torstai 15. tammikuuta 2015

Ikisuosikit


Yläasteiässä muistan olleeni hyvin tietoinen repputoiveistani ja pähkin kahden vaihtoehdon välillä. Vastassa oli Eastpak ja Fjällraven Kånken. Lopulta Eastpak vei voiton ja olin hyvin onnellinen uuden repun omistaja. Olihan se aika kova juttu siihen aikaan. Vastaehdokas jäi kuitenkin sen verran kaihertamaan, että tein siitä käsityötunnilla kopion luokkakaverin reppu hyödyntäen. Oma versio on kadonnut vuosien varrella, mutta huomaan edelleen ihastelevani samaista reppua. Olinkin erittäin tyytyväinen, kun lapset kertoivat nähneensä koululaisilla hienon värisiä reppuja, samanlaisia kuin pikkuveljellä. Treenireppujen osto oli muutenkin edessä, joten lisättiin reput joulupukin toivelistaan. Neidillä oli selkeästi pinkkireppu mielessä, kun poju taas antoi joulupukille vapaammat kädet.


Nyt reput ovat olleet mukana kaikille reissuilla ja useissa leikeissä. Ajattelin Helinä Keiju ja Autot -reppujen vievän vielä voiton, mutta lapset ovat niin mielissään kulkeneet isojen tyttöjen ja poikien reput selässä. Pienin saikin oman Kånkenin ristiäislahjaksi ja reppu on toiminut hyvin hoitoreppuna. 



Pienen tutkimisen jälkeen löysin reppuun sopivan kamerasisuksen, joten reppu voisi hyvin toimia myös kameralaukkuna. En kyllä ole varma olisiko reppu kuitenkaan mulle se paras vaihtoehto, koska saan laitettua kameran nopeammin olkalaukkuun kuin reppuun. Vinkkejä hyvistä (hyvän näköisistä) kameralaukuista otetaan vastaan, laukkuun pitäisi mahtua aikasta iso järjestelmäkamera ja muutama objektiivi. 


Mukavaa torstaita!


Laura


14 kommenttia:

  1. Pitäisi neidillekin ostaa tuollainen reppu :)

    VastaaPoista
  2. Oih, Eastpak! Voi niitä aikoja. <3
    Mä oon pitkään kattellu, että pitäisi ostaa toinen, mutta värivalinta on niin hankala. Tuo vaalea pinkki on yksi suosikeista. "Tarvitsisin" juuri tuollaisen tavallisen, kun mulla on se laptop-versio. Mutta päivittäisessä käytössä reppu on ja tosi hyvä läppärilaukku (ja kameralaukku kuten mainitsitkin).

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Mä en ole ikinä saanut ostettua Nlle Fjälliä eikä oikein enää käyttöä ole, kun muut reput käytössä!! Olen aina ihaillut kyllä näitä :)

    VastaaPoista
  4. Noi Fjällrävenin reput ovat niin klassisen kauniita!

    VastaaPoista
  5. Nämä ovat omiakin iki suosikkeja <3

    VastaaPoista
  6. Mulla oli kans nuorena oma Kånken, sellainen metsänvihreä. Nyt sitten meidänkin tytöillä omansa hoitoreppuina. Saivat synttärilahjaksi samassa värissä kuin tuo teidän tytön reppu. Toisella vielä minikoko, mutta hyvin mahtuu siihenkin vaihtovaatteet ja muu tarpeellinen. Ainut miinus, minkä tiedostin jo ostaessa, että tuo reppu ei ole hartiaystävällinen, jos repussa on vähän enemmän painoa. Mutta eihän nuo pienet onneksi vielä raskaita lasteja kantele :)

    VastaaPoista
  7. Meiltäkin löytyy pari Kånkenia, isompi ja pienempi sekä äippä joka lasten lisäksi tykkää niistä kovasti. Kuulin huhua että olkahihnoihin olisi saatavilla pehmusteita, mutta siinä vaiheessa ne olivat loppu joka paikasta. Täytyykin kysellä taas niiden perään sillä niin kuin Hanna kirjoittikin eivät kapoiset hihnat ole ilman pehmusteita erityisen hartiaystävällliset koululaiskäytössä. Ihana reppusetti teillä ♡

    VastaaPoista
  8. Muistan olleeni noin kolmen vanha, kun bongasin kaupan näyteikkunasta keltaisen Kånkenin. Todennäköisesti se oli se keltainen väri johon rakastuin, mutta muistan sen hetken vieläkin todella elävästi. No, äippähän ei sitä ostanut ja asiakin jotenkin unohtui. Vuodet vieri ja noh 26 vuotta meni yllättävän äkkiä. Sitten tuli pakottava tarve saada "kettureppu". Se on ollut kyllä paras hankinta todella pitkään aikaan! Enkä voi ymmärtää kuinka olen tullut toimeen joskus ilman sitä! Ostin Big -laukun mustana ja sen koko on itselleni täydellinen. Sinne mahtuu pieni elämä oikein pakattuna.
    En ole tiennyt, että laukkuun saa kamerasisuksen, mutta se voi olla seuraava pakkohankinta (jos tuohon big malliin sitä saa). Itselläni on iso kameralaukku josta en ihan hevin luovu, mutta tuo sisus on siinä kohtaa hyvä valinta jos miettii kamerarepun hankkimista ja Kånken on jo olemassa. Vaikutti olevan kohtalaisissa hinnoissa tuo sisus. Joskus joillain päiväreissuilla olisi ehkä kamerareppu kameralaukkua parempi.

    VastaaPoista
  9. Kånkenit meilläkin, mutta kamerasisusta on mennyt ihan ohi. Kiitos siis vinkistä! Kannan meinaan järkkäriä repussa ja tuo olisi kyllä tarpeellinen :)

    VastaaPoista
  10. Ai miten herkku tuo pinkki kånken <3 Mullakin oli Eastpak, ehkä tää asia pitäis nyt lopulta korjata :)

    VastaaPoista
  11. Meillä myös eskarilainen toivoi joulupukilta harmaan kånkenin ja sen myös sai. Näissä on kyllä herkullisia värejä.

    VastaaPoista
  12. Mäkin ostin viime kesänä esikoiselle mini kånkenin :D

    VastaaPoista
  13. Itselläni on Think tank- kameralaukku. Olen tykännyt tosi paljon!

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...