tiistai 12. marraskuuta 2013

Keksipurkkien uusi elämä

Terkkuja yöjunasta! Kokeilen postausta näin kännykkää hyödyntäen, lapset nukkuu, ympäriltä kuuluu junan jyskettä ja tuhinaa. Loma pohjoisessa on taas ohi ja juna kulkee kohti kotia. Ikävä jättää lumiset maisemat taakse ja palata takaisin enemmän vesisateisiin keleihin. Uskon (ja toivon), että lumi tulee pian eteläänkin. Meillä oli ihana loma perheeni luona, harmi vain ettei ehditty kaikkia ystäviä näkemään nuorimman sairastelun vuoksi. Eilen ja tänään lähes juostiin paikasta toiseen, että ehdittiin nähdä mahdollisimman moni ennen kotiin lähtöä. Kävin myös pikaisesti ilman lapsia katsomassa ystäväni kolme viikkoista vauvaa. Miten suloinen pieni nyytti hän olikaan. Lahjaksi vein jälleen kerran Newbien vaatteita. Olisin halunnut tehdä vauvalle jotain itse, mutta tällä kertaa ei vain löytynyt aikaa käsitöille.

En ehtinyt näyttääkään teille minun viime viikkoista pientä tuunausprojektia. Siivosin kaappeja ja otin esille vanhat muoviset keksipurkit, joissa ollaan säilytetty kuivamuonia. Purkit ovat sopivan kokoisia ja edelleen hyvässä kunnossa, mutta ulkonäön vuoksi ne ovat visusti kaapissa piilossa. Päätin tehdä niille muodonmuutoksen.


Nämä ei niin kauniit pinkit kannet spraymaalasin mattamustalla.


Ja Granitista ostetulla Dymolla sain kätevästi tekstit purkkien kylkeen.


 Näin sain purkeille uuden ilmeen ja nyt näitä voikin pitää halutessa esillä. Voisin käydä ostamassa lisääkin keksejä näissä purkeissa (merkkiä en muista), purkkien ja hyvien keksien vuoksi ;)Voin hyvin suositella näitä purkkeja näin uusiokäyttöön, koska nämä kestävät kyllä kovankin käytön (kyseiset purkit ovat olleet meillä jo aika monen monta vuotta käytössä).

Sain kuin sainkin tämän postauksen naputeltua kännykällä. Voi olla, että teksti vilisee virheitä, mutta väsy iski nyt ja on pakko laittaa itsekin nukkumaan. Mies on aamulla meitä vastassa ja tiedossa on isänpäivän viettoa <3 Illalla tavataankin äitiporukan ja lasten kera K:n luona. 


Kauniita unia kaikille <3


Laura

16 kommenttia:

 1. Ihan loistava tuunaus!! :) Mäkin kyllä niin haluaisin tuollaisen dymon. Ja oih olet päässyt ihan pientä tuoksuttelemaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Tuo dymo on ollut mulla jo pitkään haaveena ja nyt Granitissa en voinut sitä enää ohittaa. Olen kai koukussa kaikenlaisiin teksteihin :) Ystäväni pienen pieni nyytti oli niin suloinen ja ihana. Vauvan tuoksua on aina pakko nuuhkutella varastoon, sitä tulee aina aika ajoin ikävä :)

   Poista
 2. Vau! Onnistunut tuunaus kyllä!!! Hih, kännykällä postauksen teko on kyllä varmasti suht' vaivalloista, ahkera sinä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykällä postauksen teko ei noussut minun suosikki listalle ;) Aikaakin meni tosi kauan, koska näyttö ei ihan toimi kuten tietokone ja sain aina heitettyä itseni väärään paikkaan. Nyt koneelta katsottuna, en olisi uskonut sen näyttävän näinkin ok:lta :)

   Poista
 3. Näppärä tuunaus. Tuli hieno lopputulos. Postaaminen reissussa on aina vähän haaste ja nettiyhteyksien kanssa ei aina ole tuuria, mutta hienosti onnistui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi en olekaan tuota huomannut aiemmin, nyt alkaa kaikki vanhatkin tavarat, purnukat ja purkit saamaan uutta päällensä. Tulee niin paljon kivemmat pienellä jutulla. kännykällä postaaminen ja junassa netin pätkiminen ei ole niitä parhaita juttuja. Menihän tuohon yli kaksi tuntia, heh...

   Poista
 4. Tulipas hienot! :) Minäkin olen miettinyt dymoa, sillä voisi koristella ja merkitä vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva laite. Nyt jo mietin mihin kaikkeen sitä seuraavaksi laitan :) Ja kiitos :)

   Poista
 5. Nuohan ovat saaneet aivan uuden ilmeen. Alko houkuttaan omien sinikantisten purkkien tuunaus mustalla suhulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin niiden nykyään olevan sinikantisia :) Ajattelin niitä hakea meille lisää ku tuli niin kivoja. Ei muuta kuin suhupulloa hakemaan ellei kaapista löydy.

   Poista
 6. Tosi kivan näköiset purkit, täytynee varmaan itsekin hankkia tuo paljon kehuttu dymo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo dymo on kyllä tosi kätevä, tekisi mieli dymottaa vaikka ja mitä.

   Poista
 7. Minäkin vasta hommasin Dymon ja monenlaista ideaa mihin aion sen kanssa ryhtyä :) Minkätyyppistä maalia käytit? Kun mietin itse että onko väliä mitä maalia käyttää, kun elintarvikekäyttöön duunailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä kysymys!!! Mietin asiaa, mutta sitten en sitä ajatusta vienyt sen pidemmälle... noihin käytin harrastemaalia ja annoin kuivua kunnolla. Maalasin ulkona ja annoin niiden hyvi tuulettua myös siellä ennen sisälle tuontia. Kiiltävä maali olisi ehkä helpompi pitää puhtaana kun ajattelee ruoanlaittoa jossa saattaa räiskyä purkeillekin jotain jos sattuu olemaan lähellä.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...