perjantai 13. tammikuuta 2017

Tuolilöytö


Olen pidemmän aikaa haaveillut löytäväni alakertaan kauniin pyöreän pöydän. Olen pitänyt silmäni auki kirpputoreilla ja netissä. Vielä en ole kuitenkaan onnistunut löytämään sellaista yksilöä, joka miellyttäisi omaa silmää. Mielessä pyörii kuitenkin parikin erilaista vaihtoehtoja, joten enköhän jossain vaiheessa onnistu sellaisen bongaamaan. Tämä kuuluu taas sarjaan `ikuisuusprojekti`, joita minulta löytyy useampikin.


Olen kuitenkin aloittanut hyvissä ajoin tuolien etsimisen ja muutama tuoli onkin sattumalta eteeni ilmestynyt. Syksyllä ostin meille tuttavalta valkoisen muurahaistuolin ja nyt eteeni ilmestyi tämä kaunis Seiska-tuoli.


Löysin tuolin erittäin edullisesti, joten se oli ehdottomasti kotiutettava. Alkuun ajattelin ettei tuoli pähkinänsävyisenä sovi meille, mutta tämä kaunis yksilö on muuttanut mieleni. Tuoli on juuri täydellinen tuollaisena. Kaiken lisäksi tuoli on lähes uudenveroisessa kunnossa, joten olen erittäin tyytyväinen löytööni.


Mitäs sanotte löydöstäni? Löytyykö teiltä näitä ihanuuksia?

8 kommenttia:

 1. Kauniin värinen ja kivasti antaa lämpöä tilaan. Neljä kappaletta seiskaa löytyy keittiöstä ja en vaihtais pois. Mukava istua ja olleet meillä jo monta vuotta käytössä, eikä ole menneet miksikään. Hienon löydön olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihana löytö. Aikoinani haaveilin kyseisistä tuoleista ruokahuoneeseen, ei vaan miellyttänyt puolisoa, hän kun halusi kangaspäälliset. no, ostimme Kaanin -tuolit, tykkään kyllä niistäkin (hieman painavat vaan ovat). Niin, ja tuo pähkinäinen tuo mukavaa lämpöä valkoisen joukkoon.
  Itse myös aikoinamme pyöreää pöytää metsästimme, ei tahtonut löytyä meille sopivaa, joten päätimme teettää. Ja, tyytyväisiä ollaan oltu!

  VastaaPoista
 3. Huippu löytö! Tuo mukavasti lämpöä betonilattian päälle :).

  VastaaPoista
 4. Teit kyllä löydön! Tuolin kun näin vielä livenä voin sanoa, että on kuin uusi <3 Lämpimät sävyt ja puu on niin tulossa :)

  VastaaPoista
 5. No niin, sieltähän tärähti mahtis löytö <3

  Muksaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Upea löytö ja sävy tuo kyllä mukavasti lämpöä ja vaihtelua. <3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana! :) Täällä kanssa seiskat, ne on klassikoita.

  VastaaPoista
 8. Hieno tuoli, sopii teille :) Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...