lauantai 4. maaliskuuta 2017

Toivepostaus: Huoneesta huoneeseen osa 1


Sain lukijalta toiveen esitellä meidän taloa läpileikkauksina huoneesta huoneeseen, jotta lukija pääsisi paremmin selville talon pohjaratkaisusta ja huonejärjestyksestä. Päätin toteuttaa toiveen postaussarjana, koska talossamme on useita huoneita ja parin kerroksen verran tilaa. 

Talomme on edelleen remontin alla ja olen taitavasti onnistunut kuvista rajaamaan kaikki keskeneräiset kohdat. Edelleenkään en kovin mielelläni kaikkea täältä näytä, mutta ehkä niitä väkisinkin tulee kuvissa näkymään. Eteisessäkin oleilee tällä hetkellä keltainen sirkkeli ja ulko-ovi huutaa kaikessa surkeudessaan tervetuloa meille.


Ensimmäisessä postaussarjan osiossa piipahdetaan alakerrassa. Alakerrassa on meidän takkahuone, joka sijaitsee eteisen vieressä. Takkahuoneen sisustus on vielä hyvin vaiheessa, mutta siitä on jo tässä ajassa muodostunut meidän leffahuone. Meillä ei nimittäin ole olohuoneessa televisiota. Emme ole sitä enää siellä edes kaivanneetkaan. Ja jos totta puhutaan, meillä ei ole edes televisio näkynyt koko uudessa kodissa asuessa. Kaikki ohjelmat ja elokuvat katsotaan netin kautta.


Eteisen portaikosta pääsee meidän kodin yläkertaan. Eteisen toisella puolella taas sijaitsee meidän makuuhuone. Makuuhuoneen oven karmit huutavat vielä lopullista maalia pintaansa. Ja itse ovikin kaipaa vielä maalausta. Talossa olleet ovet olivat kuitenkin sen verran hyvä kuntoisia täyspuuovia, joten emme halunneet ostaa uusia ovia. Ovien maalausprojekti on tosin minun vastuulla ja jostain syystä tämä osuus on vain venynyt ja venynyt. Meillä elellään siis avoimien ovien päiviä koko talossa, vessaa ja pesuhuonetta lukuunottamatta.  


Tämä lukijaltani tullut toivepostaus on ideana sen verran kiva, että ajattelin laittaa tämän eteenpäin haasteena muillekin bloggaajille. Ideana on kuvata kodistaan läpileikkauksia huoneesta huoneeseen omalla vapaalla tyylillään toteuttaen. Bloggaaja voi halutessaan tehdä yhden tai useamman postauksen aiheesta.


Laitan itse haasteen seuraaville upeille bloggaajille:Myös muut bloggaajat ovat vapaita tarttumaan haasteeseen.

Ihanaa lauantai-iltaa!

9 kommenttia:

 1. Aika hauska idea! Tämän vois kyllä napata 😀 Mutta ensin olis pari nurkkaa maalattavana...

  VastaaPoista
 2. Ihana näkymä makkarista takkahuoneeseen!

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska idea ja jos et itse kertoisi, niin näihin keskeneräisyyksiin ei kyllä kukaan kiinnittäisi huomiota! <3 Kiitos ihana, kun muistit minua haasteella, ehdottomasti nappaan tämän mukaani. :)

  Leppoisaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyisi hiukan erilainen haaste blogistani sinulle <3

   Poista
 4. Mukava idea! Jään odottamaan tulevia postauksia!

  VastaaPoista
 5. Hauska postausidea! Tosin tällaisessa kahden huoneen kodissa ei kovin montaa postausta saisi aikaiseksi. ;)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittelinkin jo FB:ssä, mutta tännekin vielä puumerkki, että haaste otettu ilolla vastaan! :)

  VastaaPoista
 7. Yritin kommentin jättää jo aiemmin, mutta se ilmeisesti katosi johonkin... Nappasin haasteen mukaani ja tein postauksen meiltä :) http://www.kootutmurut.com/fi/2017/03/07/view-from-room-to-room/

  VastaaPoista
 8. Huuh, viimein haasteeseen vastattu! Postaus löytyy täältä:
  http://blogit.meillakotona.fi/muotoseikka/kodin-lapi-portaikkoa-pitkin/

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...