lauantai 28. kesäkuuta 2014

Voi nappula!


Oi miten ihana ilma nyt onkaan! Aurinko paistaa ja on jopa kuuma. Me tultiin eilen illalla anoppilaan "mökkeilemään". Nyt odotellaan ystävien saapumista, suunnitelmissa on saunomista, paljuilua sekä hyvää ruokaa. Lasten kanssa ollaan koko päivä pelailtu erilaisia pelejä ja nautittu lämpimästä ilmasta. Kyllä nyt pitääkin nauttia pitkän kylmän jakson jälkeen. Toivottavasti tällainen ilma jatkuisi pitkään.


Sain ystäviltäni lahjakortin synttärilahjaksi ja kävin viimein tekemässä sillä muutaman ostoksen. Ajattelin ostaa jotain, mikä kestää aikaa ja on tietysti myös kestävä. Harkinnan jälkeen ostin kaksi Iittalan Nappulaa. Olin jo ostamassa sitä turvallista valkoista, mutta mustat nähtyäni totesin niiden olevan nyt ehkä kivemmat. Tai no olishan ne valkoiset ollut myös yhtä kivat. 


Täytyy myöntää, etten ollut aiemmin ajatellut kuinka kauniita nämä yksinkertaiset kynttilänjalat ovat. En totta puhuen alkuun edes välittänyt niistä, mutta niin se mieli vaan muuttuu. Ja tuntuu muuttuvan koko ajan. Edelleen miellyttää kodin valoisuus, vanhan ja uuden yhdistäminen, yksinkertaisuus, mutta myös rouheus. Tyylistä en osaa sanoa mitään, ehkä sekametelisoppa kuvastaa sitä parhaiten, heh :)


Minusta nämä kynttilänjalat ovat kauniita ilman kynttilöitäkin. Tosin tunnustan, että unohdin koko kynttilät kuvista :D


Mitä mieltä te olette Nappuloista? Jännä nähdä tuleeko näistä Festivon kaltaiset iki-suosikit...




Nyt pitääkin mennä, pienin heräsi päikkäreiltä ja pitää suunnata ruokapöydän kautta takaisin ulos.


Aurinkoista lauantaita!



28 kommenttia:

  1. Tykkään myös noista kynttilänjaloista, yksinkertaisen kauniit ja ei haittaa vaikkei niissä ole kynttilöitä, siltikin ovat ihania piristyksiä!
    Teillä kuulostaa olevan kivaa siellä, mukavaa, kun lämpenee, meilläpäin on aurinko vielä piilossa, mutta lämpöisempää jo on!
    Kivaa lauantaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappulat eivät kyllä kaipaa kynttilöitä, ne on juuri tuollaisenakin tosi kauniit! Meillä oli tosi mukava viikonloppu, ihana oli nauttia ystävien seurasta! Eilen oli tosi lämmintä ja aurinkoista, mutta tänään on sadellut kovasti vettä ja on ollut kylmä :(
      Mutta eiköhän se kesä sieltä vielä kunnolla tule :)

      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Nappulat on olleet mun haavelistalla myös:)!!! Nuo mustat on ihan tosi ihanat! Valinnanvaikeus todellakin iskisi, jos nyt pitäisi päättää, minkävärisen Nappulan kotiini ottaisin:D

    Ihanaa lauantaita Laura ihana♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä niin kauniita, ihastelin niitä pitkään muissa blogeissa ja nyt sitten ajattelin ne hankkia itsellekin. Mukavia tuollaiset lahjakortit kun löytää mieleistä ostettavaa :) Värivalinta oli kyllä vaikea. Olishan voinut toki ottaa toisen vaikka valkoisenakin :)

      Ihana sunnuntaita Viivi <3 <3 <3

      Poista
  3. Tykkään noista kovasti, mutta en sellaisia omista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät :) Näitä voi toivoa vaikka lahjaksi ;)

      Poista
  4. Nappulat ♡♡ tykkään valtavasti :-) viime syksyn hullareilta ostin kaksi valkoista ja olen ollut ihan myyty :-) nuo mustat nyt kyllä himottaa kovasti :-)

    Ihanaa päivää ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi valkoiset on kans tosi ihania. Hullareilla ne oli varmaan ihan kivassa tarjouksessa :) Saa nähdä tuleeko näitä hankittua joskus lisääkin, ovat niin kauniita!

      Ihanaa päivää sinnekin Seija <3

      Poista
  5. Meilläkin on täällä vihdoinkin lämmin :) Mä tykkään nappuloista, meilläkin on kaksi mustaa: iso ja pieni ja iso valkoinen. Mutta mikä ihana valkoinen maljakko/purkki on tuo jossa on päivänkakkarat? Ihan kuin olisin sen nähnyt ennenkin sun kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihanan lämmin päivä!!! Harmi, ettei se lämpö kestänyt tähän päivään... Kuulostaapa kivalta kun yksi nappuloista on valkoinen :) Tuo valkoinen maljakko on löytö Tigerista, maksoi varmaan 3€. On ollut niin loistavan kokoinen luonnonkukille! Maljakko tuntuu vilahtelevan nyt paljonkin mun kuvissa :D :D

      Poista
  6. Nappulat ovat ihania! Toivoin niitä joulupukilta, mutta pukki taisi unohtaa. Onneksi synttärit ovat vielä edessäpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Joulupukki jätti multakin pari toivetta (aika montakin) väliin, pitää kai olla kiltimpi tänä vuonna :) Syttärilahjaksi toivot sitten näitä :)

      Poista
  7. Nappulat ovat minullakin haavelistalla ja nuo mustat näyttävät tosi kivoilta! Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä kauniit ja laadukkaan oloiset. Toivottavasti sullakin tämä haave vielä toteutuu :)

      Poista
  8. Tosi kauniita kuvia. Ja ihanat kynttilänjalat, ilman kynttilöitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga :) Olis ollut kiva ottaa kuvia kynttilöidenkin kanssa, mutta tämä kuvamäärä olis varmaan vielä tuplaantunut :D

      Poista
  9. Onpa hauskat kynttilänjalat, kauniit.

    VastaaPoista
  10. Kivat kynttilänjalat ja ihania asetelmia kuvissa. Niin kauniin yksinkertaista. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina :) Minä taas vähän innostuin kuvailemaan, se on vaan niin koukuttavaa puuhaa, enkä osaa sitten valita vain muutamaa kuvaa....

      Poista
  11. Kyllä ne ovat tositosi kauniit. Hyvä värivalinta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Tykkään kyllä kans tosi paljon!

      Poista
  12. Nämä sun kuvat ja tää sinun blogi ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihana <3 Olipas ihana lukea tämä kommentti!!!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...