maanantai 5. toukokuuta 2014

Kupposen äärellä


Viikonloppu hurahti hurjan nopeaa, enkä koneelle ehtinyt lainkaan. Instagramin puolella vilautinkin minun sunnuntain puuhailuja. Tuli viimein tarve laittaa hihoja hieman heilumaan :) Enköhän saa tännekin pian kuvia laitettua. Tänään ilta menikin mammaporukan treffeillä. Oltiin ihanan ystävän luona ja nautittiin aurinkoisesta ilmasta ulkona. Miten kaikki herkut maistuvatkin vielä paremmilta ulkona nautittuna?

Sain päiväkahvihaasteen Lumimäellä -blogin HoOlta sekä Hanna´s PowderRoom -blogin Hannalta. Tarkoituksena on rennosti kupposen äärellä vastailla muutamaan esitettyyn kysymykseen. Päätin samalla nauttia kaakaota sekä mieheni tekemiä pullia. Jälleen voin todeta, että voin jättää myös pullien tekemisen rakkaalle. Niin hyviä nuo olivat :)


1. Mikä on sisustustyylisi?
Olen niin huono vastaamaan tähän... Tykkään vaaleasta, valoisasta, skandinaavisesta, tanskalaisesta, vanhan ja uuden sekoittamisesta. Haaveilen niin monesta asiasta kotiimme ja haen sitä oikeaa tyyliä jatkuvasti. Maalausromanttisessa sisustuksessa viehättää vanhat huonekalut, mutta muuten tykkään selkeämmästä sisustuksesta. Kolmekymppiä kun tuli täyteen niin ihastuin design esineisiin, vaikka en ollut aiemmin ajatellut designia koskaan meille. Erityisesti olen rakastunut upeisiin design tuoleihin (missä olet lottovoitto). Kotia me tehdään kuitenkin meille ilman, että mietin sisustustyyliä. Hankitaan niitä juttuja, mitkä miellyttää silmää ja näyttää kivalta :)

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessani?
Tällä hetkellä on tunne, että muuttaisin lähes jokaisessa tilassa jotakin. Poikien huoneeseen olen tyytyväinen, vaikka seinät ovatkin vielä tyhjät. Olohuoneesta toivoisin tapetin poistoa, koska olen nykyiseen jo kyllästynyt. Makuuhuoneessakin toivoisin ilmeen muutosta. Viihdyn silti kotona, vaikka en mitään muutoksia pystyisikään tekemään. 


3, Mihin käyttäisit rahaa ilman huono omaatuntoa?
Ehdottomasti lapsiin! Myös terveys ja hyvinvointi ovat asioita, joista ei kannata säästellä.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Iso osa meidän rahoista menee ikävä kyllä tällä hetkellä bensaan, koska meillä molemmilla on pitkät työmatkat. Rahaa kuluu tietysti ihan meidän viisihenkisen perheen ruoka- ja asumiskuluihin. Sitten näitä turhakkeitahan on, kuten sisustusjuttuja, herkkuja sekä askarelu- ja käsityömateriaaleja.

(ihana kortti Walldesigninsta)

5. Mikä on mielestäsi huonoin onni?
Ikävä kyllä huonoa onnea on elämässä paljon ja jotkut kohtaa sitä enemmän kuin toiset. Läheisille sattuvat pahat asiat tai vakavat sairastumiset ovat listan kärjessä. Oman kodin palaminen kuuluu myös tälle listalle.

6. Mistä onnesta unelmoit?
Siitä, että meidän perheen onni ja arki pysyvät samanlaisina. Töissä on aina mukava käydä ja tykkää siitä jatkossakin yhtä paljon. Lapset saavat nauttia ihanasta lapsuudesta ja me osataan kasvattaa heistä hyviä ihmisiä.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Työasioissa olen aina tunnollinen. Pidän aina lupaamistani asioista kiinni, vaikka lapsien myötä tuntuu, ettei muistini pelaa aina normaalilla tavalla. Luottettavuus on myös ehdottomasti tärkeä asia ja sitä odotan myös läheisiltäni.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Jokainen meistä tekee jossakin vaiheessa virheitä tai sanoo väärin. En ole itse yhtään pitkävihainen ja annan välillä ehkä liiankin helposti asioita anteeksi. En silti tykkää jos joku tekee tahallaan toisille pahaa, eikä opi virheistään mitään, vaan jatkaa samalla tavalla käyttäytymistä kuin ennenkin.


9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Toisten huomioiminen, empatiakyky, taito tehdä useita asioita yhtä aikaa, näyttää tunteita avoimesti.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Tuki ja turva. Luotettava, huolehtiva ja henkisesti vahva.



Huh, olipas vain kysymyksiä. Nyt tähän on vastattu ainakin jotenkin, parempiakin vastauksia olisin voinut miettiä, mutta kova väsymys on päällä. Takkahuoneessa kävin viikonloppuna hieman sisustelemassa ja siitä voisinkin huomenna laittaa kuvia teille nähtäväksi.


Tämän haasteen laitan nyt menemään näille blogeille, olokaapa hyvät :)





16 kommenttia:

  1. Taitava mies sinulla :) Mulla kanssa mies (onnekseni) tykkää tehdä ruokaa :)

    Mukavaa viikkoa
    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä onnekas ♥ jäis perheen pöperöt aika köyhäksi mun kanssa. Leipominen on enemmän mun juttu, mutta pullat siirrän myös miehen tehtäväksi :)

      Poista
  2. Mukavaa luettavaa :-) ja tosi kivastihan vastailit :-) lisänä herkulliset kuvat :-)

    Iloa päivään :-)♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) tykkään haasteista tosi paljon, väsy vaan iski :)

      Ihanaa loppuviikkoa ♥

      Poista
  3. Ihania vastauksia♥ Ja voi nam, mitä herkkupullia! Tuore pulla on niiiiiin hyvää:P

    VastaaPoista
  4. Mukavia, elämänmakuisia vastauksia :-) Ihanaa, kun mies leipoo ♡

    VastaaPoista
  5. Tämä oli mukava postaus lukea. :)

    VastaaPoista
  6. Sisustustyylisi kuvailu kuulosti samalle kuin minunkin :) Vähän kaikkea kaikesta...

    VastaaPoista
  7. Kiva haaste, tätä oli mukava lukea! :) Laitahan ihmeessä lisää kuvia teidän takkahuoneesta! Kivaa tiistaita <3

    VastaaPoista
  8. Oi, ihania vastauksia! :) Tartun tähän heti kun ennätän, mukava päästä virtuaalisesti päiväkahveille! ;)

    VastaaPoista
  9. Oi mitkä pullakaffet <3

    VastaaPoista
  10. Moneen päivään en ole ehtinyt blogeja lukemaan, mutta nyt vihdoin pääsin! :D Kiva oli lukea sinunkin vastauksiasi tähän haasteeseen <3

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...