sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sunnuntain viettoa ja arvonnan voittaja

Tänään mentiin koko perheen voimin HopLopiin. Tätä päivää lapset olivat jo hetken odottaneet, koska viime kerrasta oli jo aikaa. Kerrankin paikka missä saa kunnolla leikkiä ja touhuta, paikka joka on lähes kaikkien lasten mieleen. Meidän pienin oli ensimmäistä kertaa HopLopissa, hän pääsi myös nauttimaan pallomerestä, liukumäestä, keinuhepoista ja muista pienten jutuista. Paljonhan ei noin pienille ole vielä tarjontaa, mutta ei tarvitsekaan. Parasta taisi olla lattialta löytyneet muruset, joita oli kiva yrittää pinsettiotteella napsia suuhun. Harmi vaan kun äiti ja isi olivat niin nopeita ottamaan ne pois ennen suuhun menoa.

Olihan se ihanaa lähteä kotiin kun sillä aikaa oli satanut lunta!!! Tätä ollaan niin odotettu. Harmi vain ettei sitä ollut kuin sen verran, että maa näytti hieman valkoiselta. Rakas mieheni pääsi tänään nostamaan arvonnan voittaja. Komea mies, hyvin komeilla viiksillä (onneksi Movember loppuu pian) nosti voittajaksi Minnan! 
Onnea Minna!
Minna osallistui kommentilla: Mukana kahdella arvalla:) Kristiina79@hotmail.fi

Päätin arpoa myös toisen palkinnon, jonka voittaja on Souliina S.
Onnea Souliina S!
Souliina S osallistui kommentilla: Ihana arvonta, ilmanmuuta osallistun arvontaan! Olen lukijana, jaoin ja lisäsin omille sivuille tykkään facessakin :)

Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli huima määrä! Toinen palkinto jääköön vielä arvoitukseksi, mutta käykäähän ihmeessä kurkkaamassa Souliina S:n ihanaa blogia! 
Laitan voittajille vielä viestiä :)

Lumen toivossa toivottelen kaikille lumista viikkoa :)10 kommenttia:

 1. Ihana perheen tärkeä päivä teillä ollut :-) sunnuntai vierähtänyt leppoisasti :-)

  Onnea voittajille :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan välilä vähässä nämä perheen kesken päivät ja ne pitää aina hyödyntää! Ihanaa viikkoa sinullekn!

   Poista
 2. Pitäis viedä nää Hoploppiin taas joku päivä, kun nauttivat siitä :) Kunhan tää uusi arki tasoittuu :) Ihanaa alkavaa viikkoa teille! Ja onnea voittajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LApset kyllä nauttii HopLopista, normaalihinnoilla se on vaan turhan kallis. Onneksi meidän kaveri bongasi hyvän tarjuksen ja saatiin liput puoleen hintaan :) Ihanaa viikkoa teillekin!

   Poista
 3. HopLop on kyllä ihana paikka, lapset viihtyvät aina:)
  Aivan ihanaa kun voitin arpajaisissasi <3

  VastaaPoista
 4. HopLop tuntuu olevan oikein suosittu ajanviettopaikka :) Olisipa ollut minunkin lapsuudessa tuollaisia ihania leikipaikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olisikin ollut tällaisia paikkoja, muistan itse vain nuo isommat huvipuistot Puuhamaat ym joihin ei päässyt kuin kerran lapsuudessa. HopLopiin pääsee useamminkin.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...