perjantai 19. syyskuuta 2014

Poreissa


Meidän Puolan matka oli paljon muutakin kuin lentopallon MM-kisojen tuijottelua. Saimme viettää aikaa kahdestaan. Illat kyllä vietettiin usein ystävien kanssa keskustan tuntumassa ja hipsittiin yön pimeinä tunteina takaisin hotellille. Aamulla sai nukkua niin pitkään kuin halusi. Se oli lomaa!


Täytyy myöntää, että mieheni valitsi meille kyllä aika romanttisen hotellin. Saimme sen edullisesti ja paikka ylitti kaikki odotukset. (Tästä pääset aiempaa postaukseen)

Saimme maksutta varata hotellin spa-osaston vain meidän käyttöön ja olihan se luksusta. Mukaan lasi kuplivaa ja aikaa olla kahdestaan.
Spa-osastolla meidän käytössä oli poreammeen lisäksi suolahuone, jossa kävimme hetken istuskelemassa ja rentoutumassa. Tuolien mukavuudesta en lähde sanomaan mitään, kuva puhukoon puolesta :)


Lisäksi tiloista löytyi kylmäallas ja suomalainen sauna, joissa me ei juurikaan oleiltu. Lilluin lähinnä poreissa.


Hotellin vierailla oli myös mahdollisuus käyttää maksutta alakerrassa sijaitsevaa kuntosalia, jonka laitteet yllätti minut kyllä positiivisesti. 
On aika mukavaa palata näihin lomakuviin näin hektisen arjen keskellä. Mies lähti työreissulle takaisin Puolaan ja minä olen lasten kanssa yksin kotona. Töiden jälkeen on vauhtia riittänyt ja olenkin ollut iltaisin aivan poikki. Olen tainnut lähes poikkeuksetta nukahtaa sohvalle...

Nyt en yhtään tiedä miltä kuvat näyttää teille, koska tein tämän postauksen television ruutua tuijotellen. Mies vei läppärin mukanaan ja asensi minulle reissun ajaksi pöytäkoneen olohuoneeseen vähän isommalle näytölle :)


Oikein mukavaa perjantaita!


Laura

11 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat poreet ja kahden keskinen aika ♡ tuo kuulostaa niin hyvälle :-)

  Ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
 2. Ooohhh... Mahtava reissu ollut teillä! :-)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä niin luksukselta.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta ja parhaita hetkiä vanhemmille ;))!

  VastaaPoista
 5. Pieni hemmottelu on aina paikallaan!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kahden keskistä luxusta <3
  Hyvä te -mukavaa viikonloppua.

  halauksin.Sanna

  VastaaPoista
 7. Ihanan kuuloinen matka! Vau mikä spa-osasto! :)

  VastaaPoista
 8. Kahdenkeskinen aika on niin <3. Ja varsinkin poreissa!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...