torstai 26. toukokuuta 2016

Mitä tapahtuu kun kamera hajoaa?


Tämä nainen hajoaa... Kamera on siis edelleen rikki, enkä tiedä koska saan sen kuntoon. Yritin elää pelkällä kännykän kameralla, mutta eihän siitä mitään tule. Laitoin hätäviestiä kaverille ja sain lainaan vanhan Nikonin kameran. Ihana juttu kun tuollaisia pelastajia löytyy. Nyt vain kun osaisin käyttää tuota kameraa. Toiminnot ovat kyllä ihan tuttuja ja asetusten laittaminen sujuu, mutta jotenkin olen kai liian tottunut jo omaan kameraan. Tarkentaminen on hankalaa. Saman puskan kuvasin tänään varmasti noin 30 kertaa! Ja tämä oli paras kuva. Johtuu varmaan siitä, että oman kameran saa säädettyä kätevästi miinusnäölle. Jatkan harjoittelua...


Kiitos ja anteeksi :)


14 kommenttia:

 1. Tsemppiä, voin vain kuvitella kuinka kurja tilanne! <3 Ja tosiaan, toisen kameralla kuvaaminen on todella haastavaa, niinkuin huomasit, kun kuvasin kamerallasi tuossa taannoin. :D Toivottavasti saat omasi pian takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaajan painajainen :D lainakamera on hyvä, toki vanha. Jotenkin saan värimaailman koko ajan oudoksi. Pitänee yrittää vaan harjoitella.

   Poista
 2. I feel you! <3 Kameraharmituksesta huolimatta mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 kuvaaminen on jo sen verran tärkeä harrastus. Nyt onkin aika kovat vieroitusoireet... Heh..

   Poista
  2. Niin ja hyvää viikonloppua <3

   Poista
 3. Oh noo! Mitä omalle kävi??

  Psst. Saiks mun viestin 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän tipahti lattialle... Kiitos pienten kätösten :/ sain sun viestin... Vastailinkin... Hmm. Pitää kirjotella uudestaan :)

   Poista
 4. Oi, voin vaan kuvitella tuskan! Minulla meni tosi pitkään tuon oman uuden kameran kanssa, kun tuntui ettei kuvista tule yhtään mitään. En vaan saanut sitä säädettyä sellaiseksi että kuvat miellyttäisi omaa silmää. Eli niissä on eroja kyllä, valtavasti! Toivottavasti saat pian oman kamerasi kuntoon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameran asetusten oppimisessa oppiminen on kyllä oma prosessinsa. Tuo on myös Nikonin kamera ja asetukset samat, siltikään en onnistu. No onhan tuo kuva ihan ok, mutta sitä on alkanut vaatimaan itseltä enemmän ja enemmän.

   Poista
 5. Älä hajoo...istu alas ja ota sidukka, se on kuuleppa perjantai <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! Just noin pitääkin tehdä. Harmitus alkaa olla kaikonnut ja elämä hymyilee ilman kameraankin :)

   Poista
 6. Mulla meni läppäri rikki,näppis ei toiminut enää.Piti ostaa uusi,entinen vaan on parempi ja kätevä,kun on kosketusnäytöllinen.Siinä nyt on sit erikseen näppis ostettuna.Jos johonkin tottuu,niin uus ei aina korvaa entistä hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppärin hajoaminen on toinen mikä alkaa ahdistamaan... Pelottava ajatuskin, vaikka sen olenkin pari kertaa itsekin kokenut. Olen jo niin sinut oman kameran kanssa, että tuntuu oudolta yrittää saada tarkkoja ja valoisia kuvia toisen kameralla. Ja voin väittää, että tuolla kameralla ihan varmasti onnistui. Siitä ei ole kysymys ;)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...