lauantai 30. marraskuuta 2013

Pientä hemmottelua

Sain ihanan haasteen Jennalta Pieni onnenpesä -blogista. Jennan blogiin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!!! Ehdin vielä näin viimeisenä marraskuun päivänä osallistua Lambi Deluxen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan vähän enemmän luksusta. 

Tein tämän haasteen hyvin pikaisesti vanhoilla kuvilla, koska muistin yhtäkkiä tämän umpeutuvan tänään. Halusin kuitenkin ottaa haasteen vastaan!

Kynttilät ja lyhdyt

Kynttilöiden polttaminen tuo arkeen minulle omanlaista luksusta, siitä johtuen meillä palaa lähes aina iltaisin kynttilöitä. Erityisesti nautin kun lapset ovat menneet nukkumaan ja saan olla olohuoneess kynttilän valossa. Lyhtyjä ripottelen aina niin sisälle kuin ulos ja niihin laitetaan myös kynttilöitä palamaan tai ihan tunnelmavalot loistamaan.Hyvä ruoka ja makeat herkut

Olen perso karkeille, makeille herkuille, jälkkäreille... nämä kyllä auttavat jaksamaan arkisissa puuhissa ja tuovat hyvän mielen. Myös yhdessä laitettu ruoka tai mieheni meille laittama ruoka on sellainen mitä arvostan suuresti. Teemme noin kerran viikossa jotain hieman spesiaalimpaa ruokaa, joka nautitaan kunnolla katetusta pöydästä kynttilän valossa. 
Yhdessä tekeminen / askartelu

Kaikki yhdessä tekeminen perheenä on minulle erittäin tärkeää. Nautin myös todella paljon askarrella ja puuhastella kaikkea kivaa lasten kanssa. Usein suunnitellaan yhdessä mitä tehdään ja se toteutetaan. Nykyään myös lapset ehdottavat mitä olisi kiva tehdä. Nämä kolme asiaa tuovat minulle luksusta arkeen. Pienilla asioilla saa arjesta maistuvampaa ja mukavampaa. Onhan paljon muitakin asioita, mutta näin pienellä kiireellä ajatuksiin nousi nämä asiat.Mainitse siis postauksessa vähintään kolme asiaa jotka tekevät arjesta ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen lähetä yhteystietosi osoitteeseen: lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin (En nyt laita tätä haastetta enää kenellekään, koska itsekin osallistun tähän ihan viime tipassa). Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500€ kylpylä lahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomen. Lahjakortti oikeuttaa seuraavaan: 3vrk kylpyläloma, aamiaiset sekä kylpylän vapaa käyttö, 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Haaste postaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata yltä.


Hih, huomenna avataan joulukalenterin ensimmäinen luukku, Jännitystä siis ilmassa 
6 kommenttia:

 1. Tämä on niin ihana haaste ♡ tässä sai kunnolla miettiä luksus asioita :-) arjessa niitä löytyy paljon kun pysähtyy miettimään :-)

  Kaunista lauantai iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi kiva haaste, näin untakin tästä :D Olisi ollut tosi kiva ottaa haastetta varten kuvia, mutta nyt aika oli kyllä rajallinen. Ehdin mukaan juuri ja juuri...

   Poista
 2. Oih, nuo on kyllä todellakin niitä arjen luksuksia! Suloisia nuo maalatut kivet♥

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...