torstai 10. heinäkuuta 2014

Niin kauniit!


On pionit vaan kauniita! Eihän siitä pääse mihinkään. Miksi niiden täytyy kestää vaan niin vähän aikaa. Kevään niitä odottaa ja kun ne tulevat, toivoo, että aika pysähtyisi. Onneksi nyt ei ole satanut vettä, koska useana vuotena kukka ei ole sitä kestänyt.


Nappasin muutaman kaunokaisen sisällekin maljakkoon. En raaskinut ottaa kuin muutaman oksan, koska rakastan ihailla pioneja pihallakin. 


Tänään oli ihana tulla kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Lapset olivat tehneet isin kanssa pitsaa ja yksi pitsa odotti minuakin. Taloa oli siivottu ja pyykkejä pesty. Loistavaa! En tiedä onko muilla sama ongelma kuin meillä... siivoat kodin ja se on hetken päästä jo samannäköinen. Lapset keksii mitä erilaisempia leikkejä ja koti on pian taas mullin mallin. Ehkä se on tämä vaihe, mutta joskus toivoisin, että koti pysyisi edes hetken täysin siistinä. Tuntuu, että me vaan aina siivotaan ja siivotaan. Onko tuttua?







Huomenna on niin jännä päivä tiedossa. Siitä varmaan pystyn kertomaan huomenna iltasella lisää... Jotain suurta on kuitenkin tiedossa. Nyt on pakko käyttää ilta hyödyksi ja käydä aloittamassa yksi tuunaus, jonka tekemistä olen himoinnut jo usean päivän ajan. Ulkonakin on vielä niin lämmintä ja aurinko paistaa.


Ihanaa iltaa!


Laura

22 kommenttia:

  1. Pionot on todella kauniita. Meilläkin siivotaan koko ajan ja silti on sotkuista. Tyttö luulee, että äiti tykkää siivoamisesta kun pitää kuulemma koko ajan siivota. Heh, voi kun tykkäiskin ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania pioneja teillä, niin hempeän värisiä!
    Käypä kurkkaamassa omiani http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/2014/07/omat-upeat-pionit.html
    Nekin ovat alkaneet jo varista, vaikka ensimmäinen nuppu avautui vasta sunnuntaina. Höh!

    VastaaPoista
  3. Pioni ovat minunkin lempparikukka! Voisin istuttaa näitä pihalle vaikka kuinka ja paljon :) Sisälle en minäkään niitä raaski leikata koska säilyvät maljakossa aivan liian vähän aikaa :/

    VastaaPoista
  4. Joo siis meillä on ihan sama juttu.. Heti kun tavarat on järjestelty, niin jossain huoneessa kaaos on taas jo aloitettu. Neiti raahaa nuken vaunuilla, käsilaukuilla ja jopa hedelmäpusseilla (!) majanrakennustarvikkeita (sekä tietysti majojen asukkeja ja niiden tarvikkeita) aina siivottuun nurkkaan.. :D Nyt kesällä en ole edes siivonnut niin kuin ennen.. En jaksa järjestellä, kun kaikki on kuitenkin kohta hyrskynmyrskyn! :D Viikon olen ajatellut, että olisipa ihana imuroida, mutta sitten olen antanut olla. Ja ihmeen vähän se on häirinnyt, kun ei olla paljoa sisällä oltu.. Mutta pionit, kyllä!! Ihastelen niitä itsekin maljakossa! Minä unohdin tänäkin vuonna ostaa tuet, joten otin ihan hyvällä omalla tunnolla monta oksaa maljakkoon, kun ne raukat lakosivat melkein maassa. Mielettömiksi pallukoiksi ne ovatkin avautuneet! Harmi, että olivat ehtineet saada vähän sadetta osakseen, hieman rusehtuneet ovat kauniin valkoiset terälehdet.. Kivaa loppuviikkoa Laura!

    VastaaPoista
  5. Meillä on sama juttu, tuntuu että koko ajan saisi olla siivoamassa. Mutta pitää vain ajatella, että täytyyhän lasten saada leikkiä, eivätkä he ikuisesti ole pieniä. Ja tiedän sen ihanan tunteen, kun tulee töistä ja oven avattuaan huomaa, että koti on sillä aikaa siivottu <3

    VastaaPoista
  6. Pionit ihastuttaa kovasti ♡ on aivan upeat ja varmasti pihallakin niin kauniit ja raikkaat ♡

    Viikonlopun iloa ♡

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia pioneista! Mitähän jännää sieltä on tiedossa?:) Jäädäänpä odottelemaan.. Ihanaa tulevaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  8. Meillä myös pioneja! Ihania!

    VastaaPoista
  9. Upeita pioneja, harmi tosiaan, että kestävät niin vähän aikaa! Ihania kuvia myös! <3
    Meillä tuntuu olevan ihan sama juttu, että koko ajan saisi olla siivoamassa, mutta onneksi näin kesällä viihdytään paljon myös ulkona, niin siivoaminenkin vähän helpottuu. :)

    Ihanaa päivää! <3

    VastaaPoista
  10. Niin upeita! <3<3 Sama päättymätön siivousrumba on meilläkin.

    VastaaPoista
  11. Pionit on ihania. Harmittelen kun omani eivät tänä vuonna suostu kukkimaan

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanat pionit <3 <3 Kauneimmat kukat ikinä!!!

    VastaaPoista
  13. Pionit ovat myös minun lemppareita! Omassa pihassa niitä ei valitettavasti kasva, mutta ystävältä saan niitä onneksi. Eilenkin sain ison ämpärillisen ihanuuksia! Meilläkin siivotaan jatkuvasti vaikkei ole edes lapsia sekoittamassa, ne tavarat vaan jää ympäri ämpäri :)

    VastaaPoista
  14. Niiiiin kauniit kukat♡ Ja juu, siivoamisrumbailu kuulostaa todella tutulta! Ei pysy koti kauaa siistinä, jos ei useaan otteeseen päivän aikana siivoile.

    VastaaPoista
  15. Pioni on niin kaunis kukka -munkin lemppari.
    Meillä myös samatilanne siivoamisen suhteen -lapset ja rakas aviomieheni saavat sen hetkessä sekaisin :)
    Aurinkoista perjantaita.

    VastaaPoista
  16. Ihanat pionit ja kauniit kuvat <3 Pionit ovat lempikukkuani :) Koti on täälläkin mullin mallin lasten jäljiltä

    VastaaPoista
  17. Ihanat pionit, voi meidän yksi ja ainut pensas ei sitten päättänytkään kukkia tänä vuonna, höh! Nämä ovat kyllä varmasti ne kauneimmat kesäkukat, ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
  18. Todellakin, niin kaunista ♥ Rakastan myös pioneja...

    VastaaPoista
  19. Kauniita ovat todellakin ja ihan sama tunnelma täälläkin, aina siivotaan, tai siis minä siivoan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...