keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Pinkkiä ja paluu bloggailuun


Vihdoin taas täällä. Pidin tähänastisen blogiurani pisimmän tauon, joka syntyi kuin huomaamattani. Halusin palata pian koneen äärelle, mutta joka päivä tuntui etten tiedä mitä kirjottaisin. Tänään päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa vain jotain päästäkseni yli tästä möykystä joka minulle kasvoi. 

Vuoden alusta olen toiminut yrittäjänä ja tämä on vienyt kaikki mehut mennessään. Toki arkikin on ollut kiireistä, mutta isoin asia on ollut pelko palata takaisin. Miksi? En osaa edes sanoa. Sain paljon ihania viestejä teiltä, joten totesin tämän tunteen olleen turhaa. Ja onhan teitä paljon pyörinyt linjoilla, vaikka en olekaan mitään saanut aikaan. Kiitos!Vihdoin sain aikaiseksi laittaa talviset tyynynpäälliset kaapin perälle ja kaivaa vanhat vaaleanpunaiset esille. Ah, kuinka ehdinkään niitä jo kaivata. Useampana keväänä ja myös kesänä olen todennut hennon vaaleanpunaisen olevan minun juttu. Ja niin se on edelleenkin. Toki kaipaisin jo uusia tyynynpäällisiä, mutta välillä on mukava vain mennä sillä mitä kaapista löytyy ja säästää tälla tavalla. Viime viikonloppu oli ystävätäyteinen. Sainkin yhdeltä ystävältäni tulppaaneja tulijaiseksi ja pakkohan ne oli heti ikuistaa. Juuri täydellinen sävy!


Kuinka siellä voidaan? 
Kiitos vielä kun jaksoitte odottaa <3

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hiljalleen mutta eiköhän tämä runosuoni ala pian taas sykkimään :)

   Poista
 2. Täällä ollaan. Pieni tauko tekee välillä ihan hyvää ja tämä bloggaaminen onkin siitä parasta, saa itse päättää postaus tahdin jne. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuulla ja nähdä <3 Tosi tärkeää mulle. Tällä viikolla yritin kirjoittaa yhtä postausta monta iltaa onnistumatta, lopulta laitoin sen syrjään odottelemaan oikeaa hetkeä. Sitä vain jotenkin niin jumittuu, vaikka en edes ymmärrä miksi. Tuossa olet kyllä tosi oikeassa, vapaus valita on bloggaamisen suola.

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 3. Hei. Mistä olet hankkinut seinällä olevat ruukut? Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen ostanut ne itseasiassa Tigerista. Luulin ettei niitä enää löydy, mutta ihan vasta näin, että joku oli ostanut noita sieltä taas.

   Poista
 4. Ai niin sinulla oli se iso muutos yrittäjäksi! Varmasti yhtäaikaa sekä ihanaa että kiireistä.. Minullakin on nyt joku pieni blogijumi, en vaan saa kirjoitettua mitään! Kestänyt melkein 2 viikkoa.. Sitten kun menee yli viikko niin sitten ei kyllä enää edes huomaa päivien kulua! Mukavaa keväänodotusta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yrittäjyys on ollut minun haave jo pitkään ja nyt sitten päätin ottaa itseä sarvista kiinni ja kokeilla. Ja on kyllä lähtenyt tosi hyvin menemään. Hyvin pienimuotoista tämä minun ammatinharjoittajana oleminen toki on, mutta yrittäjä mikä yrittäjä :) Parasta on vapaus ja oma päätäntävalta <3

   Blogijumi on varmasti oikea sana mullekin. Ja ihan totta tuo, että mitä kauemmin menee, sitä nopeampaa aika menee huomaamatta. Toki joka päivä huomaan ajattelevani asiaa. Nyt hiljalleen yritän saada kynän taas heilumaan.

   Mukavaa keväänodotusta <3

   Poista
 5. Täälläkin otettiin tänään heti kamera esiin kun uusi kimppu tulppaaneita kotiin saapui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Pitää itsekin lähteä kukkakauppaan useammin, saa kummasti tarttumaan herkemmin kameraan.

   Poista
 6. Kaunis teidän olohuone - toivottavasti pääsen pian ihan paikanpäälle sitä ja koko taloa ihailemaan. Pinkki väri on munkin kevään merkki.
  Tuhat halausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna <3 Toivottavasti tosiaan. Pitää alkaa suunnittelemaan vaikka syksylle jotain tupareita ym. Jos tämä koti olisi sitten vaikka vähän valmiimpi.
   Halauksia <3

   Poista
 7. Hei, mukavaa, että palasit! Ihania kuvia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että täällä odoteltiin <3 ja kiitos :)

   Poista
 8. Welcome back! Ihanaa pinkkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks <3 Vaaleanpunainen alias pinkki on kyllä niin ihana.

   Poista
 9. Mukavaa että tulit takaisin! ❤
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu hyvältä saada tämä jumi hiljalleen pois hartioilta. Vähän turhan kauan olen asian kanssa pähkinyt. Koko alkuvuosi on tuntunut että tekstin tuottaminen on vaikeaa.

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 10. Vaaleanpunainen on myös mun juttu :)

  VastaaPoista
 11. Kiva kun kirjoitit taas! Ja kiitos blogista. Laita vaan lisää asuntokuvia eri kulmista, niitä on niin kiva katsella! Entä olisiko kodistanne pohjapiirustusta, se auttaisi hahmottamaan tilankäyttöä? Saneerasimme itse viime vuonna 60-luvun talon, niin siksi kiinnostaa aivan erityisesti :) Ja saako kysyä, minkä alan yrittäjäksi aloit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla tällaista palautetta <3 Merkitsee mulle tosi paljon. Joo yritän nyt ottaa asiaksi ottaa enemmän kuvia ja vähän joka paikasta. Taloa on varmaan kuvista vaikeaa hahmottaa. Sainkin aikaisemmin lukijalta toiveen kuvata taloa läpileikkauksina huoneista toisiin. Kiva idea ja sen aionkin toteuttaa.

   Pohjapiirrustukset löytyy blogista, yläkerrasta tästä postauksesta:
   http://www.heinassaheiluvassa.fi/2016/04/ylakerran-suunnitelmia.html

   Ja alakerrasta tästä postauksesta:
   http://www.heinassaheiluvassa.fi/2016/06/alakerran-suunnitelma.html

   Pohjapiirrustukset ovat kyllä aika kamalia, mutta hyvin niistä saa selvää talon pohjaratkaisut.

   Teilläkin on ollut varmaan iso projekti talon kanssa. Me ajateltiin, että remontti saataisiin nopeastikin ohi, mutta meille iski kyllä kesän lopulla/syksyllä valtava uupumus, josta eteenpäin pääseminen olikin aika iso juttu. Kevät onneksi näyttää valoisalta ja remontti-into on palaamassa.

   En ole juuri puhunut omasta ammatistani blogin puolella. Ei se mikään salaisuus ole, mutta ehkä parempi etten sitä tänne laita. Laita minulle vaikka sähköpostia tai viestiä facebookin kautta :) Kerron mielelläni lisää :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...