lauantai 26. marraskuuta 2016

Minikuusi





Voi miten ihana oli herätä aamulla valkoiseen päivään. Yöllä oli tuprutellut kivasti lunta, joka paikkaa peitti usean sentin lumikerros. Se tosin tiesi myös lumitöitä, mutta kyllä niitä mielummin tekee kuin katselee mustan puhuvaa pihaa. Päivä olikin aivan eri tavalla valoa täynnä. 

Viime vuonna ostin pienen kuusen meidän olohuoneeseen ja suunnittelin jo silloin hakevani vastaavan jatkossa omasta metsästä. Ei tarvinnut montaa askelta ottaa kuusen löytämiseksi, nimittäin pieni kaunis kuusi löytyi aivan talon vierestä. Sen sai huoletta nykäistä juurineen pois, koska ensi keväänä pihaa tullaan kuitenkin laittamaan ja puita karsimaan. Eli jotain hyötä metsittyneestä pihasta...

Kuusi toi heti paljon jouluisemman ilmeen olohuoneeseen. Nostin myös viime vuoden diy kynttiläasetelmasta yhden lipaston päälle. Pitää varmaan ottaa myös muut esille ja laittaa vaikka kaikki keittiön pöydälle. Tällä kertaa laitoin havujen tilalle puolukan varpuja, joita ehdin hakemaan metsästä ennen lumen tuloa. Jos kaipaat edullisia, mutta yksinkertaisen kauniita kynttilänjalkoja joulupöytään, muuten vain koristeeksi tai vaikkapa edulliseksi jouluviemiseksi, suosittelen kurkkaamaan ohjeen yllä olevasta linkistä.


Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuusi ❤ minikuuset ovat ihania 👌

    Mukavaa ensimmäistä adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija <3 Minikuuset ovat kyllä sympaattisia ja niin kauniita.

      Oikein ihanaa joulunaikaa <3

      Poista
  2. Onpa tosiaan sopivasti jouluinen ja rauhallinen tunnelma <3 Pikkukuuset ovat niin ihania!
    Leppoisaa ensimmäistä adventtia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni <3 Tämä on tällainen kodin valkoinen nurkkaus :)

      Ihanaa joulunaikaa ja ensimmäistä adventtia!

      Poista
  3. Hei Laura! Olinkin kiinnittänyt huomiota jo aiemmin valkoisiin alusiin, jotka näyttivät yksinkertaisen kauniilta ja monikäyttöisiltä, loistava DIY-idea! Monet hyvät ratkaisut löytyvät usein läheltä ja edullisesti, mainio tuliaisvinkki. Täytyypä ottaa ohjelmaan itsekin. Täälläkin satoi eilen lunta, loskaksihan se muuttui, mutta edes hiukan valkoista näkyvissä tässä harmaudessa. Ihanaa jouluvalmisteluaikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että ohjeesta on hyötyä. Sain viime jouluna usealta lukijalta kuvia omista jouluviemisistä ja juurikin tästä kynttilänjalasta kynttilällä. Helppo ja edullinen lahja, joka sopii moneen kotiin.

      Loska ei kuulosta kivalta, toivottavasti sinnekin tulee pian kunnolla lunta. Tämä marraskuu on ollut kyllä erikoinen, mutta toivottavasti koko maa on valkoinen jouluaattona <3

      Ihanaa joulunaikaa myös sinulle <3

      Poista
  4. Kiva kuusi :) Ihanaa adventtisunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna <3 Oikein ihanaa ensimmäistä adventtia ja joulunodotusta!

      Poista
  5. Kori ja kuuset on ihana yhdistelmä! Meiltäkin korista yski kuusentapainen jo löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo sopii täydellisesti yhteen. En tiedä tuleeko meillä tänä jouluna kuusta lainkaan, joten tästä saan tarpeeksi joulumieltä <3

      Poista
  6. Rauhallista alkanutta adventtia!

    VastaaPoista
  7. Kaunista ja niin kodikasta :) Blogissani on sinulle tunnustus ja siihen liittyvä blogihaaste :) Käypä kurkkaamassa uusinta postaustani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tunnustuksesta <3 Pitääkin tulla kurkistamaan blogiisi.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...