lauantai 21. toukokuuta 2016

Leppoisat aamut





Ah, viikonloppu! Mikä onkaan ihanampaa kuin ottaa aamu rauhassa sängyssä loikoillen. Aika usein kannan aamukahvin sänkyyn ja vain nautiskelen. Tätä ei pysty tekemään arjen kiireiden keskellä. Tällä kertaa pääsin testaamaan uutta Gauharin Algue Tray White -tarjotinta*. Olen pitkään kaivannut yksinkertaista, vaaleaa tarjotinta, joka toimii myös erilaisissa asetelmissa. 

Tänään onkin jännä päivä. Meidän pojilla on Rölli-musikaali. He ovat kevään ajan harjoitelleet hoitopaikan kanssa musikaalia ja nyt on teatteri lavasteineen valmiina päivän showhun. Tiedossa on varmasti hieno esitys; laulamista, tanssimista ja näyttelemistä hoitopaikan vanhemmista kootun bändin johdolla.



Oikein ihanaa viikonloppua!




*Tarjotin saatu Gauharilta



EDIT: kirjoitusvirhe otsikossa :D

4 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia!

    Mahtavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihanaa viikkoa myös sinulle!

      Poista
  2. No, ompas sulla ihana blogi täällä! Kiva että kävit mun blogissa vierailulla, niin löysin tänne :) Tässä mulla menikin monta tuntia blogisi ääressä ja takaisin aion tulla säännöllisesti tästä lähtien!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että tykkäät! Olen sinun blogissa aina silloin tällöin piipahtanut, mutta en ole tainnut koskaan ehtiä ennen kommentoimaan. Tervetuloa seurailemaan ja ihana, että tulet myöhemmin uudelleenkin!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...