tiistai 4. helmikuuta 2014

Ihanat muistamiset


Olen ehkä moneenkin kertaan kehunut miten upeita naapureita meillä on. Oli kyllä niin ihana yllätys kun naapuri toi minulle tänään tulppaaneja ja suklaata. Ihan huippua! Olipas vain mukava päivä vanheta :)

Päivä ei muuten ollut normaalista poikkeava, mutta puhelin piippasi ja pirisi vähän väliä. Olen kyllä niin otettu kuinka ihmiset jaksavat muistaa syntymäpäiviä. Itse usein jopa unohdan toisten tärkeät päivät ja havahdun päivän myöhässä.



Saimme kesällä ystäviltämme yhteiseksi lahjaksi lahjakortin Ravintola Pinellaan ja lauantaina tuli tilaisuus käydä siellä syömässä ja hieman juhlistamassa niin hääpäivää kuin synttäreitäkin. Pinella on kyllä upea ravintola ja ruoka oli todella hyvää. Saimme syödä oikein pitkän kaavan mukaan. 

Olen kertonutkin aiemmin kuinka viime vuonna olin kiltisti sohvalla kun täysin 30, enkä tehnyt mitään. Pienokainen meinasi syntyä liian aikaisin. Nyt olikin kiva päästä käymään ravintolassa ja seuraamme saimme ystäväpariskunnan. He olivat ostaneet minulle jopa lahjan, vaikka en synttäreitä muuten juhlinutkaan.


Sain upean Stockholm -kynttelikön, joka sopii meidän pöydälle erittäin hyvin. Sopivan yksinkertainen ja kaunis.






Sain tänään onneksi hieman auttaa myös naapuriani, hän kun on aina meille niin suurena apuna. Pääsin opettamaan toisen kerran hänen tyttärelleen englantia. Se oli mukavaa puuhaa. Meidän lapset olivat ehkä enemmän tai vähemmän apuna toistellessaan sanoja perässä :)



Facebookin puolella laitoinkin perjantaina kuvan meidän hieman erilaisesta illasta. Vanhempani tulivat pohjoisesta käymään ja olivat ostaneet meille liput Diseny On Ice -jääshow´hun. He hakivat lapset kotoa ja kun pääsin koulutuksesta menimmekin suoraan Hartwall Areenalle. Lapset jaksoivat hyvin katsoa show´n. Pojan mielestä parasta oli yllätys yllätys Autot ja neidin mielestä Helinä Keiju. Pienin muru ei ollutkaan mukana, joten sain itsekin nauttia esityksestä.








Suttuisia kuvia, mutta menköön :)

Aika moni tutuista oli ollut myös katsomassa show´ta ja yhden ihanan bloggaajankin siellä näin, mutta en uskaltautunut juttusille. Tosin lapset olivat sen verran innoissaan, ettei juttelusta olisi mitään tullut.


Oletteko te käyneet katsomassa joskus Disney On Ice -jääshow´ta?




35 kommenttia:

  1. Onnittelut!!! :) Ihanat muistamiset!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla on ihanat naapurit :) Kiitos Jenni!

      Poista
  2. Onnittelut ♡ ihanat naapurit :-)

    VastaaPoista
  3. Onnellista synttäriä♥ Ja voi, miten ihanaa, kun pääsitte ravintolaan syömään! Pitkän kaavan mukaan syöminen hyvässä ravintolassa (rauhassa) on kyllä ihan parasta! Ja olipa kaunis ele naapurilta tuoda pieni muistaminen:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin ihanaa käydä rauhassa syömässä ja nauttimassa hyvästä ruoasta. Tuollaiseen paikkaan meillä ei ole edes itsellä varaa mennä. Meidän naapurit ne osaa ♡ aina auttamassa, tarjoamassa apua, pieniä isoja juttuja :)

      Poista
  4. Minä kävin katsomassa show pari vuotta sitten tyttäreni kanssa, aiheena oli vielä tuolloin prinsessat ja meillä oli parhaillaan kova prinsessabuumi, joten oli kyllä mieluisa juttu. Minä täytän pyöreitä parin kuukauden päästä, ja suorastaan jo stressi,kun en osaa päättää pidänkö juhlat vai en. Ystävät jo kyselevät tarvitseeko varata kyseinen viikonloppu vapaaksi... Onnea sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käytiin muuten myös pari vuotta sitten katsomasa prinsessoita ja prinssejä. Ja meidänkin neidillä oli todella kova prinsessa vaihe silloin menossa. Esitykseen piti pukea prinsessapuku päälle :) nämä on kyllä ihania esityksiä ja elämyksiä lapsille. Toivottavasti muistavat edes jotain noista :)

      Pidä ihmeessä juhlat! Jos et isoja niin edes pienet. Mullakin jäi pitämättä, mutta juhlittiin sitten niitä viime kesänä meidän kesäjuhlaporukalla :)

      Poista
  5. Onni on omistaa ihania naapureita! Kivan muistamisen olet saanut :) Meillä on kans tosi kivat naapurit, auttavat tarvittaessa!
    Disney On Ice -jääshowssa ois kiva päästä joskus käymään. Varmasti upea show!

    Blogissani odottaa sinua tunnustus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ymmärtänyt mitä on hyvät naapurit. Ja varsinkin kun olen lasten kanssa yksin niin pienikin apu on paikallaan.
      Jos vaan joskus on mahdollisuus päästä katsomaan tuota show'ta niin suosittelen :) kyllä ne vaan osaa :)

      Oi iso kiitos tunnustuksesta!!! ♡

      Poista
  6. Oi, ihania naapureita ja ystäviä! Kivaa synttäriä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On paljon mukavampaa kun on ihania ihmisiä ympärillä ♥♥

      Poista
  7. Lämpimät onnittelut sinulle! Kiva, kun naapurit välittättävät toisistaan, ja mikä onni, että löytyy samanhenkisiä asukkaita ympäristöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ tuo on niin totta! Me yritetään olla vastaavasti myös apuna sen mitä pystytään :)

      Poista
  8. Upea lahja ja teillä oli varmasti kiva ilta. Onnea minultakin vähän myöhässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli kyllä ihana! Hyvä seurakin tekee siitä jo hyvän, paljoa ei enää nykyään kaipaa :) kiitokset myös vähän myöhässä! Jäänyy huomaamatta vastaaminen näihin viesteihin :)

      Poista
  9. Paljon onnea! <3
    Ihastuttavia kuvia ja tosi upea ele naapureilta. Tulppaanit on niiin keväisiä.

    Tuolla Disneyn jääshow'ssa olisi joskus kiva päästä käymään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia ♡
      Tulppanit ovat kyllä tosi kauniita kukkiabja niitä mielellään ostaa itsekkin kotia!

      Jos vaan joskus on mahdollista niin suosittelen käymään katsomassa jääshow'ta :) hieno elämys!

      Poista
  10. Naapurit ovat ihania, ylipäätään kaikki ihmiset. Olen aina ollut tätä mieltä.

    Mutta pienellä paikkakunnalla, kuten täällä missä met asumma, ihimiset tykkää puhua pahoja asioita meistä ja meidän perheestä sekä katsella pitkin nokkavartta. Ja syytä moiseen käytökseen ihimisiltä en kyllä tiiä, en ollenkaan. Peiliin on pyyetty kattomaan, mutta mitä sitä peilistä ko on tuo Yläkerran Herra, jonka puoleen kääntyä, ko ihimiset käyttäytyvät raukkamaisesti.

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos Pia ♡♡ halauksia myös sinulle!!!

      Poista
  12. Myöhästyneet synttärionnittelut! :)
    Me ollaan monen monta vuotta haaveiltu tuosta jääshowsta, mutta matka on niin pitkä että se jää aina väliin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhästyneet kiitokset ♡
      Pitkän matkan vuoksi ei moni varsinkaan pohjoisesta pääse katsomaan tuota. Vanhempani pääsivät kahdestaan helpommin ajamaan Helsinkiin, mutta se in niin eri juttu lasten kanssa!

      Poista
  13. Meidän perhe oli myös tuolla! Aivan mahtavahan Show on aina! :) Lapsena käytiin monet kerrat niissä. Nyt oli ihana viedä omat lapset sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllö mahtava show ja hienot lavasteet, jälleen kerran. Tuo oli meidän toinen kerta, kiitos vaan isovanhemmille. Minä taas en ole päässyt koskaan pienenä tuollaisiin isoihin esityksiin, asuttiin kuitenkin aika kaukana :) nyt on niin paljon helpompi lähteä.

      Poista
  14. Niin kaunis tuo kynttelikkö. Mekin olimme samana perjantaina Disneyssä :). Olisi ollut kiva törmätä tai no ties vaikka oltais nähty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään tuosta kyntteliköstä tosi paljon. Ai me oltiin samassa, voi kun osli tiennyt. Ehkä me siellä törmättiin :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...