tiistai 30. syyskuuta 2014

Sneak peak


Pieni sneak peak meidän keskeneräiseen pikkuhuoneeseen. 






Tästä tulee ehkä meidän lempparipaikka. Toivottavasti pian löytyis aikaa tehdä kaikki tarvittava, mutta sitä ennen ihastelen tätä keskeneräisyyttä. Oksan raahasin edellisen kodin läheltä lenkkipolulta ja näin jo heti vision päässäni mihin oksaa voisin käyttää. Oksa hakee vielä paikkaansa, mutta eipäs se pahalta näytä tuossakaan. Myös Saana ja Olli tyynyt ovat majoittuneet tänne. Nämä lempparityynyt tuntuvat vaeltavan vähän joka huoneessa, koska tykkään noista vaan niin paljon.


Huomenna on jo lokakuun ensimmäinen päivä, apua... miten tämä aika menee näin nopeaa? Kävin viikonloppuna kaverin kanssa Ikeassa ja täytyy myöntää etten ihan odottanut näkeväni syyskuussa joulukoristeita. Joulu on niin ihanaa aikaa ja rakastan koristella kotia erilaisilla valoilla, mutta kyllä ne koristeet ehtii hakemaan lähempänäkin joulua (edes vähän lähempänä). Valoja voi taas mielestäni ripustella vaikka ympäri vuoden jos haluaa. Onko teillä jo joulu mielessä?



Mutta ennen joulujuttuihin siirtymistä toivottelen teille mukavaa lokakuun aloitusta!


Laura

21 kommenttia:

  1. Keppi istuu kuin nakutettu tyynyn kaveriksi. Ihana yhdistelmä. Saanan ja Ollin tuotteita ihastelin messuilla - ovat kyllä ihanan raikkaat ja persoonalliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Keppi ja tyynyt sopii kyllä tosi hyvin yhteen. Saana ja Olli -tuotteet on niin kivoja ja persoonallisia. Ihana idea tehdä vanhaa aikaa henkiviä kuoseja, mutta kuitenkin modernilla tavalla!

      Poista
  2. Oi sinua Laura, uskomaton tyylitaituri ♥ Näyttää tosi hyvältä, odotetaan lisää siis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanasti sanoit!!! Tämä oli kyllä niin kiva kuulla ♡ odotan niin paljon, että saan istahtaa valmiiseen huoneeseen ja vaan nauttia :)

      Poista
  3. Ihana kun hiljalleen valmistuu ☆ loppu tulosta odotetaan :-)

    Hiljalleen joulu alkaa mielessä olla... :-) hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko vaan rauhassa toteuttaa visioita :) lasten kanssa aika menee suurimmaksi osaksi heihin ja se loppuaika on sitten muuhun eli yöaika :) :)

      Niin tiedän et sulla alkaa oleen jo joulu mielessä. Ehkä se tännekin hiljalleen hiipii mutta vielä yritän nauttia vaan syksystä ja pimeistä illoista :)

      Poista
  4. Ihana sneak peek, kauniilta näyttää! <3 kyllähän tämä aika aikaista on joulukoristeille, mutta aiemmasta viisastuneena täytynee ikean reissulla napata mieluiset, ettei jää ilman. :D

    Mukavaa lokakuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malttanut olla kuvaamatta huoneen tulevaa löhönurkkausta jo nyt. Toivottavasti saan pian kuvailla valmista huonetta. Tiedät et noi maalaushommat meillä kans vähän kestää :)

      Tuo on kyllä totta, että mieluisimmat ja suosituimmat varmaan loppuu nopeastikin. En edes ajatellut tuota. Menin vaan niin hämilleen, joko nyt :)

      Mukavaa lokakuun alkua sinnekin!

      Poista
  5. MEILLÄPÄIN ilmestyy halpa-halliin joulutarvikkeet lokakuun puolessa välissä,ja sekin on kovin aikaista.ikea jo noin aikaisin..ehtii kyllästyä monta kertaa..oksa kiva juttu harmooniseen sisustukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lokakuun puoliväli on kyllä kans aikasin. Marraskuun alku on jo ok ja ehkä lokakuun loppukin menee. Ainakin valosarjat saa tulla ajoissa myyntiin mutta en tiedä kuusen koristeista ja tontuista :)
      Tuo oksa on kyllä kiva, mahtoi naapurit ihmetellä kun sitä raahasin lenkiltä kotia :)

      Poista
  6. Ihana oksa, varmasti löytää teillä täydellisen paikan :)
    Juu ei ihan vielä joulu juttuja, vaikka joulu ihanaa aikaa onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olis oksalle montakin paikkaa. Pitää vaan osata tehdä päätöksiä mihin tuo lopulta sijoittuu :)
      Joulu on kyllä minunkin mielestä yksi vuoden parhaista ajoista, mut haluan vielä hetken nauttia (edes pari viikkoa :) :) ) syksystä :)

      Poista
  7. Ihana oksa!! Meilläkin on olkkarissa roikkumassa oksa <3

    Kiva nähdä lopputulos, joka on tunnetusti upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan olenko sun oksaa kuolannut. Tuokin olis kiva saada roikkuun, mut ennoo varma saako tuohon kattoon kiinnittää mitään.
      Toivottavasti lopputulos tulee oleen sellanen kuin sen ajatuksissa näen :)

      Poista
  8. Kivan näköistä! Oksat on kyllä mainioita sisustuskoristeita, tuovat luonnon tunnelmaa ja lämpöä sisälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin noissa luonnon materiaaleissa vaan viehättää. Puu on vaan niin kaunis monessa eri muodossa ja se pehmentää niin kivasti kodin ilmettä ja tuo myös lämpöä sisustukseen.

      Poista
  9. Hyvältä näyttää. Saana ja Olli tuotteet on kauniita.

    VastaaPoista
  10. Ei sitä joulua vielä ole ikävä! Nauttisin itse vielä syksystä ja kuulaudesta hetken aikaa. Ruokakaupassakin oli jo Legon joulukalenterit esillä! Ihanat nuo tyynyt ja oksa :)

    VastaaPoista
  11. Hih! Itse asiassa tänään jo mietin sen verran joulua, että nappasin siskon tytölle joululahjan jo kaupasta mukaani. Muuten en juuri ole uhrannut joululle ajatusta ;) Ensin tahdon nauttia tästä syksystä. Kynttilöitä toki jo polttelen pimeinä iltoina ja ehkä pian voisi vaikka glögiäkin maistaa, mutta luulen, että muuten joulujutut (punaiset värit yms.) saavat odotella perinteisesti marraskuun loppuun.

    Itsekin tein jokin aika sitten yhdestä oksasta jutun meille makkariin. Vaan enpäs tunnu saavan koskaan enää mitään kuvatuksi saatika blogiin... voih. Niin tämä aika vain menee ihan muihin tärkeämpiin :) Mielenkiinnolla kyllä odottelen mitä sie olet saamassa aikaiseksi jälleen.

    Iloa loppuviikkoon!

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...