torstai 16. lokakuuta 2014

Söpö panda Mini Rodinilta


On aika valmistautua talveen ja kaivaa toppavaatteet esille. Isompien viime vuonna hankitut puvut ovat edelleen sopivat ja niillä mennään tänäkin vuonna. Mutta tuo meidän pienin kaipasi uutta pukua. Kävimme viime viikonloppuna äitini kanssa Hulluilla Päivillä kiertelemässä ja tavoitteena oli löytää puku pienimmälle. Tarjouspuvuista ei löytynyt kokoa, joten katseet käännetiin normihintaisiin pukuihin. Meillä on lähes aina ollut lasten talvivaatteet Reiman, Jesper Juniorin tai Polarn O. Pyretin ja nyt silmiini osui ihana Mini Rodinin panda-haalari. Hinta oli kova, mutta niin tuntui olevan merkillä kuin merkillä. Tarkoituksena oli kuitenkin löytää lämmin puku, joka pitäisi pienen miehen lämpimänä myös pohjoisen reissuilla.




Useampien haalareiden testailun jälkeen tämä Mini Rodinin Expedition Alaska -haalari tuntui parhaimmalta, istuvuus on hyvä ja ulkonäkö juuri meidän mieleen. Pystyimme myös valitsemaan hieman isomman koon, vyötäröllä olevan kiristysnauhan vuoksi. Toivon pojun pystyvän käyttämään haalaria myös ensi talvena. Jotenkin kirpaisee ajatuskin, jos joka vuosi pitäisi ostaa kolmelle lapselle uusi puku. Isoveljen vanha puku toivottavasti menee hoidossa koko talven, ainakin me pidetään peukkuja pystyssä. Pienin kun menee hieman eri käyrillä kuin veljensä.


Hanskoiksi valikoitui Reiman mustat toppahanskat, jotka otin koossa 1-2. Tällä hetkellä ne näyttää olevan kyllä ihan yli suuret... Uutta pipoa en löytänyt, vaan käytössä on isoveljen vanha Reiman pipo, joka on edelleen tosi hyvä. Ehkä se uusi pipokin tulee tässä vastaan tai sitten alan itse kutomis/virkkauspuuhiin.




Monista blogeista ja sivustoista olen lukenut Mini Rodinista, mutta meiltä ei ole kyseisen merkin vaatteita koskaan löytynyt. Uusi tuttavuus siis minulle. Saa nähdä jääkö tämä merkin ainoaksi edustajaksi. Talvivaatteissa tykkään suosia laadukkaita merkkejä, koska meillä ulkoillaan paljon ja talvella pitää pystyä menemään ulos säällä kuin säällä. Ehkä se hinta tulee vastaan sitten myymisvaiheessa.


Joko teillä on valmistauduttu talveen? Onko teillä kokeimusta Mini Rodinista? Meillä on edessä vielä talvikenkien tsekkaus ja sitten ollaan valmiit vastaanottamaan talvi ja lumi!


Laura

17 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen haalari. Meillä ei ole ikinä ollut Rodineita eli sen enempää en merkistä tiedä, mutta ainakin ulkonäkö on hirmu kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tämä on ihan uusi merkki, vaikka paljon olen lukenut merkistä muiden sivuilta. Nyt sen sit näkee millainen on käytössä, toivottavasti hyvä :)

      Poista
  2. Miten ihana haalari ♡aivan veikeä pikkumies :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija <3 Tykkään kyllä kovasti haalarista ja erittäin paljon pikkumiehestä :)

      Poista
  3. Tuo on niin söpö, olen muissakin blogeissa tätä ihastellut. <3 Meiltä ei mini rodineja löydy, mutta en kyllä ole huonoa niistä kuullut, ystävä fanittaa näitä täysillä. ;)

    Meiltä löytyy neidiltä pari talvihaalaria, meillä kokeillaan ensimmäistä kertaa Mini a Turen haalaria, kaikki asusteet löytyvät myös kenkiä myöten, joten meillekin saa periaatteessa talvi tulla. Mutta ei mielellään ihan käytännössä vielä! :D

    Kivaa torstaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin nyt vasta googlettaessa, että malli on ollut aikasemminkin. Tietty vähän muuttunut, mutta panda ollut kuitenkin :) Kiva kuulla et on hyviä, tämä talvi sit kertoo mitä mieltä oon jatkossa merkistä :) vaikuttaa kyllä hyvältä!
      Kokeilin kans Mini a Turen haalaria, mut päätin viime hetkeillä et panda lähtee meille :) Ihastuin siihen Mini a Turen tyttöjen haalariin, harmi et oli pinkki sisältä, muuten olis mennt pojallekin.

      Poista
  4. Aivan ihana pikkumies ja uusi haalari:)! Meillä on ollut muutamia Mini Rodinin sisävaatteita, ulkovaatteista ei ole kokemusta. Tykkään kyllä merkistä kovasti! Pitäisi tosiaan jo kaivaa toppavaatteet kaapista, en edes tiedä, sopivatko viime vuoden varusteet vai pitääkö ostaa uutta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle merkki on tosiaan uusi tuttavuus, ilmeisesti laatu on on hyvä :) Kiva kuulla, että tykkäät ja oot ollut tyytyväinen.
      Meillä vielä odotellaan lunta, te oottekin jo saaneet siitä nauttia hetken ajan :)

      Poista
  5. Voi kun suloinen!!! <3 Mulle merkki on aivan uusi tuttavuus :)

    Pahoittelut siitä, etten ole ehtinyt käymään täällä pitkään aikaan. Arki tahtoo olla tosi kiireistä nykyjään, aina ei ehdi omaakaan blogia päivittämään.. Aloitin pari kuukautta sitten Hyvän Tuulen Sisustuskutsujen jälleenmyyntityön, jota teen iltaisin ja viikonloppuisin. Muksut on vielä kotona, joten aikalailla menee päivät tätä arkea pyöritellessä. Oon jo harkinnut päivähoitoa lapsille, mutta toisaalta haluaisin pitää ne mahdollisimaan pitkään kotona. Ristiriitaisia tunteita sen suhteen. Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi, yritän päästä käymään täällä aina silloin tällöin!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuule mitään haittaa, mullakin on välillä aikoja etten ehdi juuri koneella olemaan. Sit saan ahmia toisten juttuja oikein urakalla kun oon niin jäänyt jälkeen. Siispä tiedän todellakin mistä puhut, arki on niin hektistä lasten kanssa. Oi tuo sun uusi työ kuulostaa kyllä kivalta ja aika sun jutulta. Ihana kun saat pitää lapset kotona, se on niin luksusta. Meidän piti elokuussa viedä nuorin kans hoitoon, onneksi sai olla kotona sentään näin pitkään. Varmasti on ristiriitaisia tunteita asian suhteen, mutta jos viette hoitoon, niin ne varmasti viihtyy sielläkin ja saa hyvää hoitoa :)

      Poista
  6. Olipas suloinen!!
    Me päädyimme tänä talvena Mini a turen ja Ahkka pukuun ja sitten on H&M 'ltä ihana toppatakki joka oli pakko ostaa kun pojan isällä on samantyylinen ja samanvärinen toppatakki ( ..tosin hieman kalliinpi kuin tämä hennesin takki ;-) :-D ) ja he näyttävät niin ivalta yhdessä saanlaisissa takeissaan..heh
    Jotenkin haluaisin lisää väriä noihin talvivaatteisiin pojalle nyt mennään vaaleansinisellä ja denimvärillä -tosin viime talvena oli se Molon kirkkaankeltainen puku ja voi olla että se menee vielä alkutalvesta...
    Täytyykin kokeilla sitä pojan päälle..
    Itse kääriydyn äitiysvaatteisiin ja olen kuin iso pääjalkainen toppavaatteissani ;-)

    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hui! kuinka paljon kirjoitusvirheitä tuohon tekstiin tulikaan :-D

      Poista
    2. Nyt tuli kyllä ihan uusi merkki mulle, Ahkka? en olekaan siitä ennen kuullut. Minä kans ihastelin yhtä Mini a Turen pukua, mut sit tuo Mini Rodinin puku vei voiton. H&M:ltä löytyy aina niin kivoja takkeja lapsille. Me löydettiin tänä vuonna Zarasa isommille lapsille "kaupunkitakit" ja ne oli kyllä yllättävän edulliset. Molemmat sai itse valita takit ja yllätyttiin tosi paljon kun molemmat valitsi tumman siniset. Pitäis nekin varmaan joku päivä kuvailla :) Värit lasten vaatteissa on kyllä kivoja. Erityisesti juuri niissä peuhuvaatteissa mut ehkä ne siistimmät kaupunkivermeet tykkään pitää aika hillityn värisinä (taidan olla tylsä siinä suhteessa :))

      Ihanaa masun kasvatteluaikaa <3

      Poista
  7. Ihana. Meillä ei kokemusta, Mini rodinit ei ole erityisesti ikinä "kolahtaneet", mutta tämä on hauska. Meillä mennään viime kevään alesta hankituilla po.pin ja Ticketin toppavaatteilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tämä on ihan uusi tuttavuus, aiemmin en oo oikein myöskään innostunut, mutta tästä haalarista tykkään tosi paljon. Kauniita yksityiskohtia siitä löytyy kans. Alesta tekee kyllä ne parhaat löydöt. Me kans ostettiin isommille viime talvena po.pin vaatteet alesta, ainoastaan neidin takki oli pakko ostaa normihintasena ku sen kokoista ei löytynyt enää mistään halvemmalla. Ticketin muutama takki meillä on kans ja ne on kyllä ollut tosi hyviä. Niissä on vielä niin reilut koot et ne on mennyt monen monta vuotta jo lapsille ku ne hieman reiluna alkuun ostettiin.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...