lauantai 29. kesäkuuta 2013

Angry birds Space -puisto

No niin.. lupasin laittaa vähän kuvia meidän Rovaniemen reissulta Angry Birds Space -puistosta. Aikaa vähän vierähti, mutta eipäs se varmaan haittaa. Puisto sijaitsee Rovaniemellä Valtakadun varrella entisen Konttisen kentän paikalla. Puistossa on Lappsetin välineet, kaikenlaista tekemistä lapsille ja kaikkihan on ilmaista. Maisemat ovat mitä parhaimmat, puistosta kun näkee suoraan Kemijoelle <3 Suomeen tuli just kaiken lämmön keskelle kylmä viikko ja tämä osui juuri meidän lomaviikolle Pohjoiseen. Olis pitänyt ottaa sukkiksia, pipoja ym. mukaan matkaan, mutta onneksi sain kaikkea lainaan mitä tarvin. Lapset tarvikin uusia kuorihousuja ja ne kävin hakemasta Polarn O. Pyretistä. Windfleecetakit olikin onneksi mukana. Puistoon tullessa satoi kivasti vettä, mutta meitä ei sade haitannut. Aurinko alkoikin paistaa loppuajasta ja shortsit olisi voinut vaihtaa päälle :D Suomen kesä on ihmeellinen...


Saatiin olla puistossa alkuun ihan vaan meidän kesken. Heti auringon alkaessa pilkottaa alkoi muutakin porukkaa tulla leikkimään.Keinut tuntuu olevan aina lasten mieleen.


Alkoi vähän jopa harmittamaan ettei enää asuta Rovaniemellä. Puisto olisi niin kiva paikka käydä useamminkin. Onneksi mummolareissuilla päästään aina piipahtamaan lintuilemassa. 

Lapset kävivät pariin otteeseen ukin kanssa ruokkimassa lintuja lammen rannalla ja syömässä jätskiä. Säästä viis, hauskaa oli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...