maanantai 5. tammikuuta 2015

Autosta hulluna


Toivottiin meidän pienimmälle joululahjaksi potkuautoa ja juuri yksi tietty malli valkoisessa värissä oli ajatuksissa. Ne jotka ovat lukeneet blogiani pidempään, tietävät minun himoinneen kyseistä autoa jo pidempään. Miehen vanhemmat toimivat joulupukin apulaisina ja lähettivät meille useita kuvia erivärisistä autoista. Pakko oli tehdä viime hetkellä muutos värin suhteen, koska en voinut vastustaa mustaa autoa. Ja tietysti ajattelin, että ehkä se musta auto on enemmän pojunkin mieleen kuin valkoinen. Ja miten hieno se onkaan! Juuri täydellinen menopeli.

Kuulin jonkun nimeltä mainitsemattoman sanovan, että auto taitaa olla enemmän äidin sisustuselementti kuin pojan potkuauto, mutta vakuuttelin pojan innostuvan autosta yhtä paljon kuin minä. Onneksi en ollut väärässä. Autolla on nyt ajeltu tosi paljon ja myös isommat tykkäävän siitä. Eli ei se ihan vain äidille ollut :) Toki en voi kieltää, ettenkö olisi tästä aika innoissaan. Nyt myös saan viimein jättää plaston mopon ulkoleikkeihin, koska tähän asti poju on kiikuttanut sitä sisältä ulos, ulkoa sisälle.


Yritin saada pienintä herraa kuviin, mutta tämä kuski ei suostunut jäämään edes hetkeksi paikoilleen, joten jätin vauhtiviivaiset kuvat tällä kertaa julkaisematta.



Instagramissa sainkin heti vinkkiä, että moni valokuvaaja käytää tällaista autoa kuvausrekvisiittana. Ehkä minäkin yritän vielä joku kerta ottaa parempia kuvia pojasta auton kanssa tai muuten hyödyntää sitä muissa kuvauksissa, joita olen satunnaisesti harrastellut.


Mitä mieltä olette? Eikö olekin aika kiva :)


Me lähdetään tänään junalla pohjoiseen minun kotikonnuille. Niin mahtavaa! Ihan liian pitkä tauko ehti vierähtää viime kerrasta ja nyt on niin mukava lähteä reissuun. Tiedossa on varmasti paljon ystävien ja sukulaisten luona kyläilyä, ulkoilua ja toivottavasti myös mökkireissu.


Laura

28 kommenttia:

  1. Noi on niin sairaan makeita. Kun poikani oli pieni, niijn noita myytiin hyvin harvassa paikassa ja hinta oli tosi korkea, tais olla siellä likemmäs 300 euroa. Noitten kanssa saa tosiaankin kivoja muksukuvia, jos pystyy istumaan hetken aloillaan ;)

    VastaaPoista
  2. Nämä "retroautot" on niin upeita! Lapsettomaan sinkkukotiin vaan ei oikein kehtaa tuollaista ostaa... lapsivieraitakin käy äärimmäisen harvoin! ;) Mukavaa pohjoisen matkaa!

    VastaaPoista
  3. Tuo on kyllä aivan upea! <3 Joskus haaveilin vastaavasta pinkistä tytölle... :D Ihanaa pohjoisen reissua teille ja mukavia hetkiä ystävien parissa! <3

    VastaaPoista
  4. Mukavaa reissua pohjoiseen! Makeen menopelin olet(te) saaneet :D!

    VastaaPoista
  5. Toi on kyllä niin makee menopeli ja vielä että miellyttää kaikkia :D

    VastaaPoista
  6. Ihana auto. Meillä on pojalla paloauto ja tytöllä vaaleanpunainen auto. Molemmat hyvinkin tykättyjä. ♡

    VastaaPoista
  7. Täydellinen auto, ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista
  8. Toi on ihana auto. Meijän sälli on päässyt kokeilemaan tuollaista ystävän luona, mut vaatii jonkin verran tilaa ympärilleen :)

    VastaaPoista
  9. Harva lelu sopii näin hyvin äidin silmään!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana auto. Kyllä tosta on pakko pitää niin pienien kuin vähän isompienkin! Mukavaa matkaa! Junalla on aina kiva matkustaa, varsinkin yöjunassa ja nukkua hyvin laadukkaissa sängyissä.

    VastaaPoista
  11. Se on ihana! Meillä on täsmälleen samanlainen ja värinenkin, ja se on kaikkien muksujen suosiskki :-)

    VastaaPoista
  12. Näyttää hauskalta vehkeelä :))!! Ja hei just hyvä sisustukseen ;)!

    VastaaPoista
  13. Ihana auto <3 Leppoisaa viikkoa sinulle =)

    VastaaPoista
  14. Ihana! Musta on erittäin hyvä värivalinta:)!!!

    VastaaPoista
  15. No jo on söpö auto!! :)
    Mukavaa lommaa, täälä pohjosesa on kivat talvikelit! :)

    VastaaPoista
  16. Tuo auto on kyllä mielettömän hieno! Ymmärrän hyvin miksi sekä äiti, että poika ovat siitä innoissaan :D

    VastaaPoista
  17. Auto on kyllä super ihana!! :). Meille myös ois joskus haaveena saada samanlainen (kun vain siitä väristä pääsis selville) :)

    VastaaPoista
  18. Tuollaisia autoja näin kesällä Porvoon ihanaisessa lelukaupassa ja täytyy kyllä sanoa, että kelpais!! Ihan tajuttoman hienoja! Musta on kyllä tosi hyvä värivalinta. Se on tuollainen pirssi! :) Ja korostuu kivasti valkoista taustaa vasten!

    VastaaPoista
  19. Oijoi, kuinka suloinen auto! Eihän tuolla raaski ajaa :D

    VastaaPoista
  20. Juu tuo auto on tosi hieno, mikäs sen parempi yhdistelmä käyttölelu ja sisustuselementti, josta kaikki tykkää. Meidän yhdellä sukulaistytöllä on tuollainen punainen. Se sopii hienosti heidän asumaansa vanhan koulun tyyliin. Niin kuvauksellinen :). Ai että!

    VastaaPoista
  21. Todella kaunis, kelpaisi meillekin, vaikkei enää niin pieniä löydykään. Kyllä sen kanssa kelpaa vähän vanhempiakin kuvata - ei pelkästään lapsia :)

    VastaaPoista
  22. Auto on kyllä komia mustanakin!! ♥
    Me ostimme omamme (hopean, ei tainnut juuri muita värejä tuolloin olla edes) keskimmäisellemme jo useampi vuosi takaperin (ehkä 4v). Ollaan oltu tyytyväisiä! Ja kovassa käytössä on ollut. Nyt auto on toki enempi kuopuksella rälläysvälineenä. Hauskaa myös kun mainitsit tuon valokuvausjutun, nimittäin me otettiin viime vuonna kuopuksen 1v-kuvat juuri kyseisen automme kanssa. Tuli ihan hauskoja. Soppelisti on auto nro1!

    VastaaPoista
  23. Ooh, tämä on kyllä niin I-H-A-N-A!! <3 Himoitsen tätä meidän poikien huoneeseen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...