perjantai 21. helmikuuta 2014

POMPdeLUX SS14


Eilen tuli myyntiin Pomp de luxin uusin kevät ja kesä mallisto. Pakko oli heti mennä kurkkaamaan uusinta mallistoa, koska merkki kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Kaikkea kivaa siellä taas näkyi, mutta näitä pitäisi ehdottomasti päästä myös livenä näkemään. Suosikit voivatkin olla ihan erit kuin kuvastosta kurkkiessa.


Psst... tietääkö joku mistä noita potkuautoja voi ostaa?  Tuollainen olisi niin hieno menopeli meidän nuorimmalle ja synttärit lähestyy.



Poimin kivoja vaatteita kollaasiin, jotka sopivat meidän lapsille. Tytöille löytyi jälleen enemmän kivoja juttuja kuin pojille. Mutta niinhän se menee vähän merkissä kuin merkissä.


Kaikki kuvat POMPdeLUX

Olisihan nämä kyllä ihania vaatteita sekä meidän neidille että pojuille. Pitääkin yrittää järjestää kutsut tai suunnata jonkun muun järjestämille.


Onko Pomp de Lux teille jo tuttu? Mitäs piditte uudesta mallistosta?
Minä ainakin tykkäsin, vaikka jotain jäin kaipaamaankin tuonne poikien puolelle. 


Pientä harjoittelua vaatii vielä tämä minun kollaasien luonti, mutta antaa mennä nyt näin :)
(taustan suhteen otan vinkkejä vastaan)



Ihanaa viikonloppua!



35 kommenttia:

  1. Oi, niillä on tuollasia ihanuuksia nyt ♥
    Sain kutsun kyseisille kutsuille, mutta ne olis ollut huomen aamupäivällä Turussa, joten en ihan sinne ehdi, illasta kylläkin :)
    Vastailen muuten sulle kun palaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihania! Toivottavasti saan vielä jonnekin ajan. Olisi ihana pitää ensimmäiset kutsut. Pitääkäähän hauska viikonloppu!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihania on, tuota valkoista mekkoa katselin itsekin, syksyllä pidinkin itse kutsut, nyt vasta harkitsen, olisi kiva nähdä mallisto livenä, mutta saas nyt nähdä löytyykö sopivaa hetkeä kutsujen pitämiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valkoinen mekko on myös minun mieleen. Näyttää tuo malli kivalta joka värissä. Minä en saanut kutsuja syksyllä sopimaan aikatauluihin ja ne sitten jäi, harmi. Nyt oon taas myöhässä asian suhteen :/

      Poista
  4. Noi on niin ihania, onneks itsellä on kutsut sunnuntaina. Onnistuin saamaan esittelijältä peruutetun kutsuajan niin ovat jo sunnuntaina, ku tääl turun seudu ainaki on hirveen varattuja esittelijät :) Tuntuu vaan ettei porukkaa tuu hirveesti. Tykkään järjestellä kutsuja, mut aina on se tylsä riski ettei monikaan tuu :/ Toivotavasti säkin pääset kutsuille tai saat järjestettyä omat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hienoa kun sait kutsuajan noin nopeaa!! Mekin ollaan täältä Turun seudulta eli hyvinkin voi olla etten enää kutsuja saa. Sitten pitää vaan yrittää bongailla muiden kutsuja. Kaverit eivät oo vielä näitä kutsuja järjestäneet. Tosi harmi kun porukkaa ei aina tule. Ei oo kiva kun leipoo ja laittaa kaiken valmiiksi, monilla varmasti raha vaikuttaa ja sitten minkä tyylisistä vaatteista tykkää. Toivottavasti saisin vielä kutsut järkättyä :)

      Poista
  5. Lisäys viel äskeiseen kommenttin. Niin noita peltiautoja voi ostaa ainakin Naantalista yhdestä sisustusliikkeestä ja siel on myös lentokoneita. Etolassakin näitä oli tuossa ennen joulua ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä. Kävinkin jo katsomassa Naantalin liikkeestä autoja, ihania olivat mut ne olivat jotenkin paljon pienempiä kuin olen muilla nähnyt. Mietin vaan kun poju on aika iso et onko heti jo liian pieni. Etolasta voisin kyllä kurkata.

      Poista
  6. Kävin itse Pompin avoimissa ovissa hypistelemässä uutta mallistoa eilen ja olihan se ihana! Kun olin viime syksyyn pettynyt, niin tästä mallistosta löytyisi niin paljon tilattavaa, että menisi vararikkoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin itsekin avoimia ovia mut ei tullut lähdettyä. Moni sanoi ettei syksyn mallisto niin iskenyt. Odotin kivaa sadeasua, mut en sellaista huomannut. Kurahousut ja sadetakki on hakusessa keskimmäiselle. Joo helposti noissa rahaa saa menemään. Onkin eri asia mitä itsekkään voin tilata. Synttärit kyllä on tulossa kaikille lapsille.

      Poista
  7. Meillä oli nyt sama postausaihe :) Tuota ihanaa autoa saa ainakin leikkien-kotikutsuilta tai tilaamalla netistä leikkien.fi sekä muistaakseni Leluhuoneelta ilman postareitakin vieläpä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin heti kurkkimassa postauksesi :) näytti muillakin olevan samaa aihetta :) tulen ajan kanssa vielä lukemaan blogiasi.
      Pitää kyllä käydä kurkkaamassa tuota autoa! Tuo olis niin kiva, muovimopoa ei sisälle enää tule koska sillä saa kunnon rallin aikaseksi ja lattia on sitten sen näköinen...

      Poista
  8. Harmitti kyllä paljon kun en päässyt täällä meilläpäin oleviin avoimiin oviin. On ne vain ihania nuo pompdeluxin romanttiset vaatteet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä suloisia vaatteita, ihan meidän lasten näköisiä. Erityisesti neidin :)

      Poista
  9. Niin ihania! Monta suosikkia löysin kuvaston perusteella:)! Kutsuille pitäisi kyllä päästä, niin näkisi vaatteet livenä:)! Kyllä meille tästä (kin) mallistosta ihan takuulla ihanuuksia kotiutuu♥ Suloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kutsuille pitäis kyllä ehdottomasti päästä! Pääsis livenä noita ihastelemaan!!!

      Ihanaa viikonloppua teillekin!

      Poista
  10. En ole ollut vielä yksilläkään kutsuilla :( Tykkään tyttöjen vaatteista, mutta pojille kaipaan hieman enemmän väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kutsuja jos vaan joku tuttusi niitä pitää tai ehkä innnostut itse :) poikien vaatteisiin minkäkin kaipasin sitä jotakin.

      Poista
  11. Mä rakastan heidän vaatteita, mutta montaa niitä ei löydy meiltä vielä :)
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy jotakin ja ne on kyllä lasten suosikkeja (ja äidin). Harmitti kun alet meni alkuvuodesta ohi, siellä olis ollut monia ihania vaatteita.

      Poista
  12. Potkuautoja voi ostaa mm. leikkikauppa.fistä. Monissa muissakin nettikaupoissa olen niitä nähnyt. Kurkkaa Googlesta hakusanalla "potkuauto" tai "peltinen potkuauto".
    Ps. Ihana blogi, olen ihan hiljattain löytänyt tänne blogisurffailun jälkeen! 💛
    -Nita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kurkata noilla hakusanoilla ja käydä tuolla leikkikaupan sivuilla! Kiitos vinkeistä!!
      Ihana kun olet tänne löytänyt ja toivottavasti viihdyt jatkossakin ♡

      Poista
  13. Kiitos kun muistutit mallistosta. Täytyypä mennä heti katsastamaan. Pomp de lux on tuttu merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyviä ja laadukkaita vaatteita. Kerrankin innostuin tällaisen postauksen tekemään, ehkä vielä harjoittelen lisää ja teen myöhemmin jostain muustakin aiheesta :)

      Poista
  14. Sieltäpä löytyi monta ihanaa vaatetta! Ja upea tuo pyöreä ikkuna yhdessä kuvassa, mun katse heti kiinnittyi siihenkin, tuollaisen kun saisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon samaan ihanaan ikkunaan ja koko kuvaan ihastuin heti kun sen näin. Tosi kaunis! Nämö uudet mallistot on aina vaarallisia :)

      Poista
  15. Todella suloisia vaatteita. On tämä nettiaikakausi siitä hyvä, että voi hankkia sellaisia ihanuuksia, joita ei kotikulmien tarjonnasta löydy. Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tykästynyt Pomp de Luxin vaatteisiin ja kovasti niitä haluaisin livenä nähdä ja pian :) Netti kyllä tarjoaa uskomattoman paljon enemmän vaihtoehtoja ja täältä saa vinkkejä uusista merkeistä ja tarjouksista!

      Ihanaa tulevaa viikkoa sulle Marianne!!

      Poista
  16. Nuo vaatteet vaikuttaa todella ihanilta.

    VastaaPoista
  17. Aivan ihania vaatteita olet kollaaseihin valinnut! Itse pääsin jo kutsuille näitä ihanuuksia hypistelemään ja muutaman vaatteen tilasin. Alesta sitten lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä kateellinen, että pääsit jo noita hypisteleen ja sait tilauksekin jo tehtyä. Alesta noita aina bongailee. Odotinkin, että livenä suosikit voi muuttua, just niin kuin sinä kirjoitit. Saa nähdä miten mun käy...

      Poista
  18. Pompsit on ihania! <3 Mä pidin syksyllä kutsut, ja kyllä nämä veivät sydämeni! Uutta mallistoa pitäis päästä ihailemaan livenä, jospa sitä innostus pitämään taas kutsut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä sen sanoit. Livenä nuo on varmasti vielä ihanempia!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...