sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Lastenhuoneen suosikki


 KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Voimistelutuote


Olen aina rakastanut lastenhuoneiden sisustamista. Välillä huoneiden laittaminen aiheuttaa harmaantuvia hiuksia, kun taas toisinaan palaset loksahtelevat paikoilleen todella helposti. Olen pitkään tuskaskaillut meidän neidin huoneen parissa, junnaan paikallaan, ideat loppuvat, eikä huoneen asukaskaan oikein ole varma mitä huoneeltaan haluaisi. Toisin oli vanhemman pojan huoneen kanssa. Sävelet olivat selvät alusta asti ja niiden toteuttaminen onnistui hyvin. Huoneesta tulikin juuri sellainen kuin poika oli haaveillut.


Sain loistavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä Suomen Voimistelutuotteen kanssa juuri pojan huonetta sisustaessa. Kuin tilauksesta saimme huoneeseen puolapuut, jotka olivat keikkuneet haavelistalla pitkään. Lastenhuoneen tulee mielestäni olla toimiva kokonaisuus, jossa on tilaa leikkiä, olla lapsi. Leluille on hyvä keksiä säilytysratkaisuja, jolloin huone pysyy siistinä ja näin myös hurjemmat kiipeilyleikit onnistuvat turvallisesti. Tässä huoneessa jokaisella tavaralla on paikkansa ja lattialle jää tilaa leikkiä. Tämän vuoksi puolapuut ovat täydelliset tähän tilaan.


Puolapuut ovat olleet meillä kovassa käytössä seinään kiinnittämisen jälkeen. Jopa meidän nuorin on uskaltautunut kokeilemaan rajojaan ja oppinut hienosti vartalonhallintaa ja lihasvoimaa vaativia temppuja. Liikuntaa suosivana äitinä en voi olla kuin tyytyväinen tähän. Käytänhän niitä itsekin päivittäin omassa työssäni sekä vapaa-ajalla. Kotosalla lähinnä roikun ja venyttelen puolapuita hyödyntäen.

Puolapuiden kokoaminen ja seinään kiinnittäminen oli helppoa. Hommassa meni yllättävän vähän aikaa, vaikka alkuun ajattelin sen olevan vaativakin urakka. Itse seurailin kokoamista ja kiinnittämistä lähinnä vierestä, mutta samaa mieltä oli mieskin. Pyysin poikia näyttämään kivoja juttuja puolapuilla, jotta saisin napattua heistä kuvia. Tästä ei meinannut tulla loppua, koska kumpikin halusi näyttää omaa osaamistaan. Pienempi otti mallia isommasta ja isompi pienemmästä, eikä äiti oikein meinannut pysyä kameran kanssa perässä. Pojilla on ikäeroa kolme vuotta ja samanlaisissa vaatteissa he näyttävät tavallistakin enemmän saman näköisiltä. 


Valittavana on koivun, mustan tai valkoisen väriset 60, 70 tai 80 cm leveät puolapuut. Valitsimme meille valkoiset 80 cm leveät, koska huoneessa oli mukavasti tilaa hieman leveämmälle mallille. Värin valinta olikin vaikeampaa, mutta lopulta turvallinen valkoinen vei lopulta voiton. Pakko kyllä tunnustaa, että hieman jopa harmitti etten tilannut koivun värisiä, mutta poju tykkäs enemmän valkoisista, joten niillä mentiin. Ja hyvä näin, koska sopivathan nuo todella hyvin huoneeneen sisustukseen.


Pakko muuten vinkata, että puolapuiden ostaja saa tilaajalahjana valita itselleen puuvalmiit voimistelurenkaat hihnoineen, puisen ovenkarmien väliin asennettavan leuanvetotangon, trapetsin hihnoineen tai slacklinen. Suomen Voimistelutuote on kotimainen yritys, joka valmistaa tuotteet Pirkkalassa. Näissä tuotteissa kotimaisuus, laatu ja kestävyys kulkevat käsi kädessä. 

Näin joulun alla moni puhuu suomalaisten yritysten kannattamisesta ja suosii lahjoina Suomessa valmistettuja tuotteita. Näiden hienojen puolapuiden lisäksi tulen vinkkaamaan muutamia muitakin tuotteita pukinkonttiin, joiden avulla voi lahjanantajana suosia kotimaisuutta ja auttaa luomaan tänne myös tulevaisuudessa työpaikkoja.

10 kommenttia:

 1. Noista lapset varmasti tykkää...ja aikuiset myös! Itse käytän puolapuita salilla, niiden avulla on hyvä venytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkää, molemmat <3 Tulee kyllä yllättävän paljon itsekin noissa roikuttua.

   Poista
 2. Voi vaan kuvitella kuinka paljon lapset noista tykkää ja kuinka paljon käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolapuut on kyllä niin kätevät ja paljon niissä roikutaan ja kiipeillän. Kummasti vartalonhallinta ja voimat kasvaa :)

   Poista
 3. Tää huone on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä huone teidän pojilla! Nuo valkoiset puolapuut on kyllä niin makeet ja varmasti poikien mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Huone on kyllä ollut tosi toimiva ja poju tykkää. Pienin hengäilee siellä enemmän kuin omassa huoneessaan ;)

   Poista
 5. Moikka Laura! Lukaisin jutun teidän poikien huoneesta Himassa siviilta ja ihastuin teidän kotiin heti! Ihanan kotoista ja kaunista! Onko tuo seinäpinta tapettia? Todella ihana <3 Meillä ei ole vielä seiniäkään, mutta pitäähän sitä jo näitä oleellisia miettiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, että tykkäät. Tällaisista kommenteista tulee yllä niin hyvä mieli <3 Pojan huoneen seinä on itse maalattu. Tein sen maalauksesta oman postauksen. Linkin kautta pääset lukemaan ohjeet :)

   http://www.heinassaheiluvassa.fi/2016/10/diy-liukuvarjatyn-seinan-maalaus.html

   Voin hyvin kuvitella miltä tuntuu sisustaa kotia jo tuossa vaiheessa. Meillä on nyt seinät, mutta sisustaminen tapahtuu erittäin hitaasti. Ihmeellisesti tällainen iso talo imee kaiken rahan :D heh... Hiljaa siis hyvä tulee..

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...