keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Arkikuvahaaste: 5/5 Risteilyllä


Onneksi en ole ainut, joka kirjoittelee arkikuvahaastetta hitaasti, ilman hoppua. Nyt on kuitenkin viimeisen päivän aika. Todellisen arjen kuvaaminen on nyt jäänyt vähemmälle, koska kotona ei olla kuin käännytty. Minun projektikin on hieman venynyt menojen vuoksi, mutta eiköhän se ole pian valmis.

Kerroinkin, että olimme Viking Gracella risteilemässä viime viikonloppuna ja matkan saimme edullisesti miehen työpaikan kautta. Olimme matkalla aika ison porukan kanssa. Tiesin olevani paljon yksin lasten kanssa leikkipaikoissa, koska miehellä oli velvotteita töiden suhteen. Kaikki meni kyllä todella hyvin ja meillä kaikilla oli mukava matka. Kävin kameran kuvia läpi ja nappasin teillekin tänne kuvia. Buffet Gracella oli kyllä hyvä ja taas tuli syötyä ihan liikaa :)
Kokosin tänne myös muutaman yksityiskohdan/sisustuskuvan laivalta. Kuvat on valittu niin, ettei niissä näkyisi ihmisiä. Joka paikka tuntui olevan täynnä risteilykansaa.
Joko te olette käyneet uudella Viking Linen laivalla? Ilme on muita laivoja modernimpi ja vaaleampi. Eikä kaikkialla ole kokolattiamattoa, siitä kyllä tykkäsin :) Tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan ihan vain me heilumassa laivalla.


Laitan tämän viimeisen haasteen menemään PISARA ILOA -blogin Ilonalle.

Arkikuvahaaste 1/5 voit lukea täältä, 2/5 täältä, 3/5 täältä ja 4/5 täältä


Instagramin puolelle nappasinkin tänään ihanan keväisiä tai jopa kesäisiä kuvia miehen vanhempien pihalta. Viikonlopuksi onkin luvattu jo lämmintä ilmaa! Kesä saisi minun puolesta jo alkaa, olen valmis :)
24 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa teidän reissunne! :) Risteilylle ois niin kiva päästä, en ole käynyt abi-risteilyn jälkeen!

  Mulla odottas tämä haaste toteuttamista, jotenkin en vaan ole päässyt tähän tarttumaan.. Muut ehtii unohtaa jo koko haasteen, kun mä rupeen tätä tekemään :D Kivaa torstaita sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana risteily, tästä on niin helpo lähteä käymään laivoilla. Pohjoisessa asuessa neoli just niitä abi-risteilyitä tai vastaavia milloin mentiin risteilylle.

   Mullakin tämä haaste odotti kyllä aikansa ennen kuin sain kaikki päivät tehtyä :) Tee ihmeessä omalla tyylillä vaikka kerralla kaikki viis päivää :)

   Poista
 2. Me mennään juhannuksena Viking Gracelle. Ihania kuvia ja herkkullinen matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ku kiva! Se on tosi hieno laiva. Teillekin tulee varmasti mukava reissu.

   Poista
 3. Voi, varmasti mukava reissu! Me ei olla vielä koskaan käyty muksujen kanssa laivalla (ajomatka satamaan on tuntunut vähän liian pitkältä). Nyt pieninkin jo viihtyy autossa paremmin kuin ennen, joten jossain vaiheessa olisi kyllä kiva lähteä risteilemään:)! Viking Grace olisi kyllä ehdottomasti valintamme:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajomatka on kyllä aika pitkä lähteä vaan risteilylle. Ehkä kesälomalla onnistuis muksujen kans paremmin. Viking Gracea voin kyllä suositella, tosi kiva laiva :)

   Poista
 4. Oon käyny 2 kertaa tuolla :) on kyllä tyylikäs laiva ja buffet ja erityisesti aamupala on ihan loistava!
  Mukavaa torstaita Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tämä oli toinen kerta. Eka kerran tosin vaan piknik-risteily, joka on Turusta Maarianhaminaan ja takaisin. Takaisin tullessa oli Grace. Buffet oli kyllä niin hyvä. Me myöhästyttiin aamupalalta kun ei laitettu kelloa soimaan, Kummallinen homma kun lapset nukkuivan niin pitkään. Ilmeisesti pimeä hytti on hyvä paikka nukkua :)

   Poista
 5. Voi, mekin ollaan haaveiltu Gracelle menosta, mutta vielä ei olla saatu aikaiseksi. Vaikuttaa kyllä kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen jos ristelyä mietitte, Onhan tuo niin paljon uudempi kuin muut laivat. :)

   Poista
 6. Minullakin on vielä arkikuvahaasteet 4-5 tekemättä, ollut jo hyvän aikaa, hups.
  Mutta siis, en ole käynyt kyseisellä laivalla vielä, joten todella kiva nähdä kuvia ja kuulla miltä laiva vaikutti. Kivalta todellakin näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin nämä niin kesti :) Kyllähän se näin hitaastikin onnistuu... ei turhia paineita!
   Olis ollut kiva näyttää enemmänkin kuvia laivalta, mutta kaikissa näkyy niin paljon ihmisiä etten viitsinyt niitä laittaa tänne. Hieno laiva :)

   Poista
 7. On se kyllä hienon näköinen...laiva siis :)! Ihanat minit <3

  VastaaPoista
 8. Vaikuttaa kyllä tosi hienolta laivalta! Emme ole sitä vielä testanneetkaan, mutta tätyy kyllä pitää se nyt mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus innostutte niin käykäähän tuolla risteilemässä. On kyllä kiva laiva :)

   Poista
 9. Kivoja kuvia ja varmasti myös kiva reissu! Melkein nolottaa tunnustaa, etten ole ollut vielä Gracella, vaikka satamaan ei ole kotoa kuin muutamia kilometrejä... Pitää kesällä korjata vahinko, sillä monet ovat kehuneet tuota laivaa kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei sitä monesti lähdekään kun satama on niin lähellä. Ei meilläkään olis tullut vielä lähdettyä ilman tätä miehen työreissua. Nyt tuli hyvä mahdollisuus lähteä edullisesti risteilemään :) Käykäähän ihmeessä tutustumassa!

   Poista
 10. Reissut on aina piristäviä ja nuo laivan buffetit on kyllä maistuvia. :) Mukava reissu teillä varmasti ollu!
  Kiitos haasteesta, nappaan sen mukaan ja pistän toteutukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buffetti oli kyllä hyvä, miksi siellä pitää vaan aina syödä niin hulluna??? :D
   Kiva jos otat haasteen vastaan ja ehdit arkea kuvata :)

   Poista
 11. Ihanan kuuloinen reissu ja ihania kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Reissu oli kyllä kiva, tuollaisia minilomia on kiva pitää :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...