maanantai 3. kesäkuuta 2013

Loviisan Aitan unelmia

Tämän kertaisen sisustusliikkeiden kiertelyn kohokohtana oli Ruskolla sijaitseva Loviisan Aitta. Rusko sijaitsee Turun ja Raision kupeessa. Loviisan Aitta kuuluu ehdottomiin suosikki kauppoihini ja siellä tulee piipahdettua vähän väliä. Sinne olen tainnut viedä myös paljon ystäviäni ostoksille.


Kauppias Helena on saanut loihdittua upeisiin puitteisiin sisustajan unelman. Liikkeen valikoimalla saisin itse kyllä loihdittua unelmieni sisustuksen helposti. (Vink vink miehelle :)) Pienin askelin kohti unelmaa on tällä hetkellä minun mottoni. Loviisan Aitassa on edustettuina ihania merkkejä kuten mm. Riviera Maison, Gant Home, Sia, Linum, Lexington ja Lene Bjerre. 




Loviisan Aitta on vanhassa navetassa sijaitseva ihana sisustus- ja lahjatavaraliike. Viime kesänä pihapiiriin avattiin upea Riviera Maisonille pyhitetty Kuivuri. Harmi kyllä pystyttiin vain pikaisesti käymään ihastelemassa näitä unelmia, koska pieni miehen alku alkoi olla jo nälkäinen. Ihmeen hyvin olinkin saanut kierrellä ja katsella siihen saakka. Tästä syystä kuivurista ei ole yhtään kuvaa. 


Meidän neiti näpsäkkä (5vee) oli myös mukana ja olisi ehdottomasti halunnut itselleen kaikkea kivaa. Toiveet taisi olla Mailekin pupu ja kaikki muu vaaleanpunaiseen viittaava. Loviisan Aitan kahvilasta neiti sai valita itselleen jäätelön ja halusi heti mennä sitä terasille nauttimaan.


Yllä olevassa kuvassa olevat Teddykompaniet sarjan Diinglisar ensilelut ovat olleet suosikkejamme jokaiselle lapselle. Ollaankin saatu niitä aina mukavasti lahjaksi. Nyt jokaisella on omat tossut, unilelut ja tutinpidikkeet muistoina vauva-ajasta. Taitaa olla myös unirätit sekä useammat tossut. Meidän pieni miehen alku sai myös lahjaksi Hiiri-pehmolelun ja samaan sarjaan tossut, ruokalapun ja tutinpidikeen. Isommat lapset ristivät hiiren heti Martti-hiireksi. Hetken myynnissä olevat Dinosaurus-tossut ja klipsilelu tulivat myös lahjaksi. Voin suositella tätä sarjaa kaikille vauvoille ja pienille lapsille. Turvallisia ja pehmoisia sekä ennen kaikkea suloisia.


Ellei kotimme olisi jo täynnä ihania astioita, niin tästä lähtisi kotiimme ainakin "aamupala-astiasto". Saattaa olla, että palaan asiaan vielä myöhemmin. Nämä ovat nimittäin aivan ihania. Olisi huomattavasti mukavampi herätä kun saisi nauttia näistä aamupalan.


Liike on täynnä ihania astioita, koriste-esineitä ja huonekaluja. Tällä kertaa mukaani tarttui valkoinen talouspaperiteline sekä metallinen aakkos-sabluuna. Niistä en nyt huomannut ottaa kuvia.


Liikkeessä on ihania kankaita, joista voi itse ommella ihania verhoja ja tyynyjä. Jos itse ei osaa ommella, tarjolla on myös ompelupalvelu. Myös romanttisten vaatteiden valikoima on lisääntynyt. Näitä ihanuuksia hypistellessä oli pakko todeta, että parempi jättää lapset kotiin jos aikoo jotain sovittaa. Suosittelen muutenkin tulemaan ilman lapsia, jos haluaa katsoa kaikkea ihan rauhassa ilman pelkoa, että jokin menee rikki. Valinnanvaraa on niin paljon, että aikaakin on hyvä varata normaalia enemmän.

Lämpöisiä shoppailuhetkiä kaikille!



2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos linkistäsi sivuillesi :-) Kauniita kuvia ja ihana blogi <3 Liityn lukijaksesi :-) Terveisiä Porista. Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät, mukava saada uusia lukijoita. Vielä hieman opettelua mulle tää blogielämä, mutta hiljaa hyvä tulee. Pitääkin nyt tulla pipahtamaan sinun sivuillasi.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...