sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viiden haaste Karibianmerellä


Ajattelin tehdä yhden saamistani haasteista ja mietin mitäs kuvia tähän liittäisin. Tällä kertaa päätin lisätä haasteeseen kuvia meidän kaikkien aikojen parhaalta matkalta. Oltiin aina haaveiltu pääsevämme joskus Karibianmerelle risteilemään ja viimein 2012 toukokuussa tuli mahdollisuus lähteä matkalle. Tämä oli meidän myöhäinen häämatka.



Sain Sannalta Vanilja -blogista viiden haasteen, johon tartun nyt samalla kun näytän teille matkakuvia.

Viiden haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

* Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta 
* Haastetun tulee kertoa top 5 listansa jokaiseen aiheeseen
* Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
* Haaste on annettava 5: lle eri blogille
* Ei takaisin haastamista! 



Arjen kauneutta

siisti koti
hyvä ruoka
kukkakimppu
yhdessä tekeminen
ystävien kyläilyt






Mikä tekee minut onnelliseksi

perhe
ystävät
koti
työ missä viihtyy
vapaa-aika



Mistä sisustusjutusta tykkään kodissani

olohuoneen valkoinen lipasto
musta peltitähti
keittiön ruokapöytä
karttapallo
olohuoneen pöytä





Mitä muuttaisin kodissani

remontoisin kodinhoitohuonneen
haluaisin oman työpisteen projekteilleni
olisi ihana antaa jokaiselle lapselle oma huone
poistaisin lasikuitutapetit
vaihtaisin lattian



Mihin matkustan seuraavan kerran

Hmm, mihin olen matkustamassa seuraavan kerran. En oikein tiedä. Tässä ehkä-lista sekä muutama varma:

Rovaniemelle
Kuopion suunnalle
Leville
Turkkiin
Puolaan (lentopallon MM-kisat :) )


Risteilimme New Yorkista Karibialle Carnival Cruise Linesin laivalla Carnival Miracle (rakennettu Helsingissä). Laivalla oltiin yhteensä 8 yötä ja kohteina olivat Grand Turk, Half Moon Cay ja Nassau. Laivalla oli kaikkea mahdollista tekemistä, upeita teattereita, ravintoloita, allasosastoja ym. Olimme haaveilleet joskus menevämme isolle loistoristelijälle ja katsomaan Karibianmerta. Matka suunniteltiin itse, lentoliput saatiin edullisesti, laivamatkoja kyttäiltiin tarjouksista suoraan jenkkien omilta sivuilta ja hotellit New Yorkissa olivat edullisimmasta päästä, mutta TripAdvisorissa suositteltuja. Tällä tavalla matkan hinta oli huomattavasti Suomesta otettavaa pakettimatkaa halvempi, vaikka matka oli kokonaisuudessan pidempi. Toivottavasti joskus voisimme viedä koko perheen risteilemään vaikka Välimerelle. Olen itse hyvin meripahoinvoiva ja pienikin aalto aiheuttaa pahoinvointia, mutta hyvien pahoinvointilääkkeiden avulla olo oli mitä mainioin. Voin siis suositella matkaa lämpimästi kaikille!


Kiitos Sanna haasteesta! 

Minulla on vielä yksi viiden haaste kirjoittamatta, joten laitan sen sitten muille blogeille eteenpäin. Siihen voisin laittaa kuvia New Yorkin osuudesta :)

Viikonloppu oli aika ohjelmaa täynnä ja tänään vielä meidän ulkomailla asuvat ystävät kävivät kylässä, joten kirjoittelut jäi hieman vähälle.



Olisi kiva kuulla teidän haaveissa olevista unelmamatkoista tai jo koetuista matkoista :)




24 kommenttia:

  1. Hokuttelevi kuvia ja tuulahdus lämpimästä. Olen haaveillut vastaaavanlaisesta risteilystä esimerkiksi juuri Karibialla tai Välimerellä ja samalla näkisi useamman paikan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä lämpimästi suositella risteilyä! Me myös ajateltiin, että olsi kiva käydä joskus Välimeren risteilyllä. Nämä samat laivat seilaa kesällä siellä. Tekemistä noilta laivoilta ei puutu.

      Poista
  2. Ihania kuvia, paitsi tuo kalan pussaus (??) kuva. Hui ja yök, hehehe!

    Kauniita asioita olet listannut.

    Oikein mukavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tuo pussaus oli kyllä jännää hommaa... Lopuksi ne hieroivat noiden keihäsrauskujen mahaa meidän selkään... se oli aika ällön tuntuista :D

      Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  3. Aivan ihanat kuvat!!!! ❤ Varmasti ihan mahtava kokemus!! Olisi kyllä aivan ihana joskus päästä Karibian risteilylle, saa kokea niin monta kohdetta samalla :) Täälläkin kaivattaisiin omaa tilaa projekteille ja niin kovasti haluisin eroon lasikuitutapeteista. Ihanaista maanantaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni!!! Tuo oli kyllä niin elämysmatka ja mahtavaa oli päästä näkemään niin erilaisia paikkoja. Luontohan on tuolla niin upeaa ja vesi turkoosia <3
      Omille projekteille olisi niin hienoa saada kunnon tila. Tuntuu, että aina kaikki vyöryy ruokapöydälle. Lasikuititapetit ei kyllä kuulu mun suosikkeihin, mutta niitä on hiukka hankalampi lähteä poistamaan.

      Poista
  4. Tollanen matka ois munkin haaveni! Oltiin miehen kanssa Nykissä 08 ja se teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen. Myös sekä floridassa että californiassa ois huippu käydä vielä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota matkaa haaveiltiin niiiin pitkään ja sitten nappasi kun löydettiin kaikki paljon edullisemmin ja hinta jäi huomattavasti halvemmaksi esim peruspakettimatkasta. Ja plussaa oli, että oltiin risteilyllä missä ei ollut muita pohjoismaalaisia tai suomalaisia joten ei ollut fiilis et matkustaa suomessa :)

      Me oltiin myös 08 Nykissä, kesällä heinäkuussa. Sillon siellä oli kyllä tosi kuumaa, mutta niin hienoa! California on tosi kaunis ja siellä on myös todella paljon nähtävää ja koettavaa. Tykkään niin matkustella sinne suuntaan! Florida olisi kiva joskus vielä kokea!

      Poista
  5. Mauritius on ihana <3 Sinne tahdon takaisin. Ihania nuo sun kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Mauritius olisi niin ihana <3 Myös sellainen ikuisuushaave! Kiitos, tulee kyllä kaipuu lämpimään kun selaa vanhoja kuvia.

      Poista
  6. Oih mitä kuvia! Oli varmasti ihan mieletön matka <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos -ihanasti vastasit tähän haasteeseen :) Ja mitkä ihanat lomakuvat -matkakuumeeni senkuin pahenee.. Onneksi pian Lontoon reissu.
    HAUSKAA VIIKKOA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai vastasin, tämä oli ihana haaste. Halusin tähän lisätä jotain kivoja kuvia, koska omasta kodista ei ollut oikein mitään kivaa kuvaa laitettavaksi :)
      Teidän Lontoon reissusta tulee niin hieno!!! Se on niin ihana kaupunki!

      Poista
  8. Ja taas pukkaisi haastetta mun blogissa ;) Jos vain ehdit tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :) Tätä haastetta hiukan enemmän jännitänkin, heh...

      Poista
  9. tykkään varsinkin tuosta matkasta kuopion suunnalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sinun kommentti oli mennyt roskaposteihin, en ymmärrä! Kuopion suunnalle pitäis kyllä ehdottomasti päästä ;) ;)

      Poista
  10. Voi mitä ihania reissukuvia! <3 Matkakuumeeni vaan pahenee! Karibialla pitäis päästä joskus käymään, se on yksi haaveistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata luopua haaveesta, tätä voin kyllä suositella ja antaa mielelläni myös vinkkejä ja vastata kysymyksiin :)

      Poista
  11. Mitä ihania kuvia!! Matkakuume senkun lissääntyy vaan.. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona <3 Mulla tuo matkakuume tuntuu olevan aina päällä. Pahenee kyllä aina kun katselee vanhoja kuvia.

      Poista
  12. Oioi mitä ihania reissukuvia! Tässä tulee taas matkakuume! :D Tuo on varmasti ollut aivan huikea reissu ja niin kiva kun näkee monta paikkaa samalla kertaa. Olitteko tuolla reissulla siis miehen kanssa kaksistaan vai millä kokoonpanolla? :) Karibialla olen käynyt itse Puerto Ricossa, joka oli kyllä myös aivan mahtava paikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli mun kyllä unelmamatka. Ainakin yhden ruksin sain siihen haavelistaan tehtyä :) Me oltiin miehen kanssa ihan kahdestaan, miehen vanhemmat ehdottivat meille matkalle lähtöä kahdestaan ja siitä se sitten lähti. Lapset olisi ollut niin ihana ottaa mukaan, mutta se olisi tullut kyllä tosi kalliiksi ja noin oli helpompaa. Puerto Ricossa olisi ihana käydä, miellä asuu siellä kavereita ja heitä olisi kyllä niin ihana joskus päästä sinne moikkaamaan. Varmasti upea paikka!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...