sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivänä

Isänpäivän aamu alkoi ukin kanssa lättykesteillä, puheluilla isille ja papalle. Meillä on tänä vuonna erilainen isänpäivä ja lapset saavat viettää laatuaikaa ukin kanssa. Isi on reissussa ja isänpäivää perheen kesken vietetään vasta ensi viikolla. Lahjat ja kortit ovat kotona vielä piilossa. Ainoastaan lasten leipomat keksit ovat jo isille annettu. 

Tämä minun askartelu ja käsillä tekeminen on innostanut myös miestäni kokeilemaan omien juttujen toteutusta. Vähän aikaa sitten isi halusi askarrella tulostimen pahvilaatikosta pojulle autotallin. Siitä tulikin Martin tarinatalli, johon myös lentsikat saa parkkeerata.Pahvilaatikko leikattiin haluttuun muotoon ja maalattiin.


Kirjainleimasimilla teksti autotallin lattialle.


Erilaisia kuvia googlen kuvahaun kautta. Kuvat ovat liimattu kiinni pahviin ja päälle on vielä sivelty liimaa, jotta pysyisivät hieman paremmin kiinni vauhdikkaissa leikeissä.


Katto kiinni sisäpuolelta teipillä.


Näin Martin tarinatalli on valmis leikkeihin.


Poju on ollut tallista kyllä innoissaan. 
Voi olla ettei kauan leikeissä kestä, mutta kestää minkä kestää.


Me jatketaan täällä isänpäivän viettoa. Illalla lähdetään kyläilemään minun ukin luona <3 Toisen ukkini haudalle haluan myös käydä viemässä kynttilän, viime kerrasta kun on vierähtänyt aikaa.


Ihanaa isänpäivää kaikille!Laura

4 kommenttia:

  1. Aikast kiva ja näppärä autotalli.

    VastaaPoista
  2. Ihana! Oon huomannut et lapset tykkää juuri tuollaisia myöhemmin itekin väkertää :) Kierrätys kunniaan :)

    VastaaPoista
  3. Meillä lapsilla ainakin tuntuu mielikuvitus laukkaavan koko ajan uusien ideoiden kanssa. Oli niin mukava huomata, että mies innostui myös tekemään jotain askartelun tyyppistä lapsille. Kierrätys todellakin kunniaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...