perjantai 20. tammikuuta 2017

Sisustajan kalenteri ja näkymiä saunatuvalta


Vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin ja olen uudesta vuodesta suoraan sanottuna innoissani. Uudet työkuviot, lisääntyvä valo, tulevat kivat tapahtumat ja kaikki se mitä tältä vuodelta odotan vaikuttavat tähän. Kotona oli viime vuonna kalenterin mentävä aukko, mutta tänä vuonna asia varmistui saatuani ystäväni Millan suunnitteleman upean koivuvaneritaustaisen vuosikalenterin. Magia Graphics suunnittelee persoonallisia ja yksilöityjä julisteitä, mutta valikoimissa on myös näitä kivoja kalentereita ja muita pientuotteita.

Ajattelin ensin laittaa kalenterin pojan huoneeseen, mutta aika nopeasti kävin poimimassa sen omaan käyttööni. Tykkään kalenterin yksinkertaisesta ja tyylikkäästä ilmeestä.


Tajusin jokin aika sitten etten ole näyttänyt blogissa kuvia lainkaan siitä millaisia näkymiä on huoneista toisiin. Viime postauksessa kuvailin uusia kuvakulmia keittiöstä ja siinä näkyi hyvin näkymä keittiöstä viereiseen saunatupaan. Nyt onkin vuorossa näkymä saunatuvan puolelta keittiöön ja siitä aina käytävän päässä olevaan isomman pojan huoneeseen.


Meillä on uudessa kodissa useampikin harmaaksi maalattu huone, joista tämä takoraudalla maalattu on tummin. Olen jotenkin ihastunut harmaan eri sävyihin. Jostain syystä kuvissa seinät näyttävät sinisiltä, mutta todellisuudessa ne ovat tumman harmaat, jotka kylläkin taittavat siniseen. Tykkään sävystä todella paljon. Muutenkin tekisi mieli tarttua enemmänkin maalipensseliin ja sutia harmaata sinne ja tänne, mutta makustelen aikani mikä sopisi mihinkin ja kuinka paljon raaskin heti maalailla juuri maalattuja seiniä.


Saunatuvan nurkassa kyyhöttää syksyllä asennettu ilmastointilaite. Tämä kaipaa vielä jotain kaappia ympärilleen, joten siksi mielelläni rajaan härvelin kuvien ulkopuolelle. Talossa ei ollut aikaisemmin lainkaan ilmastointia, joten koneellinen ilmanvaihto oli meille ehdottomasti yksi tärkeimmistä jutuista remonttia tehdessä. 


Tiedossa on leppoisa viikonloppu kotosalla. Suunniteltiin lasten kanssa ulkoilua, tytön huoneen sisustamista ja parissa tapahtumassa piipahtamista. Tänään löysin itseni yksin kolmen lapsen kanssa jääkiekkopelistä, jota en olisi uskonut töistä lähtiessäni. Lapset ovat todella taitavia yllyttämään...


Leppoisaa viikonloppua!


*Kalenteri saatu bloginäkyvyyttä vastaan

20 kommenttia:

 1. Olenkin aina pohtinut, että mites huoneet asettuivatkaan taloon. Olisinhan sen pohjan voinut kaivella vanhemmista postauksista etsiä. Kiva nähdä näitä näkymiä, niin kokonaisuuskin hahmottuu paremmin. Rohkeasti olet uskaltanut lähteä seiniä samantien maalaamaan. Mä luulen, että meille tulee ensin kaikki vaan valkoista ja sitten muhittelen pitkään mielessäni, maalatako jotain muutakin väriä vai ei. En osaa yhtään lähteä revittelemään vielä tässä suunnitteluvaiheessa :).

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki! Jotenkin sitä sokaistuu kuvailemaan nurkkia niin ettei kokonaisuudesta saa selvää. Pitääkin kuvata enemmän tällaisia läpi talon kuvia ja avata muutenkin tätä kokonaisuutta. Sauna/pesuhuone ja saunatupa ovat siis heti keittiön ja olohuoneen vieressä yläkerrassa. Talossa on itseasiassa aika jännä pohjaratkaisu, ei mikään ihan tavallinen. Maalasin heti kolme huonetta eri harmailla ja tämä on tummin, muuten tilat ovatkin valkoisia, lukuunottamatta pojan liukuvärjättyä seinää. Muuten en vielä uskaltanut ottaa lisää värejä kehiin. Saa makustella ensin valkoisia pintoja.

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin kaunista <3 Ja tuo Takorauta jaksaa miellyttää kovasti, vaikka itsekin olen sitä jo kaksi vuotta kotona katsellut. :D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 takorauta ln kyllä tosi kiva. Itse tykkään myös tosi paljon.

   Poista
 3. Tuo seinä on kyllä ihana 🤗 ja muutenkin saunatupa on ihanan tunnelmallinen 🤗

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 tuo seinä on meistäkin tosi kaunis.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. On kyllä superkaunista teillä, ja todellakin, tuo Takorauta on niin hyvä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katja <3 takorauta on ollut onnistunut valinta.

   Poista
 5. Hyvin kaunis tuo saunatuvan seinä ja sopii oivallisesti laveriin. Ja kaikki tällaiset läpi talon -näkymät ovat kodeissa huikeita. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja <3 ajattelin ensin maalata laverin, mutta nykyään tykkään siitä juuri tuollaisena. Vielä kun saataisiin loppuosa huoneesta laitettua.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Ihania harmaan sävyjä ja niin kaunis uusi koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu <3 hiljalleen kun saadaan tämä laitettua lopulliseen kuosiin :)

   Poista
 7. Takorauta on kaunis sävy. Meillä vanhan kodin makuuhuoneessa oli yksi seinä maalattu tällä. Tuo puunvärinen laveri sopii tosi upeasti tummanharmaata seinää vastan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Takorauta on kyllä kaunis ja niin jännä miten se näyttää eriltä monessa kodissa. Puunvärinen laveri sopii seinän kans yllättävän hyvin :)

   Poista
 8. Heippa! Ihana koti teillä! Mistä pöytä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi <3 Pöytä on itse tekemäni ja suunnittelemani. Tai no jalat toki teetätin.

   Poista
 9. Heippa! Ihana koti teillä! Mistä pöytä on? :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...