perjantai 17. lokakuuta 2014

Eväsretkellä kiitollisena


Syksy on mitä mahtavinta aikaa lähteä lasten kanssa metsään. Rakastan eväsretkiä ja niitä tulee tehtyä aika paljon ystävien kanssa sekä ihan meidän perheen kesken. Tällä kertaa kävin retkellä lasten kanssa ja nappasin samalla muutaman kuvan lasten uusista eväslaukuista. 


Nämä söpöt laukut löysin muutamalla eurolla Tigerista ja ne ovat juuri sopivan kokoiset eväslaukuiksi. Lapset käyvät joka viikko eskarin ja hoidon kanssa metsäretkellä ja kerran kuussa saa ottaa omat eväät mukaan, joten tarpeeseen nämä hankittiin.


Eväät syötiin jo matkalla metsään eli nyt ei juurikaan ehditty istuskelemaan. Lapset nauttivat metsässä kulkemisesta ja uusien juttujen löytämisestä. 


Vastaan samalla Jennin 2 x ILO -blogista saamaani haasteeseen, kiitos!. Haasteen tarkoituksena on kertoa kiitollisuuden aiheita viitenä päivänä. Nyt kun olen taas saanut hurjan määrän haasteita, haluan niitä päästä heti toteuttamaan, etten vain jotain unohda. Saan olla monestakin asiasta kiitollinen, mutta kyllä isoimpana kiitollisuuden aiheena on tietenkin oma perheeni. Olen lapsista erityisen kiitollinen, he ovat kyllä minulle aivan kaikki kaikessa. Mieheni on minulle tietenkin se kaikkein suurin tukipylväs, elämäni rakkaus, mies jota odotan aina iltaisin kotiin. Enempää en voisi toivoa! Nyt kun kuvat ovat kovin metsä ja luontoaiheisia, haluan myös olla kiitollinen meidän upeasta luonnosta, puhtaasta ilmasta ja juurikin tällaisista retkipäivistä.

Haasteen tarkoitus on myös haastaa muita mukaan ja ajattelin kertoisiko Sanna Vanilija -blogista omista kiitollisuuden aiheista?


Oikein ihanaa perjantaita! Samalla toivotan ihanaa viikonloppua, sillä me matkataan tänään ystävien luo viikonloppua viettämään. Tiedossa hyvää seuraa, naurua, herkuttelua, paljuilua, saunomista, lasten kanssa leikkimistä. Siis juuri sitä mitä kaipaankin!


Laura


11 kommenttia:

 1. Nuo eväslaukut on tosi söpöt! Ihania kuvia ja suloinen retki muutenkin. Meilläkin metsäretket on ihan pop. :)
  Ihanaa viikonloppua, suunnitelmat kuulostavat aivan mainioilta! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista, ihania retkikuvia syysmetsästä. Ja nuo eväsrasiat on söpöt.

  VastaaPoista
 3. Ei tollasia eväslaukkuja ookaan, ihania! :D

  VastaaPoista
 4. Voiiiii, mitkä söpöt eväsrasiat!!! Aivan ihanat!!! Miksei Jyväskylässä oo Tigeria, äääääh!

  VastaaPoista
 5. Ihanat eväslaukut, pitäisiköhän poiketa Tigeriin, se on ihana kauppa kun ei enää Tiimariakaan ole. :)

  VastaaPoista
 6. Ei oo totta, Just postasin tuosta iiihanasta löytämästäni eväsrasiasta ja nyt täällä on samanlainen :) Kyllä Tiger on vaan kiva paikka. Niin söpöt.

  VastaaPoista
 7. Veikeät eväslaukut! :-) Kelpaa retkeillä! :-)
  Eväsretket on niin mukavia! <3

  Aivan ihania ilon aiheita, tänne ruudun toiselle puolen asti :-)

  Mukavaa viikonloppua ja rentoutumista! <3

  VastaaPoista
 8. Voi miten suloiset laukut. Kyllä noiden kanssa kelpaa retkeillä :)

  VastaaPoista
 9. Onpas hauskat eväslaukut!

  VastaaPoista
 10. Onpa aivan ihanat nuo eväslaukut, voi tuollaiset haluan meillekin :) Eväsretket onkin ihan parhaita!
  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 11. Onpa ihanat eväslaukut! Ihan täytyy kyllä käydä Tigerista kattomassa josko vielä löytyisi ;D Kiva blogi sinulla muutenkin, taisit saada uuden lukijan :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...