tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus Kustavissa

Nyt on ihana juhannus vietetty läheisten kanssa Turun saaristossa Kustavissa. Kustavi on noin tunnin ajomatkan päässä Turusta. Ollaan aiemminkin vietetty juhannusta samaisella mökillä ja jälleen kerran Kustaviin oli matkalla aika moni muukin. Eikä yhtään ihme, onhan maisemat ja luonto saaristossa hienoimmillaan näin keskikesällä.


Juhannusaattona kävimme perinteeksi muodostuneen juhannussalon nostossa, paikalla oli hurjasti ihmisiä. Tunnelmasta pääsi nauttimaan salon noston jälkeen kalakeiton, pullan ja kahvin parissa. Lapsetkin nautti tilaisuudesta ja vaati päästä joskus uudestaan. Eiköhän se onnistu :)


Maisemat ovat kyllä Turun saaristossa aivan upeat, ei voi kuin nauttia Suomen kesästä.


Meitä oli mökillä ihan hyvä kokoonpano, seitsemän aikuista, neljä lasta ja mukaan mahtui viisi koiraakin. Kuvassa meidän neidin keksihetkeä hieman häirittiin :) (päälle tyttö oli yllättävästi valinnut uudet 3pommesin vaatteet ja isiltä tuliaisena saadun vaaleanpunaisen Angry birds-lippiksen)


Poju nautti veden äärellä leikkimisestä. (t-paita on Tanskalaisen POMPde LUXin ihanasta kevät/kesä 2013 mallistosta. Vink vink nyt POMPdeLUXilla näytää olevan ALE -40% kaikista vaatteista. Täytyy mennä itsekin ostoksille)


Tänä vuonna ei ollut omaa kokkoa, mutta onneksi saatiin nauttia muiden ympärillä olevien mökkiläisten kokoista.


Juhannuspäivän juhla-aterialla alkupalana oli katkarapusalaatti. Salaattiin tuli rucolaa, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, paistettuja (maustettuja) katkarapuja ja päälle Casa Rinaldin Balsamico Creme sekä muutama basilikan lehti. Nam nam oli hyvää! Pääruokana oli rosvopaistia, jota miehet aamusta alkaen valmistivat rannassa. Rosvopaistista ei ikävä kyllä tullut kuvaa.


Jälkiruoaksi saatiin niin taivaallisen hyvää mansikka-mustikkakakkua, jossa kuuleman mukaan oli täytteenä ainakin valkosuklaata, mascarponea ja vadelmahilloa. MAISTUI!!!


Meidän perhe viihtyi mökillä useita päiviä ja ohjelmaa riitti joka päivälle. Otettiin lapsille pyörät mukaan, joten  vaunu-/koiralenkeillä oli lapsillakin mukavaa puuhaa. Peruslenkki olikin lähellä olevalle venelaiturille. Siellä oli koiran kiva päästä väliuinnille.


Neidillä mummolta saatu Lindexin mekko, joka on kevyt ja erittäin kaunis. Tuntuu olevan myös yksi kesän suosikkiasuista.




Tässä vielä lopuksi lasten tekemiä kivoja perhospiirrustuksia.

Toivottavasti muillakin oli mukava juhannus!


2 kommenttia:

  1. Teidän juhannus vaikutti kyllä oikein mukavalta tuolla Kustavissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä juhannus rakkaiden kanssa on ihanaa, säätkin suosi :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...