mutta enköhän aktivoidu kunnolla taas kunhan saan tämän työpätkän kunnolla pakettiin. Tavoitteet nimittäin on nostettu korkealle ja toivon tämän tuovan minulle paljon uusia työmahdollisuuksia myös jatkossa. 


 

Eiköhän nautita tästä upeasta auringonvalosta kaikin siemauksin!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on <3 Kevät erityisesti jaksaa kyllä ihastuttaa joka vuosi!

      Poista
  2. Ihanan valoisa tuo teidän makuuhuone, niin kaunis ja rauhallinen. Tykkään!
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ihmeellisen valoistalta huone on ollut, vaikka tilassa on suhteellisen pienet ikkunat. Ihanaa viikkoa!

      Poista
  3. Kaunista, tuo seinän väri on kyllä aivan täydellinen! Tsemppiä uusiin kuvioihin, kyllä tänne blogin puolelle ehtii taas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tuo seinän sävy on kyllä minustakin todella onnistunut.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...