sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ooh noo makkareiden valloitus


Meillä ei omassa sängyssä ole pitkiin aikoihin käytetty kuin pellavalakanoita. Olen ollut niihin todella tyytyväinen. Lakanat paranee vain kerta kerran jäkeen. En ole myöskän mikään silittäjä-tyyppi eli nämä lakanat voin huoletta heittää vuoteeseen ryppyisinä. 

Sain vasta ihanan lähetyksen, jonka lähettäjäksi oli merkitty Ooh noo. Hypin riemusta kun availin pakettia ja löysin sieltä mitä ihanampia petivaatteita. Rakkautta ensi silmäyksellä. Nämä laadukkaat lakanat ovat 100 % pellavaa tai 50% puuvillaa / 50% pellavaa. 


Petasin meidän pojun sänkyyn nämä ihanat Geometric web -lakanat, jotka ovat täysin puhtaan valkoiset, mustilla geomerisilla yksityiskohdilla. Minusta niin kauniit! Nyt olen siis laittanut päiväpeiton syrjään, koska tämän voi huoletta jättää näkyville ja petaaminen hoituu todella nopeasti.


Paketista löytyi myös nämä ihanat orava- ja peura-tyynyt, jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan ovat upeat. Nämä menee niin meidän olohuoneeseen, kuin meidän kaikkien sänkyihin. 

Ooh noo on suunnitellut vuodevaatteet niin, että ne soveltuu niin tytöille kuin pojillekin. Tuotteet on testattu suunnittelijoiden omilla lapsilla; pesty, pidetty, pesty pidetty ja sotkettu ajatuksella. Näistä tuotteista vain parhaat ja kestävimmät on otettu tuotantoon. Nyt pieni Ooh noon tiimi tekee tuotteet käsityönä ja jokaista mallia tehdään vain pieniä eriä kerrallaan, koska yrityksen suunnittelijat rakastavat tehdä uusia malleja valikoimiin. Ooh noon nettikauppaan voit tutustua täältä


Kuvissa näkyy myös pojun joululahja kummeilta, ihana Heicon sienilamppu. Poju on pitkän toivonut kunnon yövaloa ja mustan värinen sienilamppu on kyllä ihan täydellinen poikien huoneeseen. Lampusta tulee juuri tarvittava määrävaloa, eikä valo ole liian kirkas. 



Oikein ihanaa sunnuntaita!


Laura

40 kommenttia:

  1. Nättiä <3 pitäisi kokeilla pellavalakanoita - en vielä ole edes hypistellyt moisia käsissäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, voit jäädä koukkuun :)

      Poista
  2. Niin kaunista! Pitäisi varmaan laittaa elämä risaiseksi ja ostaa pellavalakanat - niin paljon niitä hehkutetaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 onneksi edullisempiakin pellavalakanoita on markkinoilla, tosin aina ne laadukkaammat kestää kauemmin käytössä. Itse aloitin sillä, että toivoin ekat lakanat joululahjaksi.

      Poista
  3. Ooh noo miten ihania!! Kehtaanko kertoakaan että mulla ja miehellä on nyt just ekaa kertaa käytössä pellavalakanat ja niin on tykätty <3 Ite tein ja säästin pitkän pennin ja taidan tehä toisetkin :) Mutta nyt meen tutustuun tuohon nettikauppaan, näyttää lupaavalta :) Sunnuntain jatkot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh noo todellakin <3 no kehtaat tietenkin :) Teit siis ite? ihan loistavaa! Sillä säästää varmasti pitkän pennin ja saa just sellaiset kuin haluaa, jos vain hyvät kankaat löytyy. Käy vaan kurkkimassa tuota nettikauppaa, ihania juttuja niin aikuisille kuin lapsille.

      Poista
  4. Ihanat, todella kaunis huone <3
    Meillekin hankittiin pellavalakanat syksyllä ja nyt ihmettelen, miten en aikaisemmin ole ostanut. Parhaimmat jo ihan käytännön syistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pieni stailaus ja huonekalujen järjestys saa paljon aikaan, pienelle vaivalla :) Oon kans ihmetellyt miksei meillä ole ollut aikaisemmin, nyt vuoden käytön jälkeen meillä ei muita käytetäkään. Nyt pitäis lahjoittaa/kierrättää ym vanhat huonommat lakanat.

      Poista
  5. Pellavaiset lakanat ovat parasta ♥ Toi sienilamppu on ihana ja kiva kuulla, että toimivakin valaistuksen osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat <3 ja niin totta, että paranevat vain käytössä. Tuo sienilamppu on minusta niin suloinen ja poikakin tykkää siit tosi paljon. Niin kauan mentiin kaiken maailman valosysteemeillä ja tämä lamppu toimii ja on hyväksi todettu. Neidillähän on se Heicon pupulamppu ja se on ollut kans tosi hyvä.

      Poista
  6. Todellakin kauniit lakanat - ja varmasti myös tuntuvat siltä. Meillä ei ole pellavaisia lakanoita ainuitakaan, mutta sellaiset on hankintalistalla. Kun ne täydelliset vaan osuvat eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tuntuu kyll todella hyviltä ja me ollaan tykätty. Itsellä on olo, että nukunkin paremmin tai ainakin haluan aamuisin jäädä niiden väliin vielä enemmän :D heh... Monella merkillä on hyviä, omasta kokemuksesta nuo H&M:n on kans hyvät, mutta ne kyllä pölyttää jonkin verran.

      Poista
  7. Ihanat petivaatteet, ihan uusi tuttavuus minulle. Pitääpä kädä heti tutustumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kurkkimassa, siellä on niin ihania juttuja... sinut tuntien, ihastut varmasti :)

      Poista
  8. Aivan ihanat ja aina ihastelen OohNoon tuotteita <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihania, niitä ei voi kyllä kuin ihastella. Kauniita printtejä!

      Poista
  9. Upeita! Edelleen himoitsen meillekin pellavaisia peteihin. Ihanaa alkavaa viikkoa ♥.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä lämpimästi suositella pellavalakanoita. Kerrankin voin sanoa, että mieskin on ollut samaa mieltä ja nyt poikakin totesi, että nämä tuntuu tosi hyviltä :)
      Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  10. Nämä ovat valloittavat! <3

    VastaaPoista
  11. The bed side table is really unique!

    VastaaPoista
  12. Tykkään kovasti. Me saimme joululahjaksi puuvillaiset Jotexin tekstiilit makkariin, ja olen kyllä tykännyt siitäkin tuntumasta iholla, parempi kuin keinokuitusekoitukset. Pellavista ei ole kokemusta.Mistä olet hankkinut tuon lastenhuoneen maton?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Puuvilla on kyllä myös todella ihanan tuntuinen iholla. Pellava ilmeisesti on materiaalina kestävämpi pesusta toiseen. Matto on ostettu Ellokselta. Niitä näytti tulleen sinne taas myyntiin :)

      Poista
  13. Ootko pessyt mattoa,et säilyykö värit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tainnut sen pestä koneessa jo 3 kertaa, eikä ole tapahtunut mitään. Värithän on hieman haalistuneet ko alunperin eli en ole ainakaan huomannut eroa.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...