maanantai 20. lokakuuta 2014

A330s paikallaan


Jokin aika sitten saatiin viimein kiinnitettyä Artekin A330s valaisin kattoon. Lamppu oli mitä parhain pieneen työhuoneeseen, johon kaipasinkin pientä kupulamppua.
Nauroin vähän näitä minun hienoja sisustuskuvia. Ihana pimeys on tullut ja kuvat on sitäkin rakeisempia (otan siis vinkkejä vastaan kameran asetuksiin), näytön kautta näkyy kaikenlaista ylimääräistä ja yksi MG:n korttikin on tippunut seinältä. Hyvä minä! No ei saa olla liian tarkka :)


Töiden jälkeen alkaa olla jo aika pimeää. Kaipaan jo nyt valoisia päiviä ja myös sitä ihanaa lämpöä. Toisaalta odotan tosi kovasti lumen tuloa. Kai se sieltä pian tulee, toivottavasti! Sitten olisi ainakin valoisampaa ja kaikkea kivaa puuhaa lasten kanssa ulkosalla.

Joulukin tuntuu lähestyvän, onhan se jo kahden kuukauden kuluttua! DIY -juttuja pitäisi alkaa tekemään ja etsiä muuton jäljiltä kaikki tunnelmavalot. Taljatkin laitoin hyvään talteen... :)


Ihanaista alkuviikkoa!


20 kommenttia:

 1. Hieno lamppu, sopii tuohon ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
 2. Ei se aina oo niin justiinsa, ja nyt ei kyllä tuu bloggauksesta mitään, jos odottaa valoa. Lähtiessä on pimeää ja tullessa taas hämärtää. Muuten jäis kuvailut viikonloppuun. Ja hei, tulee se lumi sinnekin, täällä on jo ja mukavaa valkeutta ja valoa se heti tuo ikkunoista sisään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä tosiaan ole aina justiinsa, vaikka aika kriittinen sitä kuvilleen on. Oli muuten ihan huippua tavata sinut viikonloppuna, aivan kuin oltais aina tunnettu :)

   Poista
 3. Tuo on aivan upea valaisin ja toistan nyt itseäni, mutta tuo keltainen johto on kuin piste i:n päälle, ihanalta näyttää! <3
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, tykkään tuosta kans tosi paljon! Keltainen piristää kyllä valaisinta tosi paljon.

   Poista
 4. Tyylikäs valaisin ja kuinka hyvin sopiikaan paikalleen :-) tosi viihtyisältä näyttää :-)

  Tiistain iloa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija, kyllä tuo meistäkin sopii tuohon meidän pikkuruiseen huoneeseen tosi hyvin.

   Poista
 5. Se on kyllä nätti! <3 Luulen, että yksi jos toinenkin bloggaaja taistelee nyt saman pimeysongelman kanssa. Nou hätä siis! Vaan kai tuota kärsivällisellä harjoittelulla saisi itsekin syyspimeydessä edes vähän parempia kuvia otettua. Kovasti menee rakeisiksi minullakin..

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia Laura, suotta tuskastelet!! :) Meilläkin on kovat pimeysongelmat ja rakeiset kuvat, mutta parempiakaan ei ole julkaistavaksi. Kyllä se melkoisia tuskastumisia kuitenkin aiheuttaa tuo pimeys:/

  VastaaPoista
 7. Oi toi lamppu on niin naminami justiinsa mattapintaisena ja keltaisella johdolla. Taidan olla vähän kade ;)

  VastaaPoista
 8. Se on niiiin kaunis! Mä haluisin meille myös samaisen lampun <3

  Nähdään pian <3

  VastaaPoista
 9. Toi keltainen johto on tosi hyvä !!

  VastaaPoista
 10. Aah, ihana lamppu. Tällainen muotokieli puhuttelee mua nyt kauheesti. Voi, en ehkä saa tuota valaisinkaunokaista mielestäni...

  VastaaPoista
 11. Sama lamppu keikkuu meidän keittiössä tason päällä :) Teillä on pirteä keltainen johto, meillä - yllätys yllätys - musta ;)

  VastaaPoista
 12. Tämä ihanuus sopii niin hyvin teille -mäkin haluan.
  Onneksi sain suunniteltua sen asiakkaan sisustukseen.
  Perjantaina nähdää <3

  VastaaPoista
 13. Kaunis siro lamppu!! Minulla on nyt pientä kuvaushiljaisuutta myös, remppa vie kaiken ajan.. Lapsia ja muita liikkuvia kohteita on nyt tosi vaikea kuvata kun on hämärää.. Mutta jos kuvaat sisustusta/esineitä niin kannattaa ottaa jalusta! Siten saat pidennettyä valotusajan vaikka kuinka pitkäksi (esim. 1/15), ja ISO-arvo voi pysyä pienenä (esim 200). Suuri ISO-arvo aiheuttaa sen kohinan, eli rakeisuuden. Mutta siis siksi minullakin on nyt kuvaaminen jäissä, että en jaksa kaivaa ja asetella jalustaa.. :) että parempi vain hyväksyä kuvansa rakeisina, kiva kuitenkin että on edes jotain kuvia ja kirjoittelet, ettei käy kuten minulla etten jaksa kuvata mitään! :) (minä en kännykän ruudulta edes huomannut mitään rakeisuutta)

  VastaaPoista
 14. Kaunis lamppu, sopii tuohon täydellisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...