tiistai 15. heinäkuuta 2014

P niin kuin perhe


Täällä on aloitettu pakkauspuuhat, jopa neljä laatikkoa on pakattua. Edessä on varmasti aika monta lisää...
Sain jopa pari juttuakin jo myytyä eli tästä on hyvä jatkaa. 


Olen tosi ihastunut Design Lettersin astioihin. Ne on niin yksinkertaisen kauniita. Nyt meidän kaksi mukia sai kaveriksi ihanan lautasen, jota koristaa P. P muistuttaakin hyvin meidän perhettä. Kiitos S ihanasta lahjasta, tämä tulee meillä varmasti käyttöön. 


Olette jo nähneet monta taideteosta metsämansikoista ja mustikoista, mutta tämä on ehkä paras kaikista. Ihana rakas neiti kesäheinä teki minulle korun ♥ 
Harmi, että tämä piti syödä. 

Olimme tänään pienen neidin 2vee synttäreillä. Mukava huomata, että meidän pieninkin on alkanut leikkimään muiden kanssa. Muru tekee myös kaikki kielletyt asiat toisten perässä ja se vasta hauskaa onkin. Tämä on kyllä ihan parasta aikaa, kun pienestä taaperosta kasvaa itsetietoinen, oman tilan ottava sekä huumorintajuinen poika. Välillä voisin kuitenkin ajan hetkeksi pysäyttää :)


Leppoisia päiviä ♥ 

16 kommenttia:

  1. Ootpa saanut ihanan lahjan!! Meillä myös ihmetellään, mihin se vauva hävisi. Kaksivuotias taapertaja juoksee jo isompien perässä hurjaa vauhtia, juttelee ja selvittää monimutkaisiakin juttuja ja kaiken kukkuraksi on päättänyt jättää vaipan pois juuri tietenkin meidän lomareissulla, kun nukumme sukulaistemme lakanoissa :). Haikeus iskee väkisinkin, isoksi taitaa kasvaa tämä pieninkin. Aika voisi viimeistään nyt pysähtyä edes hetkeksi. Mainiossa iässä ovat tuollaiset taapertajat <3.

    Teille tsemppiä muuttopuuhiin!!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuliainen S:ltä! <3 Ja niin totta, ajan voisi tosiaan hetkeksi pysäyttää, tuntuu, että nämä lapsukaiset kasvavat ihan liian nopeasti! Ei voi kuin koittaa nauttia jokaisesta hetkestä.

    Tsemppiä pakkailuihin! <3

    VastaaPoista
  3. Lapset kasvaa niin nopeaa :-) saan olla kuudelle lapselle täti ja vaikka kuinka koettaa että näkisi usein niin tuntuu että joka kerta lapset ovat kasvaneet hirveästi ja oppineet uutta.

    Aivan ihana muistaminen S ltä ♡ nuo on ihastuttavia :-) toivottavasti oma sarja kasvaa myös tänää ja etsintä tuottaa tulosta :-)

    Mukavaa päivää ♡

    Lisäohjeita laitettu sinulle, toivottavasti oli apu paremmin :-)

    VastaaPoista
  4. <3 <3

    Kyllä, aika menee niin nopeasti ja välillä tuntuu että liian nopeasti. N menee kouluun vajaa kuukauden päästä!! Mä en ehkä kestä....:/

    Kivaa päivää ja tsemppiä muuttopuuhiin :)

    VastaaPoista
  5. Mukavia muuttopäiviä sinnekin<3

    VastaaPoista
  6. Ovat kyllä ihania astioita nuo <3 Muuttaminen on kyllä raskasta, tsemppiä! :-)

    VastaaPoista
  7. Ihana marjakoru! <3 Täällä kovasti yritän pitää vielä meidän 1-vuotiasta vauvana, mutta väkisinhän tuo kasvaa. On niin tomera ja omatoiminen tyttö ja kovasti touhuaa isoveljen perässä kaikenlaista. Ei meinaa sylissäkään viihtyä, kun niin kovasti on kiire leikkimään koko ajan. Onneksi imetän vielä, niin saan edes hetkeksi aina välillä äidin pienen vauvan syliin. :)
    Nyt vasta ehdin lukemaan teidän uusista tuulista! Hienoa! Paljon tsemppiä muuttopuuhiin ja iloa uuteen elämänvaiheeseen! :)

    VastaaPoista
  8. Tsemppiä pakkailuun ja muuttoon!

    VastaaPoista
  9. Onnea ja jaksamista muuttoon :) Ei mitään ihan helppoa hommaa nimittäin... Nimimerkillä "muutimme viimekuussa" :D Eikä edes muutettu pienempään asuntoon, vaan päinvastoin isompaan kuin ennen. Muuten, ihana tuo marjakoru!

    VastaaPoista
  10. Tykkään myös Design letters -astioiden eleettömyydestä.
    Tsemppiä kovasti muuttoon, se on raskasta, mutta toisaalta se kylä puhdistaa, jos vaan ottaa oikean asenteen:)

    VastaaPoista
  11. Kauniit astiat ja herkullinen koru <3!
    Meidänkin 2-vuotias on jo reipas poika, hassuttelija joka menee muiden perässä mallia ottamaan :). Kivat uhmatkin päällä, jotka kaikkoaa sit viimeistään yöunille mennessä, kun käpertyy kainaloon tuhisemaan <3.
    On nämä "nöpönallet" vaan niin hetken aikaa pieniä!

    VastaaPoista
  12. Ihana koru! <3 Mihinköhän mun kommentti on kadonnut tuosta sun muuttoilmoituspostauksesta? Harmi.. Kävin kurkkaamassa, oletko vastaillut, kun kirjoitin kaikenlaista, mutta nyt en enää muista mitä hehkutin ja mitä kyselin! :D Mutta siis onnittelin ainakin ihan hirmuisesti ja jään jännityksellä odottamaan seuraavia siirtoja! HIenoa että saitte asunnon myytyä, nyt ne tuntuvat liikkuvan aika huonosti.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti heti tulla vastaamaan sulle... mihinhän se on hävinnyt. En kai vaan ole sitä vahingossa puhelimella poistanut, toivottavasti en! Kävin roskaposteistakin kurkkaamassa, ei näkynyt siellä. Voi olisin halunnut lukea mitä kirjotit ja jos vaikka laitoit teidän menosta... Asunnot tuntuvat liikkuvan nyt tosi huonosti ja täällä meillä päin on kauan ollut useita asuntoja myynnissä. Nyt on moni saanut myytyä. Meillä oli onnea matkassa!

      Poista
  13. Oi mitä jänniä uutisia, onnea ja tsemppiä muuttoon! Design Lettersin astiat ovatkin tosi kivat, ja mikä ihana koru <3!

    VastaaPoista
  14. Tsemppiä muuttolaatikoiden keskelle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...