sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Valokuvaamisen intoa


Viimeisiä hetkiä auringon alla mennään. Kuulinkin, että Suomessa säät ovat muuttuneet niistä hurjista helteistä ihan päinvastaiseen. Voi kurjuus. Toivottavasti juhannuksena olis kiva kuitenkin kiva ilma. Meillä on ekaa kertaa ikinä juhannus ilman suunnitelmia. Ajateltiin mennä ilman suunnitelmia ja jos jotain ilmenee niin siihen sitten tartutaan. Matkan jälkeen rauhallinen kotijuhannus kuulostaa itseasiassa ihan kivalta, toki lapsille pitää keksiä jotain kivaa tekemistä juhannuksen kunniaksi.

Niin kuin monet teistä tietääkin, valokuvaus on vienyt mut mennessään ja sitä opettelen ahkerasti joka päivä. Välillä menee ihan pieleen ja välillä tulee onnistumisia. Pitää vaan jaksa räpsiä ja kokeilla. Matkalukemiseni onkin ollut uuden kameran ohjekirja :) Tässä teille taas muutama matkaräpsy. Niitä varmaan satelee vielä muutaman postauksen verran ja sitten palaan taas normaalijuttuihin, koittakaa kestää :D






Innostuin vähän kuvailemaan koppista kukassa, tosin meidän hetken pilasi paikalle saapunut kärpänen tai mikä lie :)








 Aamupala terassilla on kuulunut mun loman lempihetkiin. Loma loppuu, mutta onneksi aamupalan voi vastaisuudessa nauttia omalla terassilla. Näköala ei tosin ole ihan yhtä hieno :)




Tänään onkin viimeinen päivä osallistua ihanaan musta5101 -arvontaan. Kannattaa käydä osallistumassa, palkinto on oikeasti tosi hyvä ja tiskauspuuhat sujuu paljon tyylikkäämmin.

Osallistuneita on jo nyt ihan huikea määrä ja samalla tänne on löytänyt tiensä moni uusi lukija. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille, toivottavasti viihdytte blogissani! Ideoita ja ehdotuksia otetaan aina vastaan. Blogissani keskityn aika paljon sisustamiseen, mutta kirjoitan myös paljon lifestyle-juttuja meidän menosta. Pää on taas ideoita täynnä ja odotan innolla, että pääsisin niitä toteuttamaan. Toivottavasti aikaa kaikkiin ideoihin löytyy (tai edes osaan), koska tämän loman jälkeen teen ahkerasti töitä koko kesän. Lapsilla on pitkä kesäloma isin kanssa ja heilläkin on omia suunnitelmia loman varalle. Minulla on vasta syyskuun alussa seuraava viikon mittainen loma, jolloin tiedossa on kiva reissu. Toivon löytäväni edes jonkin viikonlopun kesän aikana, että pääsisin käymään moikkaamassa vanhempiani ja ystäviäni pohjoisessa. Saa nähdä miten kesä menee :) Viikonloput alkaa olla jo aika hyvin ohjelmaa täynnä, paljon kaikkea kivaa on tiedossa!


Nyt lähden jatkamaan pakkaamis- ja siivoamishommia, koska tänään yöllä me lennetään takaisin kotiin.



Leppoisaa sunnutaita!



24 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Täällä on Etelä-Suomessa on ihan kuin syksy. Vettä tulee ja on kylmä! Tänään auinko hiukan paistanut jo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä niin kylmä! Tänään jo aurinko hieman paistoi, mutta eilen se tuuli oli ihan jäätävä. Voi kesä, tulispa se pian takaisin!

      Poista
  2. Kauniita kuvia. Pitäisi itsekin ottaa tuo ohjekirja käteen ja lukea :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Kannattaa ottaa, mulla on kans aina jäänyt lukematta ja nyt aloin tuota opusta opiskelemaan. Mukavaa puuhaa kun tulee ahaa-elämyksiä :)

      Poista
  3. Täällä on tosiaan ollut reilusti viileämpää ja kylmä tuuli. Siellä näyttääkin aivan huikealta. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne <3 Kyllä näitä kuvia nyt kaihaten katselee, oli aika masentavaa tulla kotia kun Suomessa oli näin kylmä. Lähdettiin helteen aikoihin ja nyt sää on jotain ihan muuta :(

      Poista
  4. Tosi kauniit kuvat! Valokuvaaminen on ihana harrastus:)! Turvallista ja iloista kotimatkaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi <3 Valokuvaaminen on niin ihana harrastus, siitä niin nauttii!!! Ihana kulkea kamera kaulassa ja kokeilla uusia kuvakulmia ja näkymiä. Onnistuu sitten tai ei :)

      Poista
  5. Valokuvaus <3 Se on niin koukuttavaa ja mukavaa :-) Ja aina oppii uutta! :-) Se on parhautta! :-)

    Mukavaa kotiin paluuta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, se on niin koukuttavaa ja mukavaa! Niin paljon nautin kuvaamisesta ja uusi kamera auttaa kyllä asiaa!

      Poista
  6. Ihania kuvia <3 Itsekkin aina välillä innostun oikein kunnolla opettelemaan kuvausta, mutta sitten välillä taas, tulee vain räiskittyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Souliina <3 Räiskimistä tulee välillä kyllä harrastettua, mutta nykyään sitä yrittää aina parhaansa mukaan. Saatan kyllä turhautuakin jos en saa tallennettua kuvaa just niin kuin haluaisin :D

      Poista
  7. Kauniita kuvia! Toivottavasti juhannukseks lämpiäis ilma :) Turvallista kotimatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Toivottavasti juhannus olisi lämpimämpi, tämä kylmyys ei nyt innosta ollenkaan. Toisaalta kylmästä juhannuksesta on myös hyöty, vähemmän ehkä onnettomuuksia.

      Poista
  8. Ihania loma kuvia :)
    Nauttikaa loppu lomasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3 Loman loppu oli niin rentouttava ja toivoisin olevani siellä vieläkin!!!

      Poista
  9. Ihania kuvia!! Lisäävät kyllä lomakuumetta ;). Olispa ihana nähdä ku tuut käymään pohjoisessa ♡. Terkuin Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Ihana kun innostuit kommentoimaan tänne. Olispa kyllä niin kiva nähdä!!! Yritän ehtiä jossakin välissä käymään ja sitten kyllä nähdään <3

      Poista
  10. Mukavaa kotimatkaa, ootpa ottanut tosi kivoja kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna, oli niin ihana kuvailla kaikkea matkalla. Pitää tehdä lapsille valkokuvakirja muistoksi. Niidenkin on kiva katsella kuvia myöhemmin :)

      Poista
  11. Ihania kuvia! Valokuvaus on tosiaan koukuttavaa ja onnistuneet kuvat ison ilon aihe. Tervetuloa takaisin kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3 Niin koukuttavaa ja koneella viimein kuva antaa palautteen :) Kiva on onnistua ja opetella kuvaamista ihan omasta innostuksesta.

      Poista
  12. Näitä matkakuvia on niiiin ihana katsella!! Ja samalla haaveilla ❤ Valokuvaaminen on niin ihanaa, ja välillä kyllä tuntuu että liikaa tuuristakin kiinni! :D Vaikka ammattilaset toki sanoisivat muuta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkakuviin on itsekin kiva palata ja sitä vaan toivoo olevansa vieläkin matkalla ja lämmössä. Oli kyllä ihana matka ja sai valokuvata tosi paljon kaikkea :) Ammattilaiset varmaan nauraa näille munkin kuville, mutta ei se haittaa. Hiljalleen hyvä tulee :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...