sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Matto, mutta mikä matto?


Heippa hei helteestä, joka on vihdoin löytänyt meillekin. Löysin koneelta kuvia, joita en olekaan teille näyttänyt. Kuvat otettu maaliskuun lopulla. En tainnut mainita, että ostin ihan testimielessä meille maton Lidlistä. Oli sen verran halpa ja kivan näköinen, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Koko on liian pieni olohuoneeseen, mutta halusin kokeilla mattoa alkuun tähän tilaan. Uudessa kodissa matoista tulee olemaan pula, joten yksi edullinen versio ei ole yhtään pahasta. Matto on suhteellisen ohut, joten se ehdottomasti tarvitsee liukuesteen alle. Muuten sitä saa olla suoristelemassa vähän väliä. Mutta mielestäni matto on oikein hyvä pienempään tilaan ja tulee varmasti käyttöön uudessa kodissa. Matto tosin on nyt menossa pesuun, joten vielä pitää katsoa miten kestää pesun.
Olisikohan viimein aika vaihtaa järjestystä. Muuttoon on enää kuukausi ja sama järjestys on ollut sitten meidän heinäkuun muuton. En ole kovin innokas vaihtelemaan isoimpien huonekalujen paikkoja. Jos ne on hyvin, mitä niitä muuttelemaan. Mutta ehkä nyt olisi kuitenkin aika kokeilla jotain muuta. 

Toivottavasti saisin uuteen olohuoneeseen kevyemmän pöydän. Nykyinen on raskaan näköinen, vaikkakin on oikein hyvin toiminut kyseisessä virassa. Uusi pöytä siis siirretään muiden toiveiden joukkoon...


Mukavaa sunnuntaita!


12 kommenttia:

 1. Itsellä on kans toiveena uusi matto ja pöytä olkkariin.Ne ovat vaan vaikeita löytää.Pöydän pitäis olla käytännöllinen,meillä kun tuppaa olemaan lehtiä,kirjoja ja leluja,kynttilöitä ja kaukosäädintä siinä.Maton haluaisin helppohoitoisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on se the matto olohuoneeseen vielä ostamatta. Tiedossa on pari kivaa vaihtoehtoa, mutta parempi katsoa matto suoraan uuteen kotiin. Uusi sohva jo odotteleekin pääsyä sisälle varastosta. Sohvapöytä onkin sitten kinkkisempi juttu. Meillä on aivan samat kriteerit ja tämä vanha iso puupöytä on ne juuri toteuttanut. Pöytä kuitenkin siirtyy takkahuoneeseen, joten olohuoneen puolelle täytyy löytää uusi pöytä. Tällä kertaa kuitenkin varmaan hieman pienempi ja kevyempi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kyllä paikka mistä nykyään tekee yllättäviäkin löytöjä.

   Poista
 3. Kivan löydön olet tehnyt. Tuollainen ohut matto olisi meillekin kiva, paksut vaan akustiikan vuoksi ehdottomat. Pitäisiköhän asentaa akustiikkalevyt, saisi kevyempiä mattoja lattialle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä edullinen mattolöytö. Jotenkin hassua oli ostaa Lidlistä matto :D Mutta eihän sillä ole mitään väliä. Paksuissa matossa on juurikin tuo akustinen puoli, joka olisi tässäkin olohuoneessa ihan ehdoton. Taistelen siis kaikumista vastaan näillä ohuilla matoilla :)

   Poista
 4. Kivan näköinen matto! Mua kans ärsyttää suunnattomasti matot jotka eivät pysy paikoillaan! 😂 Monta kivaa mattoa on jäänyt kauppaan sen takia. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan kiva, vaikka on juurikin sellainen lerpsu. Ei ehkä sinun mattosi :) saa nähdä kuinka kauan kestän tätä. Pienimmän pojan automatto on yhtä ohut ja se on jatkuvasti rutussa... ei yhtään kiva!

   Poista
 5. Mun pitäis löytää matto minin huoneeseen....just itessään mietin pitäisikö kokeilla maalata toi vanha niinku Jutta ja Frida...hmmm!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt kasassa lapsille matot, mutta sitten muut huoneet ovatkin ihan mysteeri. Me kun ei oikein omisteta mattoja :D eikä verhoja :D

   Kokeile ihmeessä maton maalausta!!! Minulla on ollut kans yksi matto pitkään kaapissa ja olen sitä haaveillut maalavani, mutta en ole saanut aikaiseksi. Joskus pari vuotta sitten törmäsin ideaan jossain maalaisromanttisessa blogissa, jossa oli maalattu House Doctorin tyylinen matto. Siinä olis ainakin hommaa :D

   Poista
 6. Heips!
  Muistatko mitä maksoit tästä Lidlin matosta? Itse ostin näitä myös, mutta jäänyt vähäiselle käytölle ja ajattelin myydä eteenpäin. Vaan en yhtään muista mitä näistä aikoinaan maksoin... x) edulliset oli sen muistan! :-D

  Kiitos kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Hmm... mitähän maksoinkaan matosta? Olisiko ollut jotain 19,90? Minullakin on matto jäänyt vähälle käytölle. Edelleen se on kiva, mutta aika pieni. Saa nähdä jos sille keksisi vielä jonkin paikan.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...