tiistai 24. toukokuuta 2016

Kodinhoitohuoneen suunnitelma


On aika siirtyä kodinhoitohuoneen puolelle, joka sijaitsee talon alakerrassa. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös wc, mutta keskityn nyt vain kodarin muutossuunnitelmaan. Tilassa oli alunperin keltaiset kaapit, ruskeat laatat lattiassa ja vihreät seinissä. Eli kukaan tuskin ihmettelee miksi lähdimme muutosta tekemään.


Tarkoituksena on tehdä hyvin yksinkertainen kodinhoitohuone, joka on jatkumo keittiölle. Huoneen päävärinä toimii valkoinen, koska tilassa ei ole lainkaan ikkunoita (ja onhan se armollisin pölylle:)). Kalusteet ovat HTH -keittiöiden malliston Next eli samaa kuin keittiön kalusteet. Taso tulee olemaan betonia ja lattia mikrosementtiä, jotka molemmat tulevat Z Counterformilta. Seinälle olen suunnitellut jonkinlaisia hyllyjä, mutta lopullista päätöstä niiden suhteen en ole vielä tehnyt. Pitää ensin asettua taloon ja nähdä miten tila toimii käytännössä.Kodinhoitohuoneen muutos on Sisustus Coco Sannan kanssa yhdessä suunniteltu. Sanna piirsi meille luonnoskuvat tulevasta kodinhoitohuoneesta, jotta pääsemme näkemään miltä tila tulee valmiina näyttämään. Miltä suunnitelmat teistä näyttävät?

Tästä tulikin mieleen, olisikohan aika näyttää teille alakerran pohjakuvaa? Tai ottaa esille samalla koko talon pohjakuvat muutoksineen...Oikein mukavaa tiistai-iltaa!


18 kommenttia:

 1. WAU!! Toi on sellainen kodari, missä pyykkihuolto voisi olla jopa mukavaa :) Ja toi betoni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sitä yritin ajaa takaa... en ole mikään pyykkääjä, joten nyt noilla kaapeilla ja järjestyksellä pyykkäämisen pitäisi kaiken järjen mukaan olla helpompaa :)

   Poista
 2. Mitä ajattelit tuohon seinälle laittaa? Vai jääkö ihan tyhjäksi. Harmaa väri tasossa on mun mielestä nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihen jää tyhjäksi. Tarkoituksena on laittaa seinälle hyllyjä. Niiden paikkaa ja mallia vielä vähän makustelen. Ajattelin odottaa, että näen miltä tila näyttää sitten valmiina ja miten se käytönnössä toimii. Taso on kuvassa viitteellinen, se tulee olemaan selkeästi paksumpi, jolloin betoni pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

   Poista
 3. Ihanan Raikas tulee!ja tattista vain etukäteen pohjakuvista😜 en malta odottaa valmista kotianne! Niin mielenkiintoisia tuollaiset remonttiprjoketit. Kiinnostaisi, että mistä päin olette tämän talon hankkineet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mahtavaa kuulla, että siellä on anonyymeja jotka myös seurailevat projektin etenemistä. Pohjakuvat ovat miehen käsissä :D joten pitää vielä hetki odottaa ennen kuin hän saa ne valmiiksi. Entiset kuvat ovat sen verran huonot, joten parempi tehdä ne uudelleen koneella. Meidän talo on täältä pohjoisen suunnalta :) Tosin ei kovin pitkälle lappiin tarvitse mennä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih, olen siitä haaveillut pitkään. Tason piti tulla keittiöön, mutta päätin varmistaa oman osaamisen ensin tällaisessa pienemmässä tilassa :D

   Poista
 5. Kiitos että olen saanut olla mukana suunnittelemassa kanssanne upeaa kotianne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa, että olet osana meidän projektia <3

   Poista
 6. Hyvältä näyttää kuvat ja kivan raikas tila. Mikrosementti lattia on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat antaa hyvin viitteitä tulevasta tilasta. Ihanaa saada mikrosementtilattia <3

   Poista
 7. Oh wau! Näyttää upealta <3

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis ja tyylikäs, ihanalta näyttää suunnitelma-asteellakin jo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ihana kuulla, että tykkäät. Nyt odotellaan mikrosementtiä ja kalusteita, jännää :)

   Poista
 9. Oi, kodinhoitohuone. Siitä mä niin haaveilen! Suuri toive on saada kolari, joka ei ole kylpyhuoneessa tai siihen kiinteästi yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodinhoitohuone on kyllä tärkeä ja itsekin olen tosi onnellinen ettei kodari ole kylpyhuoneen yhteydessä vaan omassa ylhässä yksinäisyydessä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...