lauantai 9. marraskuuta 2013

Ihana talvi ja erilaisia ajatuksia

Voi miten ihanaa onkaan nauttia lumesta ja kylmästä ilmasta. Voisin ottaa palan tätä mukaan kotiinkin, ihan vain tuliaisena. Ehkä se talvi meillekin tulee. Jos vaikka lumi olisikin jo maassa kun me tullaan kotiin. Tosiasiassa en voi kyllä sanoa ettenkö olisi nauttinut tästä ihanasta pitkästä ja lämpimästä syksystä, mutta nyt odotan jo kunnon talvea ja joulua.


Neitikin pääsi ekaa kertaa tälle talvelle hiihtämään. Monot olivat vain jo aika pienet ja sauvat lyhyet. Ne saakin suosiolla antaa pikkuveljelle ja toivoa joululahjaksi uusia. Saa nähdä onko lapset tänäkin vuonna yhtä innostuneita hiihtämään kuin viime vuonna. Lapset halusivat viime keväänä osallistua kaikkiin mahdollisiin lähialueen hiihtokilpailuihin ja nyt ilmoilla on samoja toiveita. Hiihtämisestä tulikin mieleen kuinka viime keväänä viimeisellä laskettelureissulla, meidän 3vee poju kaatui olemattomasta vauhdista eteenpäin, eikä mono irronnut. Sääriluuhun tuli kiertomurtuma ja pieni sai varpaista nivusiin ulottuvan kipsin neljäksi viikoksi. Kipsin poiston jälkeen poju oli vielä viikon kävelykiellossa (toosi helppo homma) ja sitten alettiinkin opettelemaan kävelyä uudelleen. 

Nyt kun miettii viime kevättä, niin voin todeta sen olleen rankin pitkään aikaan. Pojan sairaalareissu ei ollut meidän perheessä tosiaankaan ainut, vaan lähes jokainen siellä vuorollaan kävi. Huh huh, sitä on helppo nyt muistella! Iso kiitos vaan kaikille jotka auttoivat meitä, ollaan pitkään kiitollisia!!!


Me ollaan nyt otettu hieman rauhallisemmin tämä pohjoisen reissun aloitus, pienin nimittäin on ollut taas kuumeessa. Tänään oli jo parempi päivä. Toivottavasti pian päästään ystäviä tapaamaan.

Uusi taitoja on kuitenkin ehditty oppia, huomaatteko :) tänään siirryttiin tähän asentoon jopa ihan itse konttausasennosta. Taas sen huomaa kuinka nopeaa tämä ensimmäinen vauvavuosi menee.


Olen ehtinyt hyvin lukemaan uusia sisustuslehtiä ja maistamaan Liptonin uutta pyramiditeetä Strawberry Cupcake. Tämä on kyllä hyvää. Tämän tyyppiset teemaut ovat olleet nyt kovasti suosittuja minun teevalikoimissa. Yksi hyvä on Norqvistin muumitee Tsemppiä!, jonka makuna on mustikkamuffinsi.


Näissä ihanissa lehdissä kyllä tuntuu nyt oikein vilisevän tuttuja bloggareita. Lehtiä lukee ihan eri mielenkiinnolla :)


Hieman erilainen postaus tällä kertaa. Mukavasti on tullut pieneen arvontaani osallistujia ja olen saanut enemmän vinkkiä siitä ketä täällä myös pyörii minun juttuja lukemassa. On ollut niin mukava lukea teidän kommentteja. Muistakaan anonyymit jättää sähköpostiosoitteita tai joitakin vinkkejä itsestänne niin osaan huhuilla oikeaa voittajaa :) Jostain syystä joihinkin fb jakoihin on tullut väärä kuva, syytä tähän en tiedä. No onneksi tuo ei ole mitenkään vakavaa. Tästä tulikin mieleen kuinka turhista asioista välillä tulee valitettua, eilinen Nenäpäivä muistutti jälleen kerran, että meillä on asiat enemmän kuin hyvin. Toivottavasti pienellä lahjoituksellani saadaan jotain hyvää aikaa.

 Huomenna lupaan isänpäivän kunniaksi esitellä teille meidän ihanan isin toteuttaman askartelun, josta jo aiemmin mainitsinkin. Nyt se on valmis ja siitä on tullut ihan pojun suosikki :)


Oikein ihanaa isänpäivää kaikille <3

Laura10 kommenttia:

 1. Onpas ihana nähä lunta, vaikka vaan kuvassa! Mää myönnän kans jo oottavani lunta ja talvea.. :) Vaikka on ihana syksy olluki!

  Mää myös ostin Liptonin uutta pyramidi mustikka ja muffinsi teetä, oli hyvvää!!

  Ihanaa isänpäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka olenkaan odottanut lunta!!! Ihana oli päästä lasten kanssa lumeen leikkiin. Sitä riemun määrää! Kyllä nuo makuteet vaan on niin hyviä, pitää kyllä päästä maistamaan niitä muitakin makuja.

   Ihanaa isänpäivää myös sinne!

   Poista
 2. Ennen kuin tulet takaisin kotiin, niin voitko pakata sitä lunta ison vuoren mukaan. Odotan jo niin sitä valkoista maata. Aamulla just heränny vesisateen pauhuun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Mitähän ne junassa tuumaus kun kantaisin isoa säkkiä lunta mukanani :) just mies oli tulossa hki-vantaalta ja kertoi et siellä sataa.. voi :(

   Poista
 3. Niin jännän näköistä, kun teillä on siellä lunta! Täällä sataa edelleen ihan kotoisasti vettä...

  Ihanaa isänpäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun ollut lunta ja siitä on otettu kaiki irti. Toivottavasti sitä olisi pian myös koko Suomessa :)

   Ihanaa isänpäivää!

   Poista
 4. hei hyvä kun mainitsit ton uuden teen. nyt ainenki nappasen sen kaupasta mukaani :) ihanan paljon lunta teillä siellä..tulispas jo tännekkin niin pääsisi noista kuravaatteista eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, pitää ehdottomasti ostaa niitä muitakin makuja.
   Arvaa vaan oliko hankalaa ymmärtää ettei tarvita täällä kuori- ja kuravaatteita tai kumppareita :) paluu vesisateeseen tulee liian pian..

   Poista
 5. Mä jo mietin, että missä on noin paljon lunta! No pohjoisessapa tietenkin :) Tänne Pirkanmaalle ei ole koko syksynä satanut kertaakaan lunta, ihan muutamaa heti sulanutta hippusta lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kotona ole vielä lunta :( oli kyllä niin ihana touhuta lasten kanssa ulkona lumessa, niin kauan ollaan jo lunta odotettu. Ehkä se sieltä vielä tulee :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...