maanantai 27. helmikuuta 2017

Pojan valtakunta


On aika piipahtaa jälleen meidän vanhemman pojan valtakunnassa, josta olen saanut paljon kyselyitä. Ajattelinkin koota tähän postaukseen yhteen muutamia juttuja, jotka ovat mielestäni onnistunut huoneen remontoinnissa ja sisustamisessa.


Erityisen paljon tykkään huoneen liukuvärjätyistä seinistä, joiden maalaamisessa vierähti useita tunteja. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin halusinkin, vaikka otin pienoisen riskin maalien suhteen. Käytin nimittäin tähänkin huoneeseen, kuten myös makuuhuoneeseen, kotoa löytyneitä maalipurkkeja ja niistä aikaansaamiani väriyhdistelmiä. Lisää tästä projektistä voit lukea täältä.


Olemme olleet todella tyytyväisiä huoneen toiminnallisuuteen. Jokaisella tavaralla on oma paikkansa, joten huoneen siivoaminen lapsen näkökulmasta ei ole hankalaa. Tämän saman toteuttaminen tytön huoneessa olisi järkevää ja sitä kohti täytyy pyrkiä. 


Tavaroiden säilyttäminen on todella helppoa sängyn alle sijoitettuihin isoihin vetolaatikoihin, jotka teimme vuosi sitten. Rullat helpottavat laatikoiden käyttöä ja isosta koosta ei ole kuin hyötyä. Uuteen kotiin muuttamisen jälkeen kerrossängyn alasängyn toimiminen varavuoteena/sohvana ei ole ollut yhtään hullumpi juttu. Vetolaatikoista pääset lukemaan enemmän täältä ja ohjeet kerrossängyn toteuttamiseen löydät täältä.

Halusimme pojan uuteen huoneeseen pitkään toivotun pelinurkkauksen, joka tuntuu olevan monen pojan haave. Emme kuitenkaan halunneet siitä millään tavalla huomiota herättävää ja samalla myös heikosti kontrolloitavaa, joten päätimme asentaa seinälle tv-kaapin, joka kätkee sisäänsä tv:n ja PlayStationin sekä pelit ja konsolit. Kaappi onkin toiminut erittäin hyvin käytännössä ja peliaikaa pystytään kontrolloimaan tosi hyvin.

Myös seinällä olevat puolapuut ovat olleet kovassa käytössä ja usein löydän itsenikin niistä roikkumasta tai tekemästä vatsalihasharjoitteita. Lisäksi huoneesta löytyy isot liukaapit vaatteille, lautapeleille ja kirjoille. Ja tietenkään lego-laatikoita sekä työpöytää unohtamatta, jotka ovat myös olleet kovassa käytössä. 


Onko teillä joilla on lapsia, haaveita lastenhuoneen sisustamisen suhteen tai huoneen toiminnallisuuden suhteen? Tytön huone meillä on edelleen aika vaiheessa, joten sinne pitäisi keksiä jotain kivaa. Toki neiti alkaa olla jo "isompi" koululainen, joten hänen tärkeimpiä kriteerejä taitaa tällä hetkellä olla koulupöytä, jonka ääressä voi askarrella sekä vähän jo meikkaillakin.


Helmikuu alkaakin olla lopuillaan ja valon määrä vain lisääntyy. 
Ei voi kuin nauttia!

6 kommenttia:

 1. Ihana huone ja tuo seinä on vaan niin siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tykkään itsekin tästä huoneesta tosi paljon :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän upee huone, totean jälleen kerran! Seinä varsinkin! Ja kerrossänky ja pelikaappi ja ja.. meillä 10veen huone jäi syksyllä vaiheeseen (vielä koulupöydän vaihto ja lisäksi haaveilen siitä Jutan ideoimasta säilytyssängystä) ja nyt on pakko taas aktivoitua, että tulee valmista.

  Mukavaa maaliskuuta sulle♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija <3 Se Jutan tekemä säilytyssänky on superhieno, en yhtään ihmettele, että sellaisen haluat teillekin. Se vois olla kyllä kiva meidän neidille tai jopa nuorimmalle, koska pienimmän huone on niin pieni. Saisi edes jotain säilöön.

   Ihanaa maaliskuuta sinnekin <3

   Poista
 3. KIva huone ja rakastan tuota seinää! Liukuvärjäys on niin hieno juttu! Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Seinä on kyllä minustakin tosi kiva :)

   Ihanaa viikonjatkoa sinullekin <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...