perjantai 12. syyskuuta 2014

Artek löysi tiensä meille


Jokin aika sitten Artekilla oli varastontyhjennyspäivät Turussa ja minä en tietty heti noita päiviä hoksannut. Kiitos instan, josta sain vinkkiä olla seuraavana päivänä kärppänä paikalla. No tietysti ne parhaimmat jutut olivat menneet heti ensimmäisenä päivänä ja kuulemma jo ensimmäisten minuuttien aikana. Onneksi kuitenkin menin paikalle, koska meiltä uupuu useampi kattovalaisin. Entisessä talossa oli niin hyvin valaistus hoidettu kiinteillä valaisimilla, ettei me edes kaivattu erillisiä kattovalaisimia. Tai no ehkä minä kaipasin, mutta niiden hankinta kuitenkin jäi. 


Ihastuin Artekin A330s valaisimeen. A330s on kaunis klassikko, joka toivottavasti kestää meilläkin pitkään. Varastontyhjennyksessä oli myytävänä erikoisvärejä mukavan edulliseen hintaan, joten valaisimen ostoa ei tarvinnut enää lykätä pidemmälle. Valaisimen musta väri oli minulle helppo valinta, mutta sitten pähkäilin keltaisen ja punaisen johdon välillä. Päädyin yllättäen keltaiseen, väriin jota meiltä ei löydy. No ehkä vähän lastenhuoneesta. 

Alkuun olin sitä mieltä, että johto vaihtuu heti mustaksi, mutta annoin sille kuitenkin mahdollisuuden. Sopiihan keltainen loistavasti mustan kaveriksi. Olen monen kodissa ihastellut keltaista, mutta en ole sitä meille koskaan osannut hankkia. Tämä olkoon siis minun mieletön värihurjastelu :) heh...
En malttanut olla napsimatta valaisimesta nyt jo kuvia, koska se on mielestäni todella kaunis. Huone jonne valaisin tulee on edelleen aivan kesken, joten jätin siellä kuvailut suosiolla myöhemmäksi. Toivottavasti pääsen huonetta pian laittamaan kuntoon ja teillekin sitä hieman vilauttelemaan. Sitä ennen kuitenkin pitää toteuttaa useampi suunnitteilla oleva DIY-projekti.


Olen haaveillut pääseväni Habitare-messuille, mutta nyt näyttää pahasti siltä, etten ehkä ehdikään parantua viikonlopuksi. Toivo elää, että pääsisin messuille sunnuntaina, muuten tyydyn muiden bloggaajien messukuviin ja -tunnelmiin :)


Oikein ihanaa viikonloppua ja hauskaa messuilua niille, jotka sinne pääsevät!


Laura

20 kommenttia:

 1. Ihan mahtava löytö! Itsekin olen samaisesta valaisimesta haaveillut hetkestä riippuen eri väreissä :) Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulriikka! Valaisinta saa niin kivoissa väreissä. Mulla ei nyt ollut valinnan vaikeutta :)

   Poista
 2. Ihana kun pääsit paikalle ja teit vielä löydön :-) sopii teille oikein hyvin :-)♡ tyylikäs ♡

  Parantumisia ♡♡

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs ja hauska valaisin, keltaisineen johtoineen päivineen! :-)
  Parane pian <3

  VastaaPoista
 4. Upea valaisin! Jotenkin tuo keltainen johto on just kiva!

  VastaaPoista
 5. Tuo valaisin on aivan ihana! Mä voisin kanssa ottaa meillä Artekin valaisimia, ne on niiiiin kauniita♡

  VastaaPoista
 6. Oi, upea valaisin ja näyttää ihan huipulta keltaisella johdolla! Uskon, että tuosta on iloa pitkän aikaa! <3 Pikaista paranemista sinne! <3

  VastaaPoista
 7. HELLO UPEA KAUNOTAR! Lamppu sopii varmasti hyvin teille.
  Mukavaa viikonloppua.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 8. Se on hieno ja sopii teille varmasti upeasti! Pikaista paranemista <3 Mäkin päätin vasta tänään, että huomen aamulla Habitareen suuntaan.

  VastaaPoista
 9. Upea valaisin ja hyvä valinta tuo värihurjastelukeltainen! Näyttää todella kauniilta ja aurinkoiselta. Paranemisia sinulle <3

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis valaisin, ja tuo keltainen johto tuo siihen kivaa särmää :)

  VastaaPoista
 11. Ihana lamppu, ja värikin olisi just mun valinta, meillä kun keltaista taas on paljonkin :-)

  VastaaPoista
 12. Oih, se on ihana <3 <3

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis valaisin!!

  VastaaPoista
 14. Ihana, ihana valaisin!! Olen itse myös ihastellut noita jo pidemmän aikaa, voisin kotiuttaa niitä eri väreissä ja monta! :D

  VastaaPoista
 15. Voi mikä löytö. Kelpaisi myös tänne. Keltainen johto on ihan must!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...