tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kiekko seinälle

Makuuhuoneesta on tullut yksi kotimme lempipaikoista. Voin suoraan sanoa, että rakastan huoneen sävymaailmaa. Seinän väri vaihtelee hyvin paljon eri valossa ja kuvatessa väri vielä muuttaa sävyään. Silti joka kerta totean seinän olen täydellinen. 

Seinälle on ripustettu ystäviltämme joululahjaksi saatu kaunis juliste, joka kaipaa vielä kaveria tai kavereita rinnalleen. Lisäksi kaipasin seinälle kelloa, joten Kiekko oli siihen hommaan täydellinen. Kiekko edustaa hyvin skandinaavista muotoilua, jota yksinkertaisesta vain rakastan. Muutenkin tykkään todella paljon Muoto2 -tuotteista.

Olen nyt pariin kertaan veivannut yöpöytiä ja tällä kertaa kokeilussa oli jälleen meidän ruokapöydän tuoli. Tuolihaaveita minulla tuntuu olevan liuta ja yhtiä kaunokaisia odottelenkin meille saapuvaksi. Ne ei tosin tule makuuhuoneeseen vaan jonnekin aivan muualle.


<34 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertainen ja kaunis kello ja koko huone. Pääsisipä itse edes puoleen tavaramäärän hillitsemisessä ja tuo seinä on ihan täydellisen värinen. Se korostaa jokaista yksinkertaista esinettä<3 Tykkään. Voin kuvitella että tuolla tulee tosi levollinen uni...

  VastaaPoista
 2. En yhtään ihmettele, että huone on mieluinen. Tuo värimaailma on jotenkin sellainen, että jo sitä katsellessa tulee hyvä ja rauhallinen mieli. Kyllä tuolla kelpaa nukkua :) Ihanaa naistenpäivää sinne ihanalle naiselle <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä rauhoittava tunnelma teidän makkarissa. Ihanan vähäeleinen on myös kello. <3
  Mikähän ihanuus siellä on saapumassa?

  VastaaPoista
 4. Tykkään myös noista väreistä!Harmaa ja valkoinen ovat ajattomat.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...