keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kuukausikalenteri


Tänään oli kyllä tosi ihana päivä ystävän luona. Sain mahan täyteen herkkuja ja askarreltiin hieman ystävänpäiväkortteja. Leppoista jutustelua ja ihan vaan oleilua. 
Granitista nappasin tämän kivan mustan alusen, vai miksi tätä nyt ikinä kutsutaankaan. Tuossa eteisen lipastolla se nököttää ja odottaa parempaa paikkaa. Päätin laittaa aiemmin tulostamani kuukausikalenterin tuohon ja nyt se pääsee hieman enemmän oikeuksiinsa kuin tietokonenurkasta. 

Minun on pitänyt tuo lipaston kansi maalata tosi kauan sitten, mutta en ole vain koskaan saanut sitä tehtyä. Mielipidekin on muuttunut matkan varrella tosi useasti. Lipasto on Iskun Scala-sarjaa ja olen sen aikoinaan ostanut ensiasuntooni. Ehkä helpointa olisi vain maalata koko lipasto valkoiseksi. Tällä hetkellä muu lipasto on kuultovalkeaa. En millään halua laittaa hyvää puista lipastoa poiskaan, se vaan kaipaa nyt uutta ilmettä. Ideoita otetaan vastaan :) 

Kalenteri on tulostettu täältä.12 kommenttia:

 1. Kiva idea laittaa tuo kalenteri tuohon aluseen (onks se fläppitaulu??)! Mun periaatteeni kalusteiden suhteen on se, että yritän keinolla millä hyvänsä saada vanhasta vielä käyttökelpoisen. Jos tuo sinun lipastosi on vain suht ehjässä kunnossa, niin maalaa ihmeessä! Silloin se on kuin uusi :) Mulla on makkarin lipasto maalauksessa, nupit vaihdan lisäksi ja kenties jotain tekstiä kylkeen.

  Mukavaa torstaita Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fläppitaulu se muuten varmaan on :) Mulla ei tullut mitään järkevää sanaa sinne mieleen :)
   Minä en myöskään halua laittaa hyvää pois, oon vaan siirtänyt ja siirtänyt tuon lipaston maalaamista. Se on edelleen tosi hyvässä kunnossa, mut kannen väri häiritsee ja se pitää kokonaan maalata ellei kantta tee ihan jollakin toisella värillä.

   Poista
 2. Maalaa ihmeessä (vaikkapa juuri valkoisella) tuo lipasto:)! Tulisi varmasti kivannäköinen! Ja ihana kalenteri sekä musta taustajuttu sen takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää kyllä maalata, nyt ei mielytä oikein silmää... Hyvä kuntoinen lipasto joten pienellä muutoksella se on taas tosi kiva :)

   Poista
 3. Oi kiva, olen itsekin katsellut tuota taulua Granitissa. Se on tosi hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi kiva, sitä voi käyttää vaikka mihin. Tykkään siitä kovasti!

   Poista
 4. Valkoinen on kyllä turvallinen väri ja sopii kaikkeen. Minulla vaihtuu niin usein sisustusajatukset, että maalan aina kaiken valkoisella jos en ole varma :) Minullakin kalenteri Ikean vastaavassa kirjoitusalustassa, tuo musta on kyllä kivempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen sopii kaikkeen ja jos maalaan sen jollakin toisella värillä, voin kyllästyä pian. Olen tuota kantta suunnitellut maalavani aikoinaan ruskeaksi, sitten harmaaksi ja mustaksi ja kaikkea. Taitaa vaan olla turvallisinta maalata koko lipasto valkoiseksi ja hieman laittaa sitä muutenkin uusiksi :)

   Tuo musta on kyllä kiva. Mietin pitkään otanko sellaisen "pahvin" värisen, mutta musta vei voiton :)

   Poista
 5. Kuulostaa tosi kivalta, mukavaa ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kalenteri! Tuo on kyllä loistosivusto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tuolta löytyy vaikka mitä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...