perjantai 27. tammikuuta 2017

Oma hetki


Hei pitkästä aikaa! Meillä on ollut netin kanssa nyt pidempään ongelmaa ja nyt sain vihdoin koneen toimimaan yhteistyössä kännykän kanssa. Alkaa näköjään tämäkin kone reistailemaan. Täällä kuitenkin ollaan samaa hektistä arkea menty eteenpäin ja nautittu päivien pitenemisestä. 

Uuden työn myötä olen välillä päässyt nauttimaan lounasta kotona. Päivän valon näkeminen oman katon alla tuntuu erityisen hyvältä, koska talvella lähdetään töihin pimeässä ja palataan töistä pimeässä. Koti on siis aina arkipäivinä pimeä paikka ilman valoja. Ja täytyy myöntää, että tykkään näistä rauhallisista hetkistä yksin. Välillä pitkät aamut yksin ovat aivan parasta. Saa rauhassa istua alas, juoda kupin kahvia ja syödä aamupalaa ilman sitä ainaista juoksua hikihatussa. Toki jos totta puhutaan niin ei tuota rauhallista omaa hetkeä saa ennen kuin aamuisin avustaa muun perheen matkaan. Tätä tämä on, hullua lapsiperhearkea, jonka mukana on ihana velloa, mutta välillä taas pysähtyä nauttimaan ihan itsestä. Aika tärkeää sekin.Oikein ihanaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Ihania sisustuskuvia! Tekniikka välillä takkuaa,mutta se ei nyt iso ongelma. Tärkeää on joskus ottaa aikaa itselleen. Koota ajatuksia, tehdä mistä tykkää ja ottaa vaikka kuppi kahvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tekniikka tuntuu välillä takkuavan. Ja tällä hetkellä myös kirjoittamisen aloittamisessa on vaikeutta :/ oon kyllä huomannut, että itselle on pakkokin antaa välillä aikaa. Ja hektisen arjen keskellä erityisesti.

   Poista
 2. Onpa ihania ja rauhoittavia kuvia, tuo teidän ruokapöytä on aivan ihana! <3 Omat hetket, vaikka lyhyetkin ovat niin tärkeitä, siksi herään itse arkena tuntia ennen muita ja teen aamutoimet rauhassa. :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni <3 Meidän ruokapöytä kestää ainakin elämisen jäljet ja kovan käytön. Sen verran se on vankkaa tekoa.
   Oman hetken löytäminen arjen keskellä on välillä aika hankalaa mutta aina kun vain voin otan sen kyllä. Juurikin vain olemalla ja nauttimalla. Tällä hetkellä kuvaamisella on myös sama vaikutus kuin sisustuslehdellä ja kahvilla.

   Poista
 3. Kaunis ja seesteinen ruokailuryhmä. Nautihan omista hetkistäsi!

  VastaaPoista
 4. Hyviä hetkiä! Meillä pikkuneiti on nyt aamupäivät päiväkodissa, kun itse kirjoitan gradua (vihdoin) loppuun, ja kun mahdollisuus on tehdä se osittain kotona, on aika ihanaa kirjoittaa ja lukea, ja keskittyä ihan vain omaan tekemiseen hetkeksi. Aurinkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa sinnekin <3 Gradun tekemiseen onkin hyvä varata aikaa ja juurikin niin ettei lapsi ole ihanasti joka hetkessä mukana. Niin ihania kuin ne ovatkin, työnteko lasten kanssa ei oikein onnistu. Varsinkaan pienten.
   Isojen kanssa ei samaa ongelmaa ole. Eikä sitä taida itsekään malttaa tehdä töitä lasten seurassa :)

   Poista
 5. Kauniit kuvat <3 Meillekin valikoitui uuteen kotiin betonivalaisimet ruokapöydän ylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina <3 tykkään edelleen tosi paljon meidän betonivalaisimista, en siis ihmettele miksi te valitsitte ne:)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...